Včera som si mal možnosť vyskúšať tieto slúchadlá ako aj Solo HD. Teraz mám porty. Vedel som, že beats slúchladlá sú kvalitné, ale aj tak ma veľmi prekvapil ten nádherný zvuk obydvoch, a ten obrovský rozdiel oproti portám (počul som názory, že vraj to je to isté len s lepšou konštrukciou). Solo HD sa mi ale zdali prebasované a zadunené, preto by som určite radšej riešil Studio (cítil som medzi nimi obrovský rozdiel).
Čítal som ale recenziu na Studio, kde ich vzhladom na cenu dosť skitizovali po stránke zvuku. Ja som nikdy nič lepšie nepočul, strašne sa mi ten zvuk páčil:
http://pc.zoznam.sk/monster-beats-dr-dre-studio-tour
A píše sa tam:
Nechcel som nové slúchadlá ale tieto sa mi zapáčili natoľko, že som začal uvažovať o kúpe. Chcem sa vás preto opýtať na názor, čo si myslíte o cene (dajú sa zohnať za 250) a ktoré slúchadlá v rovnakej cene majú teda o niekoľko kategórii lepší zvuk.pc.zoznam.sk napísal:...K cene sa nevyjadrím, pridám však komentár, že za 300€ sa dajú kúpiť slúchadlá zvukovo o niekoľko kategórií lepšie...
V žiadnom prípade nechcem nejaké škaredé bučory síce s dobrým zvukom, ale mizernou konštrukciou, ale aj tak budem rád ak napíšete, čo je podľa Vás najlepšie.
Ďakujem.