Ovládače pre Wi-Fi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Ovládače pre Wi-Fi

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Takže problém je nasledovný. Mám notebook ASUS X52S presnejšie X52SG-AS182C. Je to asi 2roky starý notebook, no samozrejme pri kúpe tam bola Windows Vista, všetko fungovalo super, foter využíval notebook na filmy atď. čiže ja som sa do toho nestaral. No lenže prednedávnom sa Nb dostal do mojich rúk a samozrejme keďže Vista tak automaticky som si tam nahodil Windows 7. Všetko fungovalo super, žiadny ovladač som neinštaloval okrem Nvidii grafickej karty. Všetko šlapalo super až na WIFI, nie a nie ísť. Už som skúšal všelijaké ovládače ale nejde žiadny, vedeli by ste mi niekto pomôcť? V prílohe mám screeny zo sieťových ovládačov a posielam ešte jeden File List ktorý sa nachádzal na driveroch od Vista CD-čka kde je rozpis súborov, je tam písaný ovládač tento: INTEL 3945ABG/4965AGN Wireless LAN Driver and Application , no ja som ho našiel len na Windows 7 64bitový.

Ďakujem za pomoc :wink:
Prílohy
1.jpg
2.jpg
FILELIST.rar
(2 KiB) 13 stiahnutí
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Ovládače pre Wi-Fi

Príspevok od používateľa Soviet »

A preco si neskusil priamo stranku intelacku? Tam je ten ovladac :)
http://goo.gl/upl72
SSemteXX
Guru
Guru

Re: Ovládače pre Wi-Fi

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Hm, už som si to vyriešil. Tie ovládače, ktoré si mi sem dal som inštaloval ako prvé a zaujímavé, že akonáhle som ich odinštaloval mi automaticky našlo Wi-Fi siete. :wink: Ktovie čím to bolo. :roll:
Napísať odpoveď