Neviem na čom som :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fallen angel
Novice
Novice

Neviem na čom som :(

Príspevok od používateľa fallen angel »

ahojte....mam 26 ročneho frajera a ja mam 17...sme spolu 7 mesiacov...najskor bola medzi nami zamilovanost.. no potom to bola láska... a ... stala sa mi taka vec, že moja mama toho mojho moc nemusi... nie je proti našmu vztahu.. ale strašne mi azčala do hlavy tlačit len jeho chyby a aky on je... a proste. ja som vedela že ho lubim...len som sa nad tym tak rposte zamyslela...vela ludi ho nemusi lebo on je len uprimny.. a aj preto že vo vela veciach má pravdu...ale mne jeho chyby nevadia.. občas sa pohádame koli nejakym veciam ale potom je všetko ok.....ja si už život bez neho neviem predstavit.. a mam akoby pocit že neviem či ho lubim alebo nie...ale proste.. ako keby si to len nahováram.. lebo stale mi behaju na mysli tie chyby ktore mi mama vtlkla do hlavy.....lenže moje činy hovoria niečo iné....aj ked možno enviem či ho lubim... stale za ním chodím...občas žiarlim, a keby si ho mam predstavit s inou tak by som sa najradšej rozplakala...áno mala by som vediet čo cítim...len si nechcem nahovarat hovadiny a stale rozmýšlat čo a jako.... a či to ma zmysel alebo nie...strašne sa teším ked mám ist niekde s ním.. áno...už to nie je take ake to bolo... ale bola to laska.. a teraz ako keby to necítim.. lebo si nahováram take veci že ho enlubim.. lebo mi stale behaju po hlave tie slova čo mi mama vtlkla do hlavy..*za to som nesmierne jej vdačna :( * ... už som sa snim o tom aj rozpravala a ubližilo to nam obom....čo mam robit? viem že si to nemam nahovarat.. ale je to tažke :(
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem na čom som :(

Príspevok od používateľa axxis »

to bude asi tym, ze si polopritrubla a neista 17-tka, ktora si nechala pomotat hlavu starsim chalanom ( ktory nie je schopny najst si dievca rovnakej vekovej kategorie, pretoze tie uz maju v par veciach jasno ) s najvacsou pravdepodobnostou len preto, ze je starsi a teraz Ti to zacina dochadzat. (akurat Tvoja logika na to este nie je dostatocna takze si stale na uvedomenie logickych faktov potrebovala mamu a teraz sa to bije s Tvojim naivnym srdieckom ) take care
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mamka sa Ti ho snaží vybiť z hlavy kvôli jeho veku... veď ani ja by som nebol najšťastnejší, keby moja 17r dcéra by si domov doviedla 26r chlapa. A možno začínaš normálne uvažovať.... pomaly začínaš vidieť veci, ktoré si predtým kvôli nasadeným "ružovým" okuliarom a hormónom nevidela. A inak čo on cíti k Tebe? Nie si len jeho hračka z nudy? Nie si jeho sexuálny objekt?

//radšej som to zmazal...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Brm: not cool man :lol:
takto sa vytvara zacarovany kruh ked sa ta zenska nakoniec sklame, bude behat hore dole a kricat, ze vsetic chlapi su kkti, vypestuje si ukrutny daddykomplex a podvedome bude hladat zlych chlapcov.
co vyusti vo friendznovanie chlapcov, ktori su nudni ( resp. ne-zli ) a ti nam pridu whinovat na forum.
toto nemam zapotrebi :(
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

O bože, už som asi dávno nebol v styku s obdobnými názormi. Už tam chýba iba tragické omdlievanie a skákanie z okna kvôli nešťastnej láske. Skús o tom napísať do Bravo Girl. Ostatní to tu už napísali a tipujem, že ty ich názory a rady budeš aj tak ignorovať, lebo je to pre tvoj vek typické. Ale neboj, to sa vyrieši samé. On ťa asi opustí, lebo sa mu zunuješ a nájde si inú, naivnejšiu a mladšiu babu, ktorá ho nebude obťažovať obdobnými problémami. Alebo ty dospeješ a on zostane iba epizódou spojenou s emočne labilným dospievaním.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Nie si sposobila na takyto vztah.
Skoro kazdej 17tke sa to prihodi (aj mne sa stalo),ale treba si dat poradit od mami.Isto ti nechce zle a vacsinou maju tie nase maminy pravdu.A aj ty to urcite vies,tak si zneistela.
Radsej sa rozid,vyckaj casu ako hus klasu a najdes si rovnocenneho chalana. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No nechcem byt velmi hruby, ale toto sa veru nestava kazdej sedemnastke. Len kazdej sprostej sedemnastke.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

fallen angel praveze bud rada za toho chrobaka v hlave od mamy.
Ono baby v tvojom veku si to moc neuvedomia, ale to si neuvedomuju ani 20-22 ktore chodia s 29 rocnym chlapom a myslia si ze to je maximalne v poriadku.

Ono chlap co ma 25 a ide na 15, pripadne 29 na 19 je troska najvacsieho gradu, lebo nie je schopny zaposobit na svoju vekovu kategoriu a hlada si jednoduchu a naivnu korist na strednych skolach, alebo este lepsie na zakladke.
Takze podakuj mame, ze ti otvorila oci, mladeho posli do teplych krajin, aj tak predpokladam ze dalsiu 15-16-17 zbali do dvoch mesiacov a dalsia mu s radostou podlahne, lebo je taky "dospely", "vie o com je zivot", "nie je detsky" a podobne kaleraby.
A ty sa skus naucit ze ked je niekde rozdiel viac ako 4 roky tak to nevesti nic dobre.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:dalsiu 15-16-17 zbali do dvoch mesiacov a dalsia mu s radostou podlahne, lebo je taky "dospely", "vie o com je zivot", "nie je detsky" a podobne kaleraby.
a navyse si moze dovolit veci, pretoze uz zaraba velky peniaz :lol:

P.S. ale sme jej poradili :lol:
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Napisala som skoro kazdej...takze ano....kazdej zivotom sprostej a aspon aj trochu peknej... :lol:
Ale ked sa z toho vie poucit,tak je to zaujimava skusenost.
Ale u autorky temy je uz nacase sa rozist s mladym muzom,ktory by sa mal pohnut dalej. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Aktuálne máš v sebe parádny a pestrý hormonálny koktejl, striedavo v Tebe vyhráva racio a živočíšna túžba, či pobléznenosť.
Tvoje ambivalentné pocity sú dôsledkom toho, že si Tvoje racio uvedomuje, že veci, ktoré povedala Tvoja mama môžu byť pravdivé.
Avšak Tvoje - nazvime to srdce - si to nechce pripustiť a stále sa ho snaží vidieť v tom lepšom svetle ignorujúc jeho negatívne stránky.
Tvoju mamu viem pochopiť, tiež by som nebol rád, pokiaľ by sa moja 17r dcéra ťahala s 26r chlapom, ktorý veľmi dobre vie, ako to chodí a dokáže si novú 17ku namotať každých 14 dní...
Čo máš robiť, to Ti neporadím, nakoľko aj keby sme Ti tu radili čokoľvek, aj tak sa nakoniec rozhodneš sama.
Na čom si? Podľa toho, čo si napísala si vo vzťahu s naštrbenou dôverou, aj keď ešte preráža zamilovanosť. Kľúčové je to, ako sú na tom jeho city a aké má zámery.
Napísať odpoveď