logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Re: logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
No gothar, to je sice pekne, ze zdielas audiov nazor, ale nepoznas okolnosti.
Tak este raz.
Logo bolo hotove, pripravene, mal som tu byt o 19tej aby som ho s werorom spristupnil na ofarbovanie. Dosiel som vsak o par hodin (o 22hej) neskor, a vtedy som bol, citujem "z kola von".
Nic viac k tomu nemam dodat, je mi to luto ak to pomoze..
K veci: Logo je super napad to vyfarbovanie, ako som uz pisal werorovi, postavicky si viem predstavit aj lepsie, ale chapem, ze v rychlosti neslo nic lepsie zbuchat.
Tak este raz.
Logo bolo hotove, pripravene, mal som tu byt o 19tej aby som ho s werorom spristupnil na ofarbovanie. Dosiel som vsak o par hodin (o 22hej) neskor, a vtedy som bol, citujem "z kola von".
Nic viac k tomu nemam dodat, je mi to luto ak to pomoze..
K veci: Logo je super napad to vyfarbovanie, ako som uz pisal werorovi, postavicky si viem predstavit aj lepsie, ale chapem, ze v rychlosti neslo nic lepsie zbuchat.
aj mne, a paci sa mi to
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Nie, to ti preblikne statická verzia loga, ktorá je farebná (JPGčko, ktoré sa zobrazí ak máš vypnutý flash). Najprv sa zobrazí obsah daného DIVu, kde je obrázok a potom sa pomocou JavaScriptu nahradí obsah daného DIVu flashom. Ak by bol vypnutý Javascript alebo Flash, tak obsah DIVu ostane nezmenený, čiže sa bude zobrazovať farebná JPG verzia loga. Vždy sa to tak robilo.Mne to logo tak čudne preblikáva.. väčšinou je čierno-biele, ale pri reloade je akoby farebné na chvíľu.
Zámer?
weroro napísal: Nie, to ti preblikne statická verzia loga, ktorá je farebná (JPGčko, ktoré sa zobrazí ak máš vypnutý flash). Najprv sa zobrazí obsah daného DIVu, kde je obrázok a potom sa pomocou JavaScriptu nahradí obsah daného DIVu flashom. Ak by bol vypnutý Javascript alebo Flash, tak obsah DIVu ostane nezmenený, čiže sa bude zobrazovať farebná JPG verzia loga. Vždy sa to tak robilo.
Nerozumiem reči tvojho kmeňa
-
weroro
Flash coder
Tak nerieš. Vždy to robilo len si si to nevšimol, lebo zakaždým boli statická verzia loga a flashová rovnako farebné.begbeee napísal:Nerozumiem reči tvojho kmeňa
Pripojím sa k téme ohľadne Mmartina:
Martin nebol dostupný. s Audiom sme teda vymysleli núdzový plán, kde mi poslal link na tie postavičky. Ja som ich prekreslil do vektoru, tak isto aj hojko logo, a nakoniec som musel vytvoriť samotnú aplikáciu. To prekresľovanie bola strašná piplačka, nehovoriac o tom, že jednotlivé bloky na obrázku ktoré sa dajú vyfarbiť, sú robené každý zvlášť a ručne (vyše 100 blokov). Takže asi chápete prečo som poslal Martina do ..... Keď sa zrazu objavil online. Skutočne sa mi to už nechcelo znovu celé robiť od začiatku.
Hojko: ty sabotuješ Mikuláša?
Soviet: vyzerá to ako na koncerte
Merco: no veď v jednoduchosti je krása.
ja som si aké fajn krikľavé urobila:
Soviet: vyzerá to ako na koncerte
Merco: no veď v jednoduchosti je krása.
ja som si aké fajn krikľavé urobila:
- Prílohy
-
- mikulas.jpg (11.11 KiB) 1081 zobrazení
-
pryja
Darca
A ako ten vyfarbeny obrazok ulozim? Ked nan kliknem pravym tlacidlom, tak mi nada tu moznost 
pekne logo, urcite krajsie BW prevedenie ako vo farbe. ocenujem kreativitu
-
pryja
Darca
tak som to konecne vypotila 
- Prílohy
-
- mikulas.PNG (32.57 KiB) 980 zobrazení
-
Hotwire
Addict
ja len otazocku ci ste trocha nezaspali, sak jesen uz davno skoncila 
Jesen oficialne konci 21. decembra, nie?
-
Hotwire
Addict
nie 10ho?
tak sorrac
edit: hojko na zakladnej skole ucia aj to ze otaznik ide za opytovaciu vetu a nie oznamovaciu
edit: hojko na zakladnej skole ucia aj to ze otaznik ide za opytovaciu vetu a nie oznamovaciu
-
hojko
Site Admin
Deti na zakladnej skole sa ucia, kedy koncia a zacinaju rocne obdobia. Tuto otazku hadam nemyslis vazne???
úprimne, keď vídem von tak to veľmi na jeseň nevyzerá 
nevie niekto kedy bude nove logo? dufal som že bude na mikulaša niečo mikulašske a nič, a čoskoro su vianoce a hojko logo je jeseň 2011 čo jeseň už davno skončila mohlo by tam byť že zima. a chcem sa spytať bude nejake logo na vianoce? či ostane jeseň 2011?
Kedy jeseň skončila? Pokiaľ ja viem, tak končí 20.12.
ale čoskoro su vianoce a logo ma jessennu atmosferu. takže sa to nehodi
Áno čoskoro budú, ale ešte nie sú. Ešte je jeseň. Keď bude zima a vianoce bude aj tématické logo.