Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa CheZteR »

nic svetoborne necakaj no s feldou sa to porovnavat neda
imo, el. zrkadla aj predne okna, klima, central, airbagy a niesom si isty ale tusim aj vyskovo nastavitelny volat
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Tak, za tu cenu toho je naozaj dost vela. :)
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

chcel by som auto do 3000 € ...pre 20 rocneho chalana ...rok od 2000 ..diesel ..dakujem za rady
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

demovic_svk: najazd? dialnice/mesto? vacsie/mensie? typ karoserie? vykon/spotreba? diesel je podmienkou? nejake ine podmienky?
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

do 180 000 km ..mesto- dedina .sem tam dialnica .....a spotreba nejakych 6 - 7 L no chcel by som skor diesel ale tak ak by bola dobra spotreba tak aj benzin
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

skor tvoj najazd, kolko km rocne urobis ako poziadavky na auto :)
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

ani moc km nespravim....tak priemerne ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no to na diesel zatial moc nevyzera... dochadzas denne do prace autom, resp. planujes? 6-7l spravis v pohode aj na 1,6l benzine... a skus odpovedat aj na tie dalsie otazky, nech si to vieme predstavit...
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

ano teda skoro kazdy den ....cez 100 km za den spravim ...ako kedy teda ....chcem hlavne 5-dverove ..je mi jedno ci je vacsie mensie...pozeral som opel vectra,astra ..alebo take nieco
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

uz som z toho dopleteny... cize ak cestujes do prace cestujes odkial-kam? vzdialenost tej trasy predpokladam domov - praca je teda 100km?
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

praca je nejakych 20 km ....ale tak niekedy chodievam do mesta castejsie a tak ...a piatok sobotu spravim dost km
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hmm, no okrem spominanej astry a vectry to by Ti mal vyjst uz aj novsi civic okolo rv. 2002, napr. http://honda-civic.autobazar.eu/14-i-id2692704.html a tam by sa dala aj nejaka ta nafta, ak budes mat stastie, napr. http://honda-civic.autobazar.eu/17-td-id2918960.html
od hondy este accord http://honda-accord.autobazar.eu/23-vte ... 08261.html tento ma vybornu cenu
prip. nejaka corolla 2004 http://toyota-corolla.autobazar.eu/14-v ... 80579.html robila sa aj v dvojlitrovom dizli
mazda 323 http://mazda-323.autobazar.eu/20-ditd-f-id2714780.html robi sa aj s kufrom, prip. 626, ale tm si uz priplatis za novsi rocnik
nissan almera http://nissan-almera.autobazar.eu/15-id2872450.html

tie inzeraty bez s rezervou, nejak som ich nestudoval, islo skor len o ilustraciu
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

pfuu no neviem ci si nieco z hentoho vyberiem pozrem dik ...a co takuto xsaru ???

http://citroen-xsara.autobazar.eu/19-d-x-id2743115.html

alebo seat ibiza, Fiat punto ?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ahojte,

kamarát mi dnes poslal inzerát: http://www.autobazar.sk/inzerat/4055276 ... 2-1-4-tdi/
..že pecková cena, že to auto hneď chce ... bolo jasné, že to bude mať " nejaký ten háčik - ak nie rovno hák" ... :D

Audi A2 - vo väčšine sa ceny pohybujú od 3800€ (zachovalé podla parametrov v tom inzeráte min. 4500€ ) čo som pokukoval na SVK bazároch.

Kamarát mu napísal na mail odkaz čo je na stránke. Odpísal mu angličan, že konečná cena je 2000€, že to auto vlastnil jeho brat tu na Slovensku...
ale že pred 7mimi mesiacmi mal nehodu na motorke..zomrel...že sa chce toho auta rýchlo už zbaviť. Nebúrané, garážované, žiadne resty v lízingovkách a pod... bla bla bla ...
A má záujem prísť sem na slovensko keď sa dohodneme. Podľa mňa bude vyžadovať zálohu vopred "aspoň na tú letenku" ... a potom sa už neozve :D

Poradil som mu, nech si aspoň vypýta telefonický kontakt naňho, pretože na webe je nejaké slovenské meno (pochybujem, že by to bol teda jeho brat a nevedel aspoň niečo po slovensky)
+ slovenské číslo, ktoré nefunguje :D ..(zatiaľ žiadny náznak, že by sa jednalo o podvod... ale no dobre :D... dajme tomu, že mu veríme :D)

Teoreticky keby dotyčný naozaj na slovensko aj prišiel, čo mi príde strašne nereálne, na čo by som ho mohol ešte upozorniť ? .. prípadne aké iné praktiky vedia takto podvodníci ešte využívať.

