Dobry den,
pred nedavnom ( asi 1 tyzden) som si kupil notebook typu ASUS N55SF-sx384. Po tyzdni pouzivania ma velmi prekvapilo, ked sa plocha na touchpade ako keby zosuchala. Teda mam na mysli, ze tam, kde sa pouziva najviac, cize v strede je ta plocha hladsia a vyzera to ako mastna skvrna uprostred ( dokonca v nej vidno odraz svetla) a pohyb na nej je trochu tazsi, odlisny ako na bokoch. Velmi ma to prekvapuje, kedze Notebook sa pouziva asi iba 2-3 hodiny denne a to pripominam, ze je este novy a ma 1 tyzden. Je to normalne alebo s tym treba nieco robit? Nech to vyzera odomna akokolvek hlupo, neviem, ci to mam dat reklamovat alebo co s tym mam robit, preto pisem sem, aby ste mi poradili, co mam robit. Pytal som sa viacerych, co maju ten Notebook a nikomu sa nic podobne nestalo.
Dakujem.
ASUS n55sf-sx384
Re: ASUS n55sf-sx384
nebola nahodou na touchpade pri kupe ochranna nalepka ktoru si zabudol odlepit a teraz si ju zodral?
ak nie reklamovat to mozes dat, ale je tam riziko byt kvoli tomu 2-3 tyzdne bez ntb.
ak nie reklamovat to mozes dat, ale je tam riziko byt kvoli tomu 2-3 tyzdne bez ntb.
-
rey002
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: ASUS n55sf-sx384
nebola..dam to reklamovat..diky