čaute, potreboval by som poradiť pri kúpe nejakej Full HD kamery, ale neviem ktorá je najlepšia.
Najlepšie by bolo aby sa v pohode dalo všetko nahrávať, zaostrovať, hodiť rýchlo do PC ak by som chcel video upraviť atď. atď.
Proste nejaká dobrá kvalitná kamera, najlepšie tak do 1000€
VĎAKA
Ktorá kamera je najlepešia?
Re: Ktorá kamera je najlepešia?
Skús pozrieť tu Len tam je limit do 500e.
-
BookEditor
Light Professional
Za seba by som ti odporučil túto: http://www.proficams.eu/shop/action/pro ... mera.xhtml. Nahráva na karty - nie je problém dostať dáta do pc, ak máš čítačku alebo si ju za 10 € kúpiš (najlepšie asi internú), je to lepšie ako ťahať furt usb-čkový kábel
Je tam aj možnosť manuálneho zaostrenia. Som toho názoru, že čím viac je manuálnych funkcií na kamere, tým bude aj výsledný obraz lepší, pretože si navolíš to, čo ti najviac vyhovuje v danej chvíli (napr. clona, focus, whitebalance, zisk...). Za tú cenu by som zvolil už takúto kameru, s viacerými manuálnymi funkciami, pretože sú situácie, keď sa modlíš, len aby ti kamera zaostrila na predmet v pozadí a nie ten v popredí, ktorý ti zavadzia. S manuálnym ostrením ho jednoducho preostríš a zaostríš na predmet v pozadí. A ešte prečo som ti odporučil Panasonic? Majú všeobecne dobrý kvalitný obraz, najmä tie drahšie... Tá kamera má aj optický stabilizátor, radšej ber takú kameru, ktorá má aspoň optický stabilizátor, elektronický je na ...
Odporúčam pred kúpou kamery si preštudovať manuál presne toho modelu, ktorý kupuješ.
ja by som to chcel na nahravanie videi a naslednu upravu v PC napr. v after effects a pod. ale zasa aj taka aby bola sikovna ak by sa brala na dovolenku alebo na nejaku oslavu
-
BookEditor
Light Professional
Keď si nevyberieš nejakú zastaralú Sony Digital8 kameru alebo nejakú (polo)profi, tak nebude tá kamera veľká