Strana Slobodné Slovo
Strana Slobodné Slovo
Čo si o tom myslíte?
Re: Strana Slobodné Slovo
Že bude sranda 
Dobre naložila na tlačkovke. 
Hovorí dobre , má nato sa aj hádať v politike , bohužial ostane ako vždy len pri slovách , ak by sa do politiky aj dostala , tak skončí ako SaS proste novú stranu si ta mafia(Fico,Dzurinda,Figeľ,Slota) do svojej krajiny nepripustia ,
chcel by som toho cloveka vidiet, ktory by tuto "stranu" volil.
to hej.. len otazne je ci by to dodrzala-realizovala alebo zase len recihughito napísal:Dobre naložila na tlačkovke.
http://www.sme.sk/c/6198608/na-mojsejov ... alobu.html NEHEHE ovce volte moriku, ved ona taaaaak pekne rozprava :DDD aj ja ju budem volit, nabeton! aha aka je sikovna!
takto nachytal jeden magazín Noriku na Twitteri - http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7947_n.jpg
Niečo také ako N.Mojsejová žije a Schiller musel umrieť.. to je nespravodlivosť
Ak by tento národ mal aspôň minimálny pud sebazáchovy už by tú napodobeninu človeka musel dávno ukameňovať.
Ak by tento národ mal aspôň minimálny pud sebazáchovy už by tú napodobeninu človeka musel dávno ukameňovať.
je celkom smutne, ze malym stranam sa dava v mediach minimalny priestor, ja som napriklad o Nore este v (internetovej) tlaci poriadne "nepocul", telku nemam moznost pozerat, neviem ci tam nieco take bezi
Dnes ide na TA3, stačí sledovať čo kde ako. ,)
Strana Slobodné Slovo
To by som si pozrel... Detaily nevies hughito? Bude to v teme dna?
Myslím, že ja tam s Matovičom, toho tiež zaradili do vybranej spoločnosti. To je tá decentná mediálna masáž.. Už sa teším na Kotlebu, keď dostane zákonný priestor v STV 
Klub 3 o 21.00
Moderátorka trochen ide po Nore 
hej ta moderatorka klubu3 mala sproste vystupovanie..chcela byt zaujimava no nejak jej to nevyslo
asi si slahla
asi si slahla
prave som to dopozeral...
moderatorka = no comment, uz na ZS sa ziaci na slovenskom jazyku ucia o zakladnych atributoch moderovania diskusie, p. ghannamova nesplna hadam ani jeden z nich
... k norike
osobne ma celkom udivilo, ze pocas relacie nepadla z jej ust ziadna "oplzlost" (ako to poznamenal aj budaj) a taktiez to, ze aspon v prvej polovici velmi neskakala do reci ostatnym hostom (za to odo mna ziskava uplne bezvyznamne male
)
musel som si zapisat jeden jej vyrok (v kontexte s jej navrhom na znizenie dph na 10%, ked dostala otazku, ze odkial vezmu ten rozdiel v rozpocte): "ale my to preratame tak, ze to bude dobre"... je to clovek relativne od fachu, ako moze takto na drzovku prist s takym programom, ze "znizime dph, znizime odvody, zvysime minimalnu mzdu a znizime nezamestnanost"... obycajny sedliacky rozum nieco take nepusti, ale hlavne, ze prerataju tak, ze to bude dobre... ach, predstavuje si to ako hurvinek valku
ohladom tej tlacovky - akou poruchou musi trpiet clovek, ktory vo volbach da hlas strane na cele s clovekom, ktory nevie rozlisit medzi tlacovkou politickej strany a reality show? je to sice pekne, ze sa pysi tym, ze povie to, co ma na srdci... ale ak to bude hovorit takto, tak v mojich ociach to vobec ako hrdinstvo vnimane nebude, to podla mojho nazoru nepatri do medii vobec, nie ze do politiky...
CELE ZLE
moderatorka = no comment, uz na ZS sa ziaci na slovenskom jazyku ucia o zakladnych atributoch moderovania diskusie, p. ghannamova nesplna hadam ani jeden z nich
... k norike
osobne ma celkom udivilo, ze pocas relacie nepadla z jej ust ziadna "oplzlost" (ako to poznamenal aj budaj) a taktiez to, ze aspon v prvej polovici velmi neskakala do reci ostatnym hostom (za to odo mna ziskava uplne bezvyznamne male
musel som si zapisat jeden jej vyrok (v kontexte s jej navrhom na znizenie dph na 10%, ked dostala otazku, ze odkial vezmu ten rozdiel v rozpocte): "ale my to preratame tak, ze to bude dobre"... je to clovek relativne od fachu, ako moze takto na drzovku prist s takym programom, ze "znizime dph, znizime odvody, zvysime minimalnu mzdu a znizime nezamestnanost"... obycajny sedliacky rozum nieco take nepusti, ale hlavne, ze prerataju tak, ze to bude dobre... ach, predstavuje si to ako hurvinek valku
ohladom tej tlacovky - akou poruchou musi trpiet clovek, ktory vo volbach da hlas strane na cele s clovekom, ktory nevie rozlisit medzi tlacovkou politickej strany a reality show? je to sice pekne, ze sa pysi tym, ze povie to, co ma na srdci... ale ak to bude hovorit takto, tak v mojich ociach to vobec ako hrdinstvo vnimane nebude, to podla mojho nazoru nepatri do medii vobec, nie ze do politiky...
CELE ZLE
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Reakcia Noriky na včerajšiu relaciu
Ale treba uznať, že má pravdu.
Takisto som sa zamyslel nad tou vulgárnosťou: mne osobne to nevadí, patrí to do slovníka, ako všetko iné. Koľkokrát si o niekom pomyslíme, že je to kkt, ale nepovieme to. Ona áno.