Batman Arkham City
Re: Batman Arkham City
a ešte k tomu my tá hra už nejde ani zapnúť 
-
lekoklatik
VIP
Kúp si originál, problém vyriešený.
lenze ja som si ju stiahol len preto ze si ju chcem vyskušat samozrejme ked sa mi bude pačit tak si ju kupim ale uz asi ne 
-
lekoklatik
VIP
Pozri si gameplay videá, prečítaj si recenzie a pokiaľ si fanúšikom Batmana, toto je tá hra ktorá baví, (+ prvý diel, ktorý nie je horší, je len starší
) keď ti teda nejde pustiť warez, no..
chcem sa spitat aj ked si vytvorim ucet na GfWL tak to pita cd key a ked ho nepotvrdim aj tak my to neuklada neiete ako do obyst dakujem
-
lekoklatik
VIP
Pýtaj sa tam kde si hru stiahol.
Caute mam mensi problem v misii Oceliaren ked si Batman zkonstuuje novu zbran ktorou ma strelit do generatora nad dverami a dvere sa nasledne otvoria no a tu nastava problem dvere sa jednoducho neotvoria. Nevie niekto co s tym mam robit? Uz som zufaly.
dakujem
dakujem
-
lekoklatik
VIP
Ak nemáš originálnu hru, môže to byť crackom (neviem, len ma to napadlo v súvislosti s tým, že v prvom diely batmana bolo niečo podobné, keď pri neoriginálnej hre som sa nevedel dostať cez jednu pasáž a po zakúpení originálu som tu pasáž prešiel bez najmenšieho problému).
ja mam ten isty problem v oceliarni s tymi dverami, skusal som aj update co su a nic, a crack iny ako blackbox som nenasiel :-/
-
MichalkoOo
Zablokovaný
kúp originál.
joooj tie vase rady ze kup orginal :DD su fakt na pobavenie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ako by sa tebe páčilo keby si dlho makal na hre a snažil sa aby bola najlepšia a 90% ľudí si ju stiahne-ukradne a ty dostaneš minimum peniazov. asi moc nie čo?
myslim ze ak by tie ceny hier neboli take prehnane ako su tak by si ich kupilo aj viac ludi, a vela ludi stiahne hru prejde ju a ak sa mu paci tak si ju kupi. a niektori zas stiahnu prejdu vymazu. a neviem naco si budem kupovat hru ak ju prejdem raz a viac nie.
original hru by som si kupil ak by som chcel hrat MP.
Myslim, ze keby vyvoj, marketing a distribucia neboli tak prehnane drahe ako su, cena hier by sa stlacila na polovicu, ale ani to by ortodoxnych warezakov neprinutilo ku kupe, lebo by sa vyhovarali opat na vysoku cenu.
suhlasim s tebou. keby som bol maniak do hier tak si kupujem original, ale hru zahram fakt len ked nemam co robit, denne to je mozno ani hodina. a kopec hier nainstalujem a neprejdem ani polovicu.KoCi napísal:Myslim, ze keby vyvoj, marketing a distribucia neboli tak prehnane drahe ako su, cena hier by sa stlacila na polovicu, ale ani to by ortodoxnych warezakov neprinutilo ku kupe, lebo by sa vyhovarali opat na vysoku cenu.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na g2play.net je serial teraz za 27€ po sviatkoch možno ešte klesne cena...., neviem čo je na tom predražené...
no cena je dobra ale nie je na sklade momentalne, a pravdu povediac necekoval som po nete kde je nalacnejsia.
Takze dnes som si kupil originalku a aj tak to nejde uz ma asi ... neviete co s tym?Bo4rd napísal:Caute mam mensi problem v misii Oceliaren ked si Batman zkonstuuje novu zbran ktorou ma strelit do generatora nad dverami a dvere sa nasledne otvoria no a tu nastava problem dvere sa jednoducho neotvoria. Nevie niekto co s tym mam robit? Uz som zufaly.
dakujem
A ako si vyriesil registraciu na Live-ko ?
Myslim si ze vo windows live nebude problem. Ale ked som zapol hru tak mi liveko aktualizovalo a ked sa chcem prihlasit tak to nejde lebo na slovensku to nieje podporovane.rochedo napísal:A ako si vyriesil registraciu na Live-ko ?