- ja stále očakávam, že sa mu ozve a bude vyžadovať nejaké to potvrdenie že má peniaze, nech si ich pošle na seba, na svoje údaje na Western Union (niekde to bolo riešené, že aj takto vedia oj*bať) alebo sa bude snažiť nechať si vopred "preplatiť" cestovné na Slovensko ...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

odpisal mu anglican? ak ma brata slovaka myslim ze aj on by mal vediet po slovensky a ak by som aj 20 rokov byval v anglicku a dostal mail po slovensky tak urcite nan neodpovedam v anglictine.. uz len toto je na zamyslenie.. dalej tie fotky su otras typujem ze stiahnute z druhej stranky o A2.. taktiez ta znacka na ktorej je "slovenska SPZ" :D.. osobne by som nato ani nereagoval a uz viac ani nekontaktoval.. na 99% to bude fake uz len pre hore spomenute veci a tiez cenu.. ak by to aj bolo tak ako napisal nevidim dovod aby to auto predaval za 2000€... osobne si myslim ze bude chciet peniaze na letenku sem aj s5 vopred (spiatocny let) a uz viac sa neozve..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

rozhodne na to auto zabudni...okolnosti predaja, samotny predavajuci a aj auto samotne su velmi znepokojive...velky risk...vobec by som sa s predavajucim dalej nebavil

btw kebyze mi zomrie brat, vobec by som nemal potrebu to spominat nejakemu neznamemu kupujucemu....
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

:D čerstvá aktualizácia :D ... práve mi preposlal mail, kde nechce žiadne peniaze vopred.. ale že sa má preukázať čiastkou 1000€ na účet Money Gram :D

A je to tu ... :D ... už som spokojný, už viem že ide o podvod ...

Len by ma štvalo keby som mu náhodou zle poradil a naozaj mohol to auto výhodne kúpiť :D

EDIT: Skúsili sme mu pekne navrhnúť, že mu spravíme výpis z účtu, že ho kludne necháme aj notárom overiť...a kadejaké chobotiny som písal aby si stále myslel, že máme záujem ...ďalší mail mal už len jednu vetu. Ak nepristúpime na jeho podmienky, tak už ho nemáme ani viac kontaktovať :)

A tiež by si mal Pán Angličan naštudovať angličtinu :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

to auto by uz bolo davno kupene ak by to bola real inzercia
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Viete mi poradit aky naftovy motor do A4 2005-2007 ? Tie 1.9ny su tie iste co sa montovali do passatov 2001+ ? 2.5 taktiez ? O tych 2.0 som zase pocul ze su dost kazove no a najvacsia chvalu som pocul na tie 3.0ky ale to je asi uz nad moje poziadavky a predstavovanu spotrebu. Dik.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

TomAss: Od konca 2004 do konca 2007 sa robilo oznacenie 8EC a pre avanty to bolo 8ED. Motor 1.9 TDI tam isiel s kodom BRB a BKE, prave tieto sa oznacuju ako najlepsie kusky, ktore sa do tychto aut davali. Pri 2.0 TDI alebo vyssich obsahoch uz boli problemy, niekde odchadzali vstrekovace, niekde bol problem s cerpadlom... Na niektorych motoroch menili olej hlavne pre problemy s turbom, ale vseobecne sa da povedat, ze problemy s turbom u Audi nie su take caste ako u inych aut (najma turbo na A6 sa chvalilo). Hlavne sa vyhni DPF (filtru pevnych castic, francuzi to oznacuju ako FAP), pretoze pri tak starom aute a najazdenych kilometroch treba ratat so servisom a v horsom pripade vymenou, zacne to doplnenim aditiva, precistenim, az pripadne uplnou vymenou a tam treba ratat s investiciou okolo 1000 eur. Radsej bez DPF a s EGR ventilom, ktory kupis za 80-120 eur a je po probleme, nez plakat nad rozliatym mliekom. Z 2.0 TDI bol problemovy BLB motor. 3.0 TDI boli rozporuplne podla reakcii na ineternete, niekto si ich nevedel vynachvalit, niekto na ne nadaval, ale treba ratat aj s tym, ze servis na sestvalci bude o nieco drahsi a mozno je to zbytocne pchat do takeho auta. Najlepsie bude pozriet na cesky Audi Klub a ich forum alebo Diesel Power forum, tam sa urcite docitas vsetko potrebne a najdes aj komentare ku kazdemu z motorov.
Napísať odpoveď