tak tak, len ja na našej škole vidím dosť veľa študentov/spolužiakov s iphonamiguess.whoo napísal:tiez by som to skor bral tak, ci chces vacsinu aplikacii kupovat (iOS) alebo si student(android)
iOS alebo Android
Re: iOS alebo Android
tak co mam to vymazat tuto temu alebo nech sa lockne abo co alebo je to celkom dobra diskusia?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Filipito - samozrejme nie je student ako student. Mal som to skor na mysli ako metaforu, ale snad to kazdy pochopil
Pouzival som iOS necele 2 roky a momentalne som pred mesiacom presedlal na Android (pure, ziadne sracky typu Sense, Blur, Touchwiz) a vobec nelutujem.
Pocit zo systemu je uplne iny ako z iOS. Tu mi castejsie blbne telefon a padaju aplikacie a celkovo telefon castejsie nestiha ale paci sa mi otvorenost systemu a Google-ovske sluzby.
Navyse ICS by mal priniest konecne poriadne zmeny v systeme, uz sa neviem dockat. V podsate budem mat novy telefon.
Nasledujuci system ktory vyskusam bude pravdepodobne Windows Phone a potom uz budem mat celkom uceleny obraz o vsetkych 3 systemoch
Pocit zo systemu je uplne iny ako z iOS. Tu mi castejsie blbne telefon a padaju aplikacie a celkovo telefon castejsie nestiha ale paci sa mi otvorenost systemu a Google-ovske sluzby.
Navyse ICS by mal priniest konecne poriadne zmeny v systeme, uz sa neviem dockat. V podsate budem mat novy telefon.
Nasledujuci system ktory vyskusam bude pravdepodobne Windows Phone a potom uz budem mat celkom uceleny obraz o vsetkych 3 systemoch
WP7 získaš skvelú stabilitu systému, jednoduchosť a prepojenosť medzi windowsom na pc a xbox live. teda ak ti nevyhovoval iOS kvôli iTunes a android kvôli nestabilite bude pre teba najlepšie riešenie WP7, do ktorého by som išiel určite aj ja, keby som nedostal takú ponuku na iP 4s
Nestaval by som to do tejto polohy. Však v markete platíš tiež a tie aplikácie sa väčšinou robia pre oba systémy rovnaké, ja nevidím pointu v tvojom príspevku.guess.whoo napísal:tiez by som to skor bral tak, ci chces vacsinu aplikacii kupovat (iOS) alebo si student(android)
-
guess.whoo
Redeemer
lenze je rozdiel v ziskani platenej aplikacie. na androide mas moznost si ju kupit alebo stiahnut z warezu. na iOS je tato volba limitovana jailbrake-om, kdezto ak chces na android instalovat piratske verzie nepotrebujes root
Ah, teraz rozumiem. Ale podľa mňa to nie je argument ani pre jeden systém. To je skôr o filozofická otázka, či warez áno alebo nie. Ja warez nepoužívam ani na jednom.
-
guess.whoo
Redeemer
ved ja som reagoval na Filipitov prispevok o kupovani zvoneni a zdlhavymi procesmi s tym spojenymi ak si ho kupit nechces. a vidis co sa z toho tu vyklulo 
-
Mek
Addict
Momentalne mam Windows Mobile 6.1 a stve ma, ze casto pada (a pritom mam relativne cerstvo nahodeny FW).
V buducnosti by som ale bral jednoznacne Android, lebo sa mi paci otvorenost a to, ze si vsetko mozem upravit podla seba. Neznasam, ked vyrobca povie ze takto to bude a basta, aj ked to niekomu nemusi vyhovovat (ako mne), a neda sa to nijako nastavit - preto rozhodne nic od Applu.
V buducnosti by som ale bral jednoznacne Android, lebo sa mi paci otvorenost a to, ze si vsetko mozem upravit podla seba. Neznasam, ked vyrobca povie ze takto to bude a basta, aj ked to niekomu nemusi vyhovovat (ako mne), a neda sa to nijako nastavit - preto rozhodne nic od Applu.
ja tiez pouzivam .apk subory na nieka hry nap PES 2012 mal stat dajakych 5€, ja to mam free
-
cORP.
Addict
mal som aj ios aj android aj wm 6.5.3 aj symbian od verzie 9.1 po dotykovu verziu v n5530xm , mozem povedat ze najhorsie je na tom urcite wm kedze je to system velmi zastaraly a nepouzitelny v dnesnej dobe ,skratka nezvladal napor aplikacii padal mrzol a tak dalej ,android som mal na htc desire alebo galaxy s alebo galaxy spica a teraz huawei sonic ,o androide poviem len tolko ,system je to vyborny no vela ludi ho nema rado prave kvoli otvorenosti a ja si myslim ze aj kvoli pomalym telefonom na trhu ktore maju nedostatocnu ramku a pomaly procesor a potom zbytocne nadavaju na system aky je pomaly , ios je super vec ,nemal som s nim ziaden problem ,najvacsi problem pri iphone som povazoval a vzdy povazovat budem itunes pre windows ,nazor nezmenim az do doby ked bude itunes pre windows rovnako svyzne ako pre mac , nasledujuci telefon by mohol byt nejaky lepsi android alebo iphone 4 a vyssi , no stale ma laka aj windows phone 7.5 mango kedze je to system diametralne odlisny a pritom tak hnusne krasny 
Ja by som pre iTunes na Linuxe vraždil...cORP. napísal:mal som aj ios aj android aj wm 6.5.3 aj symbian od verzie 9.1 po dotykovu verziu v n5530xm , mozem povedat ze najhorsie je na tom urcite wm kedze je to system velmi zastaraly a nepouzitelny v dnesnej dobe ,skratka nezvladal napor aplikacii padal mrzol a tak dalej ,android som mal na htc desire alebo galaxy s alebo galaxy spica a teraz huawei sonic ,o androide poviem len tolko ,system je to vyborny no vela ludi ho nema rado prave kvoli otvorenosti a ja si myslim ze aj kvoli pomalym telefonom na trhu ktore maju nedostatocnu ramku a pomaly procesor a potom zbytocne nadavaju na system aky je pomaly , ios je super vec ,nemal som s nim ziaden problem ,najvacsi problem pri iphone som povazoval a vzdy povazovat budem itunes pre windows ,nazor nezmenim az do doby ked bude itunes pre windows rovnako svyzne ako pre mac , nasledujuci telefon by mohol byt nejaky lepsi android alebo iphone 4 a vyssi , no stale ma laka aj windows phone 7.5 mango kedze je to system diametralne odlisny a pritom tak hnusne krasny
-
javatar
Hardcore addict
osobne nemam smartphone a mam len iPod touch (este historicky kus prvej generacie) ale dvaja spolubyvajuci maju andoridove telefony tak sem tam vnimam nadavky pri pouzivani
a ja pri niekolkorocnom pouzivani iOS som take problemy mal naozaj zriedka
Android je rozsireny kvoli mnozstvu telefonov kde je schopny bezat, iOS je ale ovela vyladenejsi. IMHO ale je to otazka este tak 3 rokov kym Android pokojne schova iOS do vrecka... zatial by som si ho ale nekupoval (uz len preto ze nemam potrebu vlastnit smartphone).
Android je rozsireny kvoli mnozstvu telefonov kde je schopny bezat, iOS je ale ovela vyladenejsi. IMHO ale je to otazka este tak 3 rokov kym Android pokojne schova iOS do vrecka... zatial by som si ho ale nekupoval (uz len preto ze nemam potrebu vlastnit smartphone).
Prečo by ho mal schovávať? Windows je schovaný do vačku aj Macom aj Linuxom a napriek tomu ho ľudia používajú. Sú to dva rozdielne systémy prečo za každú cenu musí byť ktorísi z nich "lepší"?
Mna by zaujimali konkretne veci. Skor ako z tejto temy vznikne poriadny flame.
Na co nadavali? Co bude musiet mat android aby o 3 roky schoval iOS do vrecka?... Alebo napr veta: (android) v porovnaní s iOS 5 neni očom...
Co je za tym konkretne? Co su tie pozitiva/negativa, ktore tak zadupavaju jeden alebo druhy system?
Na co nadavali? Co bude musiet mat android aby o 3 roky schoval iOS do vrecka?... Alebo napr veta: (android) v porovnaní s iOS 5 neni očom...
Co je za tym konkretne? Co su tie pozitiva/negativa, ktore tak zadupavaju jeden alebo druhy system?
-
cORP.
Addict
begbeee napísal:Prečo by ho mal schovávať? Windows je schovaný do vačku aj Macom aj Linuxom a napriek tomu ho ľudia používajú. Sú to dva rozdielne systémy prečo za každú cenu musí byť ktorísi z nich "lepší"?
mne sa skorej zda byt usmevne ako niekto moze povedat ze windows je davno schovany linuxom ,taketo veci ma fakt dokazu pobavit
Prečo? Lebo iOS sa mi zdá oveľa jednoduchší a prehľadnejší, neriešim kompatibilitu aplikáciu, viem, že mi to naisto pôjde, čo pri androide neni pravda.sundevil napísal:Mna by zaujimali konkretne veci. Skor ako z tejto temy vznikne poriadny flame.
Nemám cez deň hodiny voľného času ktorý by som vrazil len do telefónu...
-
javatar
Hardcore addict
begbee - myslim to tak ze beznemu uzivatelovi uz nebude mat iOS ponuknut nic naviac oproti androidu
^To beriem.