Ako najskôr najsť tú pravú

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Marint
Novice
Novice

Ako najskôr najsť tú pravú

Príspevok od používateľa Marint »

Ahojte ludia. Mám taký problém dá sa povedať že zo sebou, pretože som dosť hanblivý typ, introvert a k tomu mám pocit že ludia všeobecne a hlavne baby namna nie príliž pozitývne reagujú. Den trávim spôsobom že sedím doma na PC, učim sa, zacvičim si a pôjdem sa tak na hodinu a pol prejsť von, ale nikdy nechodim medzi ludi do nejakých podnikov alebo na diskotéky lebo nemam s kým a sám proste nepôjdem nieje mi to vlastné. Už tu je problém že nemám nejakých takých kamarátov s ktorými sa daju take miesta pobehať alebo proste niekam vyraziť. Ešte tažšie mi príde riešiť to akým spôsobom by som sa mohol dopracovať k nejakej milej slečne ked v reály málo kedy za mesiac nejaku stretnem a už vôbec nemam nato sa jej prihovoriť alebo proste nejak nadviazať kontakt. Ano, mnohý si povedia tak skúsim sociálne siete. No ak mam pravdu povedať s tými som to už davno vzdal z pár babami som bol von no dosť som sa v nich slkamal, samozrejme to sklamanie bolo vzájomne, absolútno m ito nepride ako vhodné riešenie a momentálne si už asi take 3 roky nedávam ani profilovu fotku dalšia vec čo mi je neprijemná. Po dopísani tejto správy mi došlo že nikto mi na toto nedokáže vyjadriť pre mna uspokojujúce riešenie takže možno som aspon pomohol pripadne pobavil podaktorých z vás, preto že aspon môžte vidieť že vaše problémy niesu take komplikované ako sa na prvý pohlad zdaju... dakujem
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako najskôr najsť tú pravú

Príspevok od používateľa begbeee »

Ani tvoj nie je komplikovaný, len musíš zdvihnúť riť od počítača a ísť medzi ľudí.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Väčšina ti tu bude radiť, aby si nesedel za PC, šiel medzi ľudí, našiel si nové záujmy a nesedel doma. Môže to byť riešenie, pretože sa ti zvýši šanca, že niekoho stretneš, ale nie je to záruka, že naozaj niekoho stretneš a že to bude tá pravá. Nechcem byť skeptická, ale v poslednej dobe sme zabudli komunikovať, chodíme so sklonenými hlavami, nevšímame si jeden druhého a potom sme nešťastní, že si nevieme nikoho nájsť. Teda jasné, že to neplatí na všetkých, len mi je z toho niekedy trochu smutno.

Môžem sa ťa spýtať, koľko máš rokov a čo robíš rád vo voľnom čase? Tak sa bude dať skôr poradiť. :)
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

s takymto pristupom (a gramatikou) si nikdy ani ziadnu nenajdes. taky pesimisticky prispevok si napisal, ze sa mi chce vracat.
preto že aspon môžte vidieť že vaše problémy niesu take komplikované ako sa na prvý pohlad zdaju
a v com je ten tvoj problem komplikovany? je komplikovane ze sedis moc za pc? alebo je komplikovane, ze sa nevies prihovorit?
zdvihnes rit od pc - problem solved
najdes si nejaky konicek, co ta bude bavit, pri ktorom stretnes aj nejake dievcata, pripadne chalanov, s ktorymi uz mozes ist na diskoteku, pripadne nejake akcie - problem solved
ako sa prihovorit? prides za nejakou babou, pozdravis, spytas sa nieco co ta zaujima (takych tem, co sa spytat tu je dost) a ked ta odmietne nic sa nestane. alebo kvoli tomu budes chciet spachat samovrazdu?
kazde dievca ti povie, ze nechce negativneho, pasivneho a pesimistickeho chalana. Zmen svoj pristup a pohlad na seba, zdvihni sa a konaj. ak sa ti nechce, tak si budes do konca zivota :cokolvek: v sprche.

vela stastia :smt006
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Si opísal svoje terajšie aktivity a mne vyšlo jediné ... miesto toho času za PC si kúp nejakú knihu o komunikácii s babami a pekne sa vzdelávaj, potom vybehni niekam von , spomínal si že to nie je moc pre Teba, ale dievča doma pred telkou nenájdeš, neotvorí si sama okno a nesadne si vedľa Teba... cvičíš ? ak cvičíš tak by si mal vedieť že cvičenie posilňuje nie len telo a myseľ, prečo to nevyužiť ? Ak niečo veľmi chceš tak si za tým choď , ale nečakaj že Ti baba padne do cesty sama od seba.. :)
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Odporucam ti chod na diskoteku ale seriozne...kludne vypi par poharikov a dostan sa do nalady a pokus sa o nieco.
Dozvies sa reakciu na tvoj vzhlad,posobenie od plytkych peknych zien...ak uspejes vies ze niesi uplne monstrum...tu pravu na diske vsak nenajdes.

Musis najprv budovat svoje sebavedomie a odvahu urobit prvy krok...potom sa mozes zamyslat nad tym kde najdes potencionalnu partnerku...taku co nebude plytka a povrchna...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tú disku/DNB/iné podujatie ber ako training, skúšaj ;-) je to ľahšie než sa zdá :)
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

Zatial este len studujes, predpokladam, ze mas tak 20 rokov, na tu pravu mas este cas. Krcmy a diskoteky nie su jedine miesta na Zemi, kde sa da spoznat dievca. Zi svoj zivot, tak ako sam uznas za vhodne, a rozhodne, by som hladanie svojej vyvolenej nijak neriesil nasilu.

/edit. Nemozem si pomoct, ale tento topic mi pride ako opis lifestylu, jedneho mojho kamarata, ktory sa zhodou okolnosti vola Martin.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

No všetko hlavné tu odznelo ale keď sa budeš snažiť nadviazať stretko s dákou babou tak sa musíš aj pekne zladiť (možno zmeniť obliekanie) :-) ja keď som chodieval do mesta či s kamarátmi alebo som išiel aj sám .... tak som povedal sestre nech mi vyberie dačo pekné :-) povedala no , že treba na nákupy :-) tak sme šli potom som sa obliekol a išiel ... niekedy to ma výhody ísť s kamarátmi , ale niekedy aj nie a nie ,že keď sa s dákou stretneš budeš rozprávať že sa babám nepáčiš a tak to baby nemajú radi nesmieš tlačiť na pílu xD musíš byť vtipný :-) a, že sa nevieš prihovoriť stretneš dáku babu pri autobuse :-) sa jej spýtaj , že koľko je hodín to ti každá normálna odpovie :-) potom jej povedz ďakujem a ako sa voláš ? zoznám sa spýtaj sa jej ako sa má a potom to pôjde samo ....prečítaj dáku knižku ale neprežeň to zasa aby si nebol ako encyklopédia :-)) prihlás sa na tanečný ak si neni drevo tam chodí veľa dievčat a aj dosť chalanov kamarátstvo tam nadviažeš ľahko a zredukuj čas na PC
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ja si myslim, ze v prvom rade potrebuje kamaratov na zdielanie volnocasovych aktivit. Potom sa uz nauci vselicomu a ak budu chodit spolu medzi ludi (nemusia na diskoteku aj na koncerte klasickej hudby sa daju najst velmi pohladne slecny) tak sa problem zrazu vyriesi sam...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

písal, že podniky/diskotéky nie sú jeho parketou, tak čo tam bude ako stĺp na silu?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

IMO su Vase rady tentokrat uplne zbytocne, pretoze ak ho maju ludia raz zafixovaneho ako podivina, s ktorym sa nikto nehra tak to nezlomi len tak, ze zacne chodit na diskoteky...

podla mna jedina vec, ktora by mu mohla pomoct je totalna zmena prostredia. najst si nieco co zavedie do uplne inej skupiny ludi ako tej, v ktorej je teraz ( a evidentne nema zaujem ho prijat medzi seba ) a naucit sa nejake social skills. nie je uplne jednoduche s takym niecim zacat ked ma clovek +/- 20 rokov.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...koľko je hodín?...to je dnes tak debilná otázka ako keby som sa pýtal...aké je počasie?...dnes má každý mobil...alebo hodinky...čas je na každom kroku...
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:-) to hej grim ale ja som to myslel tak aby dáka nadviazal konverzáciu :-))
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ale takáto otázka môže skončiť veľkým fiaskom...pripomenulo mi to môjho dávneho kamaráta, ktorý mi chcel raz na stanici vo vestibule ukázať ako na to...vôbec ho nenapadlo, že stačí otočiť hlavu a pozrieť sa na digitálnu tabuľu...našťastie pre neho nenabral odvahu a nespýtal sa to...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Grim: Čo ty vieš, či by sa tá baba nechytila. Môj kamarát sa raz spýtal baby, ktorá si pinkala loptičku o stenu spýtal: "Kto vyhráva?" :D Mohla ho poslať dokelu, ale neposlala. V každom prípade vtip a originalita sa určite cení. V úvode by som sa držala pravidla menej je viac...
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Grim ale čo môže stratiť ... ?? nič kto nič nerobí nič nepokazí .... a keby sa jej spýtal že koľko je hodín a ona na to maš na ruke nie ?? a ja by som na to povedal :-) uvidel som ťa a na to že mám hodinky som úplne zabudol ;-) stratil som pojem o čase keď som ťa uvidel ;-) alebo také dačo nevravím že je to dobré ale keď ju nepozná prečo nie -??
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...celkom dobré, ale nemôžeš poprieť, že introverti majú s takýmito narážkami problém a aj s nápaditosťou...
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Všetko sa dá každá bariéra prekonať treba začať a všetko zmeniť od základu ... :-) najprv treba začlenenie do dákej spoločnosti .... nájsť známych(so spoločnými záujmami ) začať počúvať hudbu .... zmeniť vizáž ,zvyky ,obliekanie ale hlavne nemať hanbu .... + tá vtipnosť a dômyselnosť keď niečo preženieš potom to uhrať (vykorčuľovať) dáko do autu že si si robil srandu a tak ....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Naozaj, takéto "vykorčuľovanie" so situácie je už vyšší level a introvert, ktorý to nemá kde natrénovať, s tým bude mať určite problém. Padlo tu celkom dosť návrhov, ale niektoré sú až nemožné. Napríklad, keby sa ma niekto spýtal, koľko je hodín a hneď na to sa ma opýtal ako sa volám, tak by som tú osobu poslal asi do prdele svinským krokom. Na druhej strane si viem predstaviť, že sa ma to spýta pekná baba. Vtedy by som sa tomu nebránil, ale tak chlap je úplne iný a hneď sa snaží, aj z malého záujmu, vytrieskať čo najviac, prinajlepšom ju hneď dostať do postele. Pre ženu takéto otázky môžu znieť až úchylne. Touto cestou prihovárania na zastávke by som nešiel. Aspoň nie s otázkou, že koľko je hodín a podobné trápne otázky.
Takisto prihlásiť sa na tanečnú alebo ja neviem aký kurz štrikovania je takisto hlúposť. Nemám problém komunikovať a prihovoriť sa hocikomu, ale na nejaký "krúžok" by ma nedostal nikto. Ak má človek zaužívané isté návyky, tak to nezmení, zvlášť, ak už má aj určité roky, tým je to ešte ťažšie.

Nemám pre teba žiadnu konkrétnu radu, môžeš skúsiť aj to, čo ti písali ostatní, môžeš skúsiť aj to s tými hodinami, ale pokiaľ nezačneš nejakou formou viac rozvíjať svoje komunikačné schopnosti, tak to nebude žiadna sláva.
Napísať odpoveď