s týmto nesúhlasim, ak bude ísť android tempom ako teraz bude mať si myslím celkom pekné problémy s kompatibilitou...javatar napísal:begbee - myslim to tak ze beznemu uzivatelovi uz nebude mat iOS ponuknut nic naviac oproti androidu
iOS alebo Android
Re: iOS alebo Android
-
javatar
Hardcore addict
pisem ze tomu davam este 3 roky...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa bavíme o kompatibilite (teraz prilejem trochu oleja do ohňa) - problémy s kompatibilitou aplikácií na Androide sa týkajú hlavne low-end telefónov, tých, ktoré majú nižšie špecifikácie, nedostatočne výkonné CPU+GPU a podobne. Teda - ak chceme porovnávať kompatibilitu, mali by sme to porovnávať u strojov, ktoré sú adekvátne iPhone. Ja sa priznám, že na mojej starej SGS som NIKDY nezavadil o app, ktorá by mi z nejakého dôvodu nešla a to som teda dosť aktívny, čo sa týka inštalovania aplikácií. Teda mali by sme porovnávať porovnateľné, nie šunky za 100 eur. A v takom prípade ten rozdiel v kompatibility určite nebude tak markantný, ako sa tu poniektorí snažia naznačiť...
-
guess.whoo
Redeemer
Filipito napísal: Prečo? Lebo iOS sa mi zdá oveľa jednoduchší a prehľadnejší, neriešim kompatibilitu aplikáciu, viem, že mi to naisto pôjde, čo pri androide neni pravda.
Nemám cez deň hodiny voľného času ktorý by som vrazil len do telefónu...
nestretol som sa s aplikaciou, ktora by mi "nesla" na mojich telefonoch - x10,HD2,SGS - ktore boli v case vydania top. neriesim low end telefony, lebo porovnavat telefony pod 200e s iPhonmi cez 350e sa mi zda nevhodne
no ja som myslel telefóny ako xperia x8 a podobne, tj lowend, ale uznajte pokiaľ tam je android tak by tam mali ísť všetky apps aj na lowendoch, nemyslíte?
-
guess.whoo
Redeemer
no to je neduh. avsak pri vacsine aplikaciach je napisane, na ktorych aplikacia funguje spravne. ale jasne, ze cekovat cely app description je otravne. v tomto ma apple vyhodu - vsetko pobezi co je na markete. ale myslim si, ze tieto problemy s kompatibilitou su len dosledkom toho, ze android je este stale mlady system, ktory sa vyvyja. mozno o rok to bude vsetko inak, ale stale je to len v teoretickej rovine
-
javatar
Hardcore addict
nie - to ze na PC spustim win7 neznamena ze na nom spustim vsetky aplikacie ktore pod nim bezia - v pripade androidu ide dost aj o HW a kym nie je dostatocne vyladeny (android) tak proste bude robit problemy (ako vykonom tak kompatibilitou) - vsimni si ze top android phony maju dost vykonnejsi HW ako najnovsie iPhony a rychlost je v tomto segmente porovnatelnaFilipito napísal:no ja som myslel telefóny ako xperia x8 a podobne, tj lowend, ale uznajte pokiaľ tam je android tak by tam mali ísť všetky apps aj na lowendoch, nemyslíte?
mensia otazka: pokial nemam iOS aplikaciu kompatibilnu s pozadovnou verziou OS tak mi ju nedovoli ani z appstore stiahnut - ako to ma android?
-
cORP.
Addict
tak isto
cital som ze niekde v dielnach sa vyraba neakt phone s taktom 2,5Ghz PS:Android 
-
seth82
Darca
HTC Edge a HTC Zeta. Všetko sú to iba špekulácie. A do tejto témy to nepatrí.
-
qwerty-xyz
Do tejto temy vsak patri ze navzdory tomu ze vyrobcovia sa rozhodli vyrabat extremne - total vykonne zariadenia nemaju technologiu na BATERIU. cize je pekny system, ze 4 jadro 2.5 tka, a 5 jadro grafika a 2-4 GB RAM. ALE !!! Ale pri zapnuti narocnej aplikacie sa takyto telefon behom pol hodinky vybije, to znamena ze vsetky graficke aplikacie vyuzivajuce naplno potencial takehoto zariadenia ho aj rychlo vycucaju.....
Riesenim je podla mna prechod displeja do ciernobieleho (Dva displeje, prekryvajuce sa) SOLARNE nabijanie pod displejom... A vacsie baterie. Kaslat na to ze ma mobil 8 mm hrubku, nech ma aj 10 alebo 12, ale nech to cosi aj vydrzi.
Ja som zastanca ANDROIDU ale to je preto lebo rad spekulujem hram sa, instalujem si somarinky a podobne. (mozno sa odhodlam aj na root a ostatne veci ale zatial mi to netreba)
IOS ka je system (boze ludia SORRY) pre nenarocnych ludi. Ked si Iphone nehecknes nemas v podstate co pokazit, vsetko funguje ako ma ... je to jednoduche a prehladne celkom. Ale veci v pozadi pod kontrolou nemas rovnako ako nemas pod kontrolou X dalsich veci, ktore pri aj zakladnom androide pod kontrolou mas (USB vs. ITUNES)
Riesenim je podla mna prechod displeja do ciernobieleho (Dva displeje, prekryvajuce sa) SOLARNE nabijanie pod displejom... A vacsie baterie. Kaslat na to ze ma mobil 8 mm hrubku, nech ma aj 10 alebo 12, ale nech to cosi aj vydrzi.
IOS ka je system (boze ludia SORRY) pre nenarocnych ludi. Ked si Iphone nehecknes nemas v podstate co pokazit, vsetko funguje ako ma ... je to jednoduche a prehladne celkom. Ale veci v pozadi pod kontrolou nemas rovnako ako nemas pod kontrolou X dalsich veci, ktore pri aj zakladnom androide pod kontrolou mas (USB vs. ITUNES)
podľa mňa Android.
lacnejší telefón, možnosť updatu etc.
lacnejší telefón, možnosť updatu etc.
updatu etc vysvetli 
-
guess.whoo
Redeemer
moznost customizacie etc
nechajte ho nech to vysvetlí... toto ma fakt zaujímaRayiner napísal:možnosť updatu etc.
teba som sa to nepýtalguess.whoo napísal:moznost customizacie etc
-
guess.whoo
Redeemer
noaco
-
James Dark
Light Expert
nic proti iOS .... osobne si myslim ze android je lepsi...mal som moznost vyskusat aj iOS na apple iphone 4S.. ani ten nieje hrozny.. ale je zbytocne rozoberat temu aky software je lepsi pretoze to je kazdeho osobny vkus a s ktorym softom