Hojko : takmer vôbec sa nepozerám na písmená ktoré píšem..to zatohojko napísal:dekarbon: Ty aj citas po sebe co pises??? Ak nie, tak by si mal zacal, lebo tvoje preklepy a nezrozumitelne suvetia su na zaplakanie. A hlavne sa nevyhovaraj na to, ze si to pisal v rychlosti.
Ako bojovať s unavou za volantom
Re: Ako bojovať s unavou za volantom
kym to este nie je vazne, ze nedokazem ostrit a oci sa mi zatvaraju nech sa snazim akokolvek, tak stahujem kurenie a nasmerujem na seba ofukovanie chladnejsim vzduchom, vplyv radia som si nejako neodsledoval
ak je to uz horsie (teda trva mi relativne dlho kym nieco zaostrim, reflexy su znacne spomalene a oci sa mi nedobrovolne zatvaraju), tak jednoznacne zastavit, trosku sa rozhybat na cerstvom (chladnejsom) vzduchu, ale ani to nema dlhodoby ucinok...
kazdopadne energetak a kava opacny efekt mat nebudu, cize volim aj to
ak je to uz horsie (teda trva mi relativne dlho kym nieco zaostrim, reflexy su znacne spomalene a oci sa mi nedobrovolne zatvaraju), tak jednoznacne zastavit, trosku sa rozhybat na cerstvom (chladnejsom) vzduchu, ale ani to nema dlhodoby ucinok...
kazdopadne energetak a kava opacny efekt mat nebudu, cize volim aj to
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A co v pripade leta, ked je vonku 30 stupnov, co vtedy pomoze??? Lebo stiahnut okno a poprechadzat sa na horucom vzduchu urcite nie. A dajme tomu, ze auto nema ani klimatizaciu, co potom???
-
D4vid
Medium Star
Zastaviť. Prebehnúť sa 100m tam a nazad. A malo by pomôcť. Ale myslím si že je v lete jednoduchšie si zdriemnuť na pol hodinku. v zime by som to nerobil
-
hojko
Site Admin
V zime ti je zima v aute, v lete sa zase potis. Pri behu sa zacnes potit este viac a prave teplo posobi najviac na unavu. To co si napisal nie je podla mna riesenie v letnych teplych mesiacoch.
ovlažovať sa studenou vodou , ( nemyslim piť , ale naliať si zozadu na krk , )
zabehnuť si a pocvičiť = rozprúdi krv do hlavy
mne dosť pomáha žúvať žuvačky
nič ine ma zatial nenapadá
zabehnuť si a pocvičiť = rozprúdi krv do hlavy
mne dosť pomáha žúvať žuvačky
nič ine ma zatial nenapadá
-
Michaelo
Hardcore addict
Slzák do očí a rozhodne nezaspíš 
Žuvačky pomáhajú + ten spray AB DENT.
Môžeš si dať aj RedBull no ten u mňa nejako nefunguje takže najlepšie je nosiť si SASKIU (naozaj bublinkovaná voda - mesiac otvorená a stále má bublinky) v priehradke spolujazdca a už len napitie ti pomôže a potom aj trochu za krk.
Žuvačky pomáhajú + ten spray AB DENT.
Môžeš si dať aj RedBull no ten u mňa nejako nefunguje takže najlepšie je nosiť si SASKIU (naozaj bublinkovaná voda - mesiac otvorená a stále má bublinky) v priehradke spolujazdca a už len napitie ti pomôže a potom aj trochu za krk.
-
hojko
Site Admin
Michaelo: RedBull, Kick, Tesco napoj a podobne..., vsetko to ma maximalne hodnoty, ktore platia v EU a to je 32mg/100ml kofeinu a 0,4 percenta taurinu (ak ma pamat neklame), viac je potom uz len o chuti a znacke (marketingovej kampani). A pit mesiac otvorenu vodu, tak to veru nemusim.
-
Shark NX
Addict
Osobne, mne pomoze energetak, cigaretka, agresivnejsi styl jazdy, proste vytiahnutie od stereotypu.
Ked jazdim v ČR alebo PL tak este hladam "sponzorov" co si to po dialnici deru 160-180 a ta rychlost, striehnutie na panov zakona mi zdvihne adrenalin.
Ked uz to je velmi zle tak otvorit okna do koran na 5 minut a potom nejaky Trance, DnB pripadne Dubstep naplno.
Ked jazdim v ČR alebo PL tak este hladam "sponzorov" co si to po dialnici deru 160-180 a ta rychlost, striehnutie na panov zakona mi zdvihne adrenalin.
Ked uz to je velmi zle tak otvorit okna do koran na 5 minut a potom nejaky Trance, DnB pripadne Dubstep naplno.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nooo u mňa to zaberalo až raz som vypil v jeden večer 2.5 litra energy drinkov. Od vtedy nezvládam 72 hodinovku bez spánku (kedysi np. no teraz 24 hod dá zabrať) a aj keď si dám RedBull alebo niečo iné tak to nefunguje a aj tak som unavený. Ale zasa nemusí to byť len tým. U mňa nikdy moc nezaberali.
Kúp si tú vodu a potom pochopíš. Vôbec nebola vyparovaná a v priehradke pre spolujazdca nebola ani na slnku. Chutila jak novo otvorená. predávajú ju v lídli: Saskia Liesslibg (či nejak tak).
Kúp si tú vodu a potom pochopíš. Vôbec nebola vyparovaná a v priehradke pre spolujazdca nebola ani na slnku. Chutila jak novo otvorená. predávajú ju v lídli: Saskia Liesslibg (či nejak tak).
-
hojko
Site Admin
Viem co to je za voda, pijem ju dost casto, ale je to len normalna voda s par mineralmi, takych vod su desiatky na trhu v obdobnom zlozeni.
Mne osobne pomáha hocijaká tekutina . Ale piť ju stále v takých kratších intervaloch. Buď cez slamku - praktickejšie alebo aj priamo z fľaše ak vás to nebude otravovať ...