odkedy si ho dal, a pretohrban napísal:páni ďakujem nejak som to nevidelozaj odkedy má audiotrack nový rank a prečo ???
Vianočná súťaž
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vianočná súťaž
tiež gratulujem výhercom, najmä Gajdymu tú alkoholovú ruletu mu silno závidím 
-
Andrew007
Guru wannabe
Tiez Gratulujem kolegom a Ďakujem vedeniu za skromnu cenu, akurat mi dosiel traffic na Rapid tak snad do januara nejak vydrzim 
Tak co, bude sa daco robit s bazarom, ci som zaspal dobu? 
-
audiotrack
VIP
ešte sa veľakrát zobudíš kým tie zmeny zbadáš. A keďže je po súťaži a tieto otázky patria do návrhov tak tému zase na rok zamknemeLub0$ napísal:Tak co, bude sa daco robit s bazarom, ci som zaspal dobu?
-
hojko
Site Admin
Trochu s oneskorenim..., dnes boli odoslane ceny. Ostava este prva a druha cena, ktoru uz mam doma, len je potrebne ju zabalit a odoslat, co by mohlo byt v piatok. Ucty na Rapidku by mohli byt v priebehu vikendu.
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2011, 0:26)
Tak co pani, dosli ceny z vianocnej sutaze??? Od tohto tyzdna by mali byt pripisane aj gigabajty na Rapidku, nakolko sa na to trochu zabudlo, za co sa ospradlnujem.
//autoeditácia príspevku (21 Jan 2011, 0:26)
Tak co pani, dosli ceny z vianocnej sutaze??? Od tohto tyzdna by mali byt pripisane aj gigabajty na Rapidku, nakolko sa na to trochu zabudlo, za co sa ospradlnujem.
headset dosiel v pondelok, vdaka... ale aj tak si rypnem... nebolo pisane ze ku kazdej cene bude pribalena daka drobnost? ja som teda nasiel iba navod na pouzitie v krabici... a to som sa taaaakto tesil na hojko klucenku
-
hojko
Site Admin
Maki: Ano, bolo. Ale ty si bol vynimka, nakolko tvoj headset bol zabaleny v krabici a nechcel som ho otvarat. A zaroven sa mi nechcelo tam prilozit veci a potom balit do papiera alebo co. Hojko klucenky boli pred rokom, teraz boli tie dlhe latkove klucenky okolo krku s logom Benq a potom k tomu boli dake nalepky hojko.com a este nieco z tohto: pero, otvarak Windows, klucenka Windows 7 a este nieco... Ak ti na tom tak zalezi, tak ti tie nalepky a henten Benq poslem dotatocne.
aaale nic neposielaj prosimta... ja len rypem
len sa mi marilo nieco take, kedze text k sutazi som cital iba raz, aj to statocne nalamany...
-
Grim
Darca
...mne došiel kľúčik...aj dve nálepky + ten oný na kľúče...najviac ma potešila tá bublinková fólia v tej obálke... 
//pre K-: ...ja som sa nezapájal kôli cenám, ale kôli tomu, že som chcel...
//pre K-: ...ja som sa nezapájal kôli cenám, ale kôli tomu, že som chcel...
-
Soviet
Darca
Ludze, bude aj tento rok nieco taketo? 
Nechaj sa prekvapit 
-
weroro
Flash coder
35: Ktorý bazár považujete za prehľadnejší? (áno/nie) what?
weroro: yu sik fak... predbehol si ma s tým
tak aj sem, aj ked som to uz pisal na FB: sql error ked som nemal zakliknutu otazku 36
-
hojko
Site Admin
Uz by to malo byt vsetko opravene. Hlasovat opatovne nie je potrebne, tie hlasy, ktore boli uspesne odoslane su ulozene. Ak po kliknuti na sutaz ostanu vypisane otazky, tak hlasy neboli ulozene a je preto potrebne opat zahlasovat.
prosím vás, ako zistím že už som zaradení do žrebovania ? vyplnil som to všetko (okrem tých nepovinných) a po kliknutí na odoslať mi len refleshlo stránku a znova tam bol celý ten dotazník akoby sa ani nič nestalo
edit/// oh aha..jasne ..ospravedlňujem sa, nevšimol som si to
edit/// oh aha..jasne ..ospravedlňujem sa, nevšimol som si to
-
weroro
Flash coder
Tak to vyplň ešte raz, presne príspevok nad tebou, o tom hovorí.
-
lekoklatik
VIP
nemal som problém s vyplňovaním/odoslaním/zaradením do žrebovania a vďaka za súťaž 
kur*a už chcem niečo vyhrať
kur*a už chcem niečo vyhrať
-
Mek
Addict
Cerstvo som odoslal sutazny formular...
Iba jeden postreh: pocet zucastnenych by mohol byt inkrementovany uz po odoslani formulara, a nie az po dalsom refreshi stranky
Iba jeden postreh: pocet zucastnenych by mohol byt inkrementovany uz po odoslani formulara, a nie az po dalsom refreshi stranky