tieto a ine zmeny (napriklad slepica zadarmo na zaciatku zapasu, rework mnohych hrdinov) povazujem za prirodzenu evoluciu -> to je pre mna to vylepsovanie. Bez nich by to bol len pokus o 100% kopiu povodnej hry.Croven napísal:HoN bola vylepsena dota,dokym nezacali menit hrdinov,alebo ich spelly (rampage),uz aj mapu zmenili,znicili secret shop... uz sa to pobera svojim vlastnym smerom,su tam niake itemy co v dote niesu a nie su tam itemy ktore v dote su,alebo su tam itemy ktore su aj v dote,len su troska zmenene
DOTA 2
-
berynatorko
Medium Expert
Re: DOTA 2
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
ved ano,som napisal,ze sa to pobera svojim vlastnym smerom a robia to podla svojich predstav. Ja som sa na dotu2 tesil preto,ze to bude klasicka dota v omnoho lepsiom kabate a s vylepseniami ktore ti w3 nemohol ponuknut a preto mna ani dota1 vobec nebavila,teda odohral som niekolko desiatok hier na garene,ale tam to ich votovanie,ked niekomu hra padla tak sa votovalo,ze kto odite z druheho tymu a potom ked niekto mal lagy,tak mali vsetci atd... ja nepotrebujem niake ine specialne vylepsenia ako je napriklad kura zadarmo,ja chcem hrat klasicku dotu s xyz vylepseniami ktore w3 nemalo sancu ponuknut.
1. hon je velmi dobre optimalizovany, na notebooku s ati 3450 (slabucka graficka karta) mi bezal uplne plynule na high detailoch, pricom napriklad lol mi bezal len na low detailoch a o uplnej plynulosti sa hovorit neda. a este predtym tam bola dost dlhu dobu open beta v ktorej to tiez netrhalo rekordy (vzhladom na to kolko ludi hra dotu). dota2 ma uz teraz 20k online peak a to rozhodne nie je lahke sa do bety dostat a hw narocnost je neporovnatelne vyssia ako narocnost honu. tym chcem povedat ze ano aj toto je dovod preco hra hon menej ludi, ale nie je to az tak podstatny faktor.Gangy napísal: @Ropman:
1.) Tie cislo vobec nevypovedaju o tom co tvrdis ty. Kopa ludi nepresla napriklad tomu ze na tom kde teraz hravaju Dotu by HoN nerozbehali (toto plati takmer pre komplet celu braziliu, thajsko a podobne prdele), vela ludi nepreslo kvolu tomu ze az pomerne donedavna bolo za HoN treba platit a vela ludi nepreslo proste preto ze niesu schopni vyskusat cokolvek ine a neprejdu nech pride akakolvek ina MOBA, budu hrat staru dotu aj 20 rokov a zatracovat akekolvek inovacie ako dochodcovia.
2.) Ja som ti nepovedal ze nemas pravo porovnavat, poukazal som na paradox kedy chces porovnavat dve hry a argumentujes pri tom tym ze su uplne ine. To je dost na hlavu.
3.) xD Takze pokial nehram nejaku hru profesionalne tak nemam pravo ju komentovat ci co? To je co za logiku? A kde som tu ja napisal ze som skiller a ze v LoLku pre mna nebol ziadny challenge? To si si ma asi s niekym zmylil ci sa tu v tom prestavas orientovat?
4.) Top hraci akejkolvek hry sa na tejto krivke nachadzaju vysoko, ci uz ide o Plants Vs. Zombies alebo Solitaire. To je vsak vzhladom k tomu co tu rozoberame absolutne irelevantne.
2. plants vs. zombies je ina hra ako solitaire. ale radsej hram plants vs. zombies. co je na tom nahlavu? nehovoriac o tom ze hon a lol maju predsalen aspon nieco spolocne (zaner, zakladne veci) takze je to trochu iny pripad
3. mas pravo komentovat, ale nemas pravo tvrdit ze tam nie je ziadny challenge, toto si mozu dovolit tvrdit maximalne ludia z top tymov a ti to nikdy tvrdit nebudu, lebo vedia co to obnasalo sa dostat na tu uroven a ze musia makat aby sa na nej udrzali. nenapisal si to sice ty, ale kritizoval si moj komentar v ktorom som presne toto prezentoval, takze som predpokladal ze si sa s tym nazorom stotoznil
4. presne tak a prave preto je to velmi relevantne. hovori to o tom, ze nie je jednoduche dostat sa na top uroven v takmer akejkolvek hre, ak existuje aspon nejaka konkurencia. pokial hra nie je len o nahode samozrejme potom aj na vyhru treba mat len stastie a nic ine.
-
palciii
to je ako suboj xbox vs ps3 =D nekonecny suboj oboje ma svoje vyhody, nevyhody
Presne tak, a každý si zastaňe to čo chytilo viac jeho. Nemá význam to tu rozoberať. Proste sa už nehádajte, aj tak bude LoLko vždy najlepšie! 
bol by niekto taky dobry a poslal by mi betakey? 
-
Croven
Star
to sa zas len tak neposiela hocikomu 
-
aviceN
Guru
aj ja by som poprosil jeden, na vymenu mozem ponuknut pozvanku na ourphorum 
Ludia keby niekto mal beta-key, už by mi ho poslal (tým som chcel povedať že mám aj ja záujem).
Ano, vsetci by chceli ale nikto nedostane, to len aby tu teraz nebolo 10 stran ako ludia chcu pozvanku. Preberte sa.
Keby ste sa o Dotu 2 zaujimali tak by ste vedeli ze v auguste sa mohol hocikto prihlasit na ich hlavnej stranke keby ste to tak urobili uz ste mohli hrat
Bože môj a myslíš si že som sa neprihlásil? Myslíš si že do bety vzali každého jednoho, ktorý sa prihlásil? Ak áno tak si na omyle.
ked mna vybrali s nobo kompom tak gj
//edit a jak sm cital tak vyberali od najelpsich kompov az potom isli na najslabsie kamamrat dostal 2 novembra a on ma naj komp co poznam
//edit a jak sm cital tak vyberali od najelpsich kompov az potom isli na najslabsie kamamrat dostal 2 novembra a on ma naj komp co poznam
-
Croven
Star
podla mna vyberali podla toho kto ako vyplnil dotaznik,cize ak tam niekto povyplnoval somariny tak ho nemusia vobec vybrat
-
aviceN
Guru
asi tak, tiez som pravdivo vyplnil prihlasku este v ten den ako to vyslo, no cd key nikde 
-
Croven
Star
alebo to nahodne posielaju,ked invite dostali ludia co si vytvorili cisto nove steam acc len koli dote2
Dajú sa ešte posielať prihlášky?
Logicky vyberali co najrozmanitejsie vzorky strojov pre lepsie otestovanie nie? Ty genius.lajci napísal:ked mna vybrali s nobo kompom tak gj
-
Croven
Star
daju
cez start spusti "spustiť" a tam napis
steam://takesurvey/1/
ale musis mat zapaty steam
cez start spusti "spustiť" a tam napis
steam://takesurvey/1/
ale musis mat zapaty steam