Steam, xgames, g2play,... - akcie
Steam, xgames, g2play,... - akcie
Zacali Vianocne akcie na Good Old Games !
www.gog.com
Na vsetky hry ponukaju zlavu 50%. A do 14. 12. mate moznost ziskat hru Empire Earth Gold Edition uplne zadarmo. Staci si vytvorit ucet.
Kto ma rad stare klasiky bez DRM tak gog.com je jednoznacna volba.
www.gog.com
Na vsetky hry ponukaju zlavu 50%. A do 14. 12. mate moznost ziskat hru Empire Earth Gold Edition uplne zadarmo. Staci si vytvorit ucet.
Kto ma rad stare klasiky bez DRM tak gog.com je jednoznacna volba.
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
Inak na Steam-e sa objavila u viacerych hier 33 percentna zlava, v popise je, ze to konci 2.1.2012. A dokonca je tam spomenute Winter Sale. Neviem, ci je to nejake nedopatrenie alebo zacnu vypredaje skor.
-
palciii
http://www.hojko.com/king-arthur-t165565.html
// mate tu pekny obrazkovy navod ako to bezplatne ziskat! nevahajte!
// kto ma záujem o bastion? a nestihol zľavu? dajte mi prosim vedieť veľmi mi to pomože
// mate tu pekny obrazkovy navod ako to bezplatne ziskat! nevahajte!
// kto ma záujem o bastion? a nestihol zľavu? dajte mi prosim vedieť veľmi mi to pomože
-
palciii
o witcherovi citaj TU.Bacha na to, jedna z mala hier, kde je zmenený obsah oproti ROW verziam
btw witcher 2 stoji teraz 7€ z ruska to si dako pekne si nahodil nie?

Inak mam rusáka, ktorý si neuctuje ziadny priplatky ani nic, akurat prenos penazi s paypalu na webmoney, takze kludne pisnite spravu kto by mal zaujem o jeho steam ID
btw witcher 2 stoji teraz 7€ z ruska to si dako pekne si nahodil nie?
Inak mam rusáka, ktorý si neuctuje ziadny priplatky ani nic, akurat prenos penazi s paypalu na webmoney, takze kludne pisnite spravu kto by mal zaujem o jeho steam ID
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
palcii no neviem pisal som mu ..
ja to viem zohnat za 19€ on to ponukal za 23aj nejake drobne
v Bielousku 700ru v Rusku 600ru AC:RSphinx: great, so can i send message to you when i want something? and what about that fee? you trade for some free or just for free?
Everything is possible: For some provision:) write me what u want
Sphinx: if i want assasins creed what the price?
Sphinx: AC:revelations
Everything is possible: 30 i think)
Sphinx: 30€?
Everything is possible: dollars
Sphinx: ACr 600ru in steam +350ru for you ? quite expensive .. he told me you have no fee but maybe he s wrong , ok nevermind thanks for info
ja to viem zohnat za 19€ on to ponukal za 23aj nejake drobne
Cisty rip-off. Nenazranec.
-
palciii
ja som s nim pred par dnami bez ziadnych parad v pohode bral daco
asi mu to stuplo do hlavy 
Stuplo do hlavy? Skor mu zacalo pisat tristo ludi a z tych tristo mu nechalo aj nieco naviac mozno 20. Stuplo do hlavy...
-
palciii
ja to chapem, ludia su nenazranci a neradi priplacaju naviac, no jeho nik nenuti to robit. Moze ich jednoducho poslat kade lahsie
-
Corn Flake
Guru wannabe
Just Cause 2 - $2.49 - http://www.amazon.com/Square-Enix-40632 ... 169&sr=8-4
Lara Croft and the Guardian of Light - $1.99 - http://www.amazon.com/Lara-Croft-Guardi ... 55&sr=1-72
Lara Croft and the Guardian of Light - $1.99 - http://www.amazon.com/Lara-Croft-Guardi ... 55&sr=1-72
Toto ti pojde len s US kartou.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Gothar neviem preco si zmazal to tradovanie , nebolo to porusenie pravidiel pretoze platba za hry bola mimo steamu (a kto mi dokaze ze platba na PP/banku bola za hru? suma nesedi s ziadnym regionom) a hra bola prevedena na ucet sposobom aky odporuca steam, to ze sa za hry plati to je uz dalsia vec, to uz by muslel by riadne dobry kamarat aby som mu len tak kupoval hry za x€. Ale tak ked si sa rozhodol tak beriem to.
What do you mean by trading Steam Gifts?
Any game you’ve purchased from the store as a gift, or received as an Extra Copy, can be traded to other users. They can be used to trade for other Gifts, or for items in games supporting Steam Trading. We’ve added a new checkout option to the Store when purchasing a gift so you can save it for trading or sending later, to support users who want to save games for trade fodder.
What restrictions are there on trading Steam Gifts?
Trading a Steam Gift is very similar to sending a gift to someone; just that once it is traded that user can then either trade it again, or open it for themselves. There are no restrictions on territory.
Leaknuty zoznam vsetkych hier, ktore sa objavia cez Vianocnu akciu na Steame:
http://dedicated.heffebaycay.fr/cdr_test/cdr/1278
Nachadza sa to na spodku stranky.
http://dedicated.heffebaycay.fr/cdr_test/cdr/1278
Nachadza sa to na spodku stranky.
Nerozhodol o tom GothaR ale celé vedenie fóra a som rád, že to rešpektuješ.Sphinx napísal:Gothar neviem preco si zmazal to tradovanie , nebolo to porusenie pravidiel pretoze platba za hry bola mimo steamu (a kto mi dokaze ze platba na PP/banku bola za hru? suma nesedi s ziadnym regionom) a hra bola prevedena na ucet sposobom aky odporuca steam, to ze sa za hry plati to je uz dalsia vec, to uz by muslel by riadne dobry kamarat aby som mu len tak kupoval hry za x€. Ale tak ked si sa rozhodol tak beriem to.
LIMBO za 2.50 €, vsetkym odporucam 
Nekupuj to na Steam-e. Inde to maju za 6 Euro a aktivovat na Steam-e sa to da tiez. Mozem to pozriet doma, kde to bolo (D2D tusim?). Cize ani ten 4 pack sa na Steam-e neoplati, bo to inde vychadza momentalne lacnejsie.
Mozno niekomu vyhovuje nakupit prave na steame, aj ked je cena o nieco malo vyssia - nie vsetky hry kupene inde, sa daju aktivovat na steame, a zase x roznych klientov drzat a spominat si, kde co mam nainstalovane, to mne nie je po chuti. Plus fakt, ze nakupovanie na steame je pre vacsinu doverne zname a nechut skusat dalsie sposoby, su tiez dalsimi malickostami, ktore napr mna vedu ku kupe na steame. (samozrejme, ak niekto hladi na kazde euro, ktore v piatok moze preslopat, to je o inom
)
KoCi ta hra je Steamworks. Da sa to aktivovat na Steame. Cize usetrit dava zmysel. Navyse zbierat 4 ludi na 4-pack a nakoniec je to aj tak drahsie? Plus je s tym ovela viac roboty pri 4 ludoch. Same negativa.