Co si prajete na Vianoce pod stromcekom
-
qwerty-xyz
Re: Co si prajete na Vianoce pod stromcekom
No co chcete?
tento rok?
nech to tu ozije tato tema...no ja by som hlavne chcel aby bol sneh lebo predpovede pocasia nic dobreho nevestia..a darcek?
no este neviem... 
-
Alex481991
Medium Star
svetový mier!!

// a samozrejme skušku z anatomie!!!!
(niesom naročny stači aj za E) 
// a samozrejme skušku z anatomie!!!!
Lepšiu vládu, menšiu spotrebnú daň na tabakové výrobky, zdravie pre moju rodinu, nájsť si normálnu babu a to je asi tak všetko. Žiadne materiálne veci nepotrebujem.
/I hope so, dík
//Mirko si rozmyslel že nechce žiadne materiálne veci ,Mirko chce konvičku a nejaké čajíky na rozbeh
/I hope so, dík
//Mirko si rozmyslel že nechce žiadne materiálne veci ,Mirko chce konvičku a nejaké čajíky na rozbeh
Merco, veď akúsi slečnu spomínaš tu http://www.hojko.com/post1755092.html#p1755092, či ona nepatrí medzi tie normálne? 
nechcem nič materiálne, len mať pekne v indexe zapísané všetky zápočty a spravené dva predtermíny
(teraz som to napísala ako sebec že len pre mňa chcem) a potešilo ma keby sme sa opäť všetci v zdraví zišli a mohli by sme byť aj o jedného viac 
ale potešili by ma aj dva lístky na Rock am Ring 2012
ale potešili by ma aj dva lístky na Rock am Ring 2012
Mier, lásku, pokoj, žiadne podrbané reklamy, OSP 70+ a zaplatené prihlášky na VŠ
...
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Želám si, aby ľudia nemysleli len na seba, ale aj na druhých. Na materiálnych veciach si už nejaký ten rok nezakladám, aj keď potešia. 
Nech mi dajú všetci koho nemám rád pokoj a 3 noci v Prahe na kalbách na ktoré idem s najlepším kamošom 
čo chcem, na to si nasporím aj počas roka, situácia na slovensku Ježiška nezaujíma, zo schovaných darčekov som vyrástol a čo chcem je priateľka, bez ktorej mi už pol doka smutno a ktorá by ma donútila učiť sa na skúškové 
-
TommyHot
Addict
Co potrebujem si kupim, ale ked uz su tie vianoce tak urcite kyusu aj so salkami. Nejake cajiky by tiez neboli odveci. A uz sa dlho dokopavam k web kamere, takze keby ju najdem po stromcekom neurazim sa. A najviac by som sa potesil, keby sa prekope danovy system, lebo ked vidim kolko odvediem statu a kolko ma osklbe na preddavkoch tak sa na novy rok ani netesim.
Termosku
Už rok si ju kupujem a stále zabudnem 
Mne Jezisko toho roku nadelil vela, dostal som vysnivane dievca, takze Vianoce mam uz nejaky ten piatok. Nic na Vianoce neocakavam, nemam v podstate co...ja uz som si vycerpal 
Ale teda prajem si, aby sme boli zdravi, a aby toho roku boli aspon nejake Vianoce v rodine...aby z toho nakoniec nemusel byt pohreb
Ale teda prajem si, aby sme boli zdravi, a aby toho roku boli aspon nejake Vianoce v rodine...aby z toho nakoniec nemusel byt pohreb
Hlavne aby sme sa na vianoce stretli celá rodina.. síce som neveriaci a tento sviatok ja osobne neuznávam ale v roku je to jeden z mala dní kedy sa celá rodinka stretne pri jednom stole. Na veciach nezáleží ale základom sú ponožky
Minulí rok som ich nedostal tak teraz by sa zišli nejaké na hory 
-
Nadeo
Guru wannabe
Nejaké vozidlo by nezaškodilo
Budú to asi ponožky...
cim som starsi, tak mi na nejakych hmotnych veciach ani nezalezi, kedze tie si dokazem zabezpecit sam. Hlavne aby sme sa zisli cela rodina pokope a prezili pekne vianoce bez hadok a v pokoji, v zdravi. Ale viem, ze si tam najdem nejake health-care veci, dobru knihu(o jpn mng) a nejaku drobnost este..