Relaxačný pobyt pre rodičov

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Relaxačný pobyt pre rodičov

Príspevok od používateľa HafO »

Ahojte , mám jednu prosbu , chcel by som rodičom na Vianoce alebo poprípade neskôr zjednať nejaký pobyt , išlo by o termíny 05.03.2012 - 09.03.2012 . Chcel by som tak max.3-4 dnový pobyt v nejakých kúpeľoch kde sú masáže , vírivky , termálne pramene(stačí horúca voda :D ) proste taký wellness nemám v tom ani šajn , bývam v Trenčianskom kraji ale nieje problém tak do cca 100km niečo nájsť niečo na úrovni a a zas za priaznivú cenu , ak máte nejaké osobné skúsenosti veľmi by som bol rád ak by ste sa podelili :) Viem o niečom ako je Bešeňová,trenčianske Teplice... Len osobnú skúsenosť som ešte nemal . tak sa pýtam vás či ste neboli napr.s frajerkou alebo tak :) ... Dakujem veľmi pekne :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Relaxačný pobyt pre rodičov

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja som s frajerkou bol 2x v Lúčkach...raz som venoval pobyt krstným rodičom a raz mamke. V okolí ti neviem poradiť, ale nápad chválim. Každý si to vždy veľmi pochvaľoval.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

My sme mamine zaobstarali v lete 3dňový pobyt v Piešťanoch, v hoteli Magnólia. Bola tam s kolegyňou, v cene bolo okrem ubytka a stravy voľný vstup do bazéna, sauna a masáž. V prípade záujmu sa tam dalo ešte doplatiť za ďalšie služby. Bol to darčekový poukaz, čo chodia rôzne ponuky na mail na centrum.sk. Skús pozrieť ich stránku. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozri sa na zlavove weby typu setriza3.sk, zlavy.sk a podobne weby..., tam najdes akcie a neraz su tam taketo pobyty za vyborne ceny.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak. Tam ich je neurekom, Len si nezabudni pozriet v danych pripadnych zlavach rozmedzie terminov, na ktory dany kupon plati, aby vyhovolal termin tvojim predstavam. Sem tam su tam krasne pobyty relaxacne, takze odporucam.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ako pise Soviet, treba pozriet terminy a hlavne vyluky, najcastejsie byva z toho vyhodeny piatok a sobota, niekedy aj nedela. Tyzden je hluchy a preto sa snazia hotel zaplnit aspon takto. Cez vikend asi malokde pojde ten pobyt uplatnit, medzi sviatkami to bude asi tiez problem.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Mnoho hotelov má tzv. "Silvestrovské pobyty" a to je zrovna "peak". Cca od toho 25. až do Troch kráľov je vychytený termín, drahý a obsadený. Ak im kúpiš pobyt koncom januára alebo vo februári, tak kúpele ti aj nohy budú bozkať aby si prišiel...

Dám ti pár rád, nakoľko som dlho pracoval v odvetví - vždy komunikuj priamo s kúpeľmi, nikdy nie cez sprostredkovateľa ako je napr. Sunflowers... Cez čím viac rúk to ide, tým viac sa toho môže pokaziť, navyše sprostredkovateľské cestovky ti málokedy poskytnú pridanú hodnotu navyše.
Ďalej: neobjednávaj priamo cez web, či mail. Skús zatelefonovať alebo poslať mail na obchodné či marketingové oddelenie - proste styk zo zákazníkom, ale nie recepcia či niečo podobné. Pýtaj si zľavu, že inak neprídeš a dostaneš ju vždy. Možno len 5% ale dostaneš ju vždy (január, február...)
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HafO »

Ide mi o jarné prázdniny ( keďže mama je zastupkyna na ZS ) alebo ten vykend pred tým :) ... Sstale pozorujem zlavaza3.sk a a vyberam medzi besenovou,trenčiansky teplicami , Sklenný Teplice,bojnice (niečo v okoli TN kraju :D) a ak dáku dobrú vychitim na to setriza3.sk tak to odtial objednam sak hadam by to bolo tak ako tak :) Diky hoši a je to setriza3.sk doverihodne ? :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok hore som ti niečo napísal, navyše ak si to objednáš dopredu, keď ešte nie je nič objednané, vydupeš si aj zľavu.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

len by som odporučil miesto kde je aj niečo v blízkom okoli , naši boli v kúpeľoch a proste medzi procedúrami mali niekedy aj 3 hodiny času a bolo to v nejakej diere kde v okoli 15 km nebol ani obchod nieto ešte niekto kde to žije a po 2 dnoch už sa tam strašne nudili , takže buď im kúpiť nejaky pobyt iba na 2 noci alebo niekde kde sa dá aj niekam isť pozrieť
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zdravim, obnovim tuto temu po par rokoch.
Vie niekto odporucit nejake relaxacne/liecebne pobyty, kde by mohol clovek poslat oddychnut si rodinu? Najlepsie s dobrou dostupnostou autobusom/vlakom.
Zlavove portaly nechcem momentalne riesit.

Padli tu Lucky, Piestany. Mate este ine napady, kde je vhodne poslat 3ch ludi + dieta?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Este Trencianske Teplice, pripadne Rajecke Teplice...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Popozeral som to a veru cenovo je to nie lacna zalezitost ..Cca 300eur+ pre 2 osoby za 4ri dni je pomerne dost. A to som daval terminovo polroka dopredu.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

skus este pozriet podhajsku.myslim ze tam aj priamo stoji vlak.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

skus zlavomaty, niekedy sa daju najst pekne akcie
heker
Redeemer
Redeemer