Zvukovo kvalitne a zaroven designove sluchatka
Zvukovo kvalitne a zaroven designove sluchatka
Do 200 eur ? Je niece take ? Planoval som kupit beats studio, ale odradza ma to, ze maju dost velky "sound leak"... Takze sa chcem spytat ci existuju nejake designovo krasne sluchatka, ale zaroven kvalitne co sa zvuku tyka a do sumy 200e 
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Zvukovo kvalitne a zaroven designove sluchatka
Čo su to dizajnovo krasne sluchadla? Neviem aky maš vkus, v tomto radiť ťažko. Môžem ti akurat poradiť zvuk, dizajn si musiš vybrať sam. Chceš ich ako prenosne na von predpokladam.
Dizajnovo vydarene sluchadla ma napr. Audio-Technica. Zvukovo su samozrejme tiež na urovni. Audio-Technica ATH-ES7, Audio-Technica ATH-OR7, Audio Technica ATHESW9. Beyerdynamic T 50 p, Bowers & Wilkins P5.
Dizajnovo vydarene sluchadla ma napr. Audio-Technica. Zvukovo su samozrejme tiež na urovni. Audio-Technica ATH-ES7, Audio-Technica ATH-OR7, Audio Technica ATHESW9. Beyerdynamic T 50 p, Bowers & Wilkins P5.
kedze som uviedol, ze som mal v plane beats studio (biele) tak ako predstava by to mohlo stacit:)
-
Ryan Giggs
VIP
Zvuk Beats studio je na urovni tak tretiny ceny. Už len samotne aktivne potlačenie hluku je zarukou zhoršenej kvality zvuku (plati pre všetky podobne sluchadla). Akykoľvek aktivny prvok v sluchadlach kvalitu zvuku vyrazne znižuje a zvyšuje cenu.
dik, popozeram sa po tamtych, co si doporucil:)
ja mam tieto.. image+kvalitny zvuk
dizajnovo su beats cislo 1 medzi sluchadlami
http://www.beatsbydre.com/products/Prod ... 5505&cat=1
dizajnovo su beats cislo 1 medzi sluchadlami
http://www.beatsbydre.com/products/Prod ... 5505&cat=1
-
Ryan Giggs
VIP
Čo z toho, keď zvukovo je to priemer. A dizajn je subjektivna zaležitosť.
RyanGigs @ jasne ze mas dost lacnejsich sluchadiel ktore hraju tak, aj lepsie
tu platis hlavne za image.. no ale aj zo srandy ich svetovy hudobnici nepouzivaju vsakze
tu platis hlavne za image.. no ale aj zo srandy ich svetovy hudobnici nepouzivaju vsakze
-
Ryan Giggs
VIP
Zo srandy nie, za peniaze ano. 
Ako ti mame poradit ked ani nevieme naco ich potrebujes, aku chces konstrukciu, ci wireless alebo s drotom???
-
Ryan Giggs
VIP
Kedže piše o zvukovo kvalitnych sluchadlach, to bezdrôtove automaticky vylučuje.
Mozno tie lacne ano
Pouzivam SENNHEISER RS 180 a tie teda hraju velice pekne
Ja vidim vacsi zvukovy rozdiel v tom ci su otvorene alebo uzatvorene, uzatvorene produkuju plechovy zvuk, nemaju narozdiel od otvorenych priestorovy zvuk atd...
urcite by som neriesil ci su s drotom alebo bez, ved odozvu okolo 25ms si aj tak nikdy nevsimnes ale co pravda je za bezdrotove musis vysolit ovela viac ako sa wirelessky
Pouzivam SENNHEISER RS 180 a tie teda hraju velice pekne
Ja vidim vacsi zvukovy rozdiel v tom ci su otvorene alebo uzatvorene, uzatvorene produkuju plechovy zvuk, nemaju narozdiel od otvorenych priestorovy zvuk atd...
urcite by som neriesil ci su s drotom alebo bez, ved odozvu okolo 25ms si aj tak nikdy nevsimnes ale co pravda je za bezdrotove musis vysolit ovela viac ako sa wirelessky
-
Ryan Giggs
VIP
Tam nejde o nejaku odozvu. Ide o to, ze to obsahuje aktivne prvky (prijmac, prevodnik, zosilovac...) co kvalite rozhodne nepridava. Prave naopak. Ako drotove sluchadla to hrat nikdy nebude. Aj tie najdrahsie hraju len priemerne.
Kvalitne uzavrete sluchadla hraju porovnatelne ako otvorene, ziaden plochy zvuk sa nekona. Jedine u tych lacnych. Ano, ten priestor je tam uzsi, ale zas to ma ine vyhody.
Kvalitne uzavrete sluchadla hraju porovnatelne ako otvorene, ziaden plochy zvuk sa nekona. Jedine u tych lacnych. Ano, ten priestor je tam uzsi, ale zas to ma ine vyhody.
To je fakt,ale urcite by som nepovedal ze wirelessky nemozu pekne hrat
Uzavrete sluchadla izoluju zvuk v tom moze spocivat ta vyhoda o ktorej hovoris, ale pokial maju sluzit na domace pocuvanie a nesedi pri tebe niekto koho by si hlasnou hudbou rusil tak urcite by som isiel do otvorenych. Uzavrete tiez udajne negativne vplyvaju na nervy, v lete sa v tom viac potia usi atd......
Uzavrete sluchadla izoluju zvuk v tom moze spocivat ta vyhoda o ktorej hovoris, ale pokial maju sluzit na domace pocuvanie a nesedi pri tebe niekto koho by si hlasnou hudbou rusil tak urcite by som isiel do otvorenych. Uzavrete tiez udajne negativne vplyvaju na nervy, v lete sa v tom viac potia usi atd......
-
Ryan Giggs
VIP
Pekne hrať môžu. O to nejde. Ale platiš viac za technologiu. Pri drôtovych sluchadlach platiš za zvuk. A pri rovnakej cene budu hrať drôtove o triedu lepšie.
Ano, kvôli priestoru a takemu vzdušnejšiemu prejavu je lepšie voliť otvorene. Ale tiež to neznamena, že pri cenovo porovnateľnych sluchadlach musia automaticky tie otvorene hrať lepšie. Uzavrete študiove sluchadla maju špičkovy zvuk.
Uši sa potia aj u otvorenych, v tomto tam nejaky veľky rozdiel nie je. Že su to otvorene sluchadla, neznamena že vetraju. Ucho je tam taktiež "uzavrete".
Rozdiel tam je len v podani priestoru a v tom, že otvorene hraju aj smerom von. Čo ide do ucha, ide aj do priestoru. Zvuk sa tam v mušli "neodraža" ako pri uzavretych.
Ano, kvôli priestoru a takemu vzdušnejšiemu prejavu je lepšie voliť otvorene. Ale tiež to neznamena, že pri cenovo porovnateľnych sluchadlach musia automaticky tie otvorene hrať lepšie. Uzavrete študiove sluchadla maju špičkovy zvuk.
Uši sa potia aj u otvorenych, v tomto tam nejaky veľky rozdiel nie je. Že su to otvorene sluchadla, neznamena že vetraju. Ucho je tam taktiež "uzavrete".
Rozdiel tam je len v podani priestoru a v tom, že otvorene hraju aj smerom von. Čo ide do ucha, ide aj do priestoru. Zvuk sa tam v mušli "neodraža" ako pri uzavretych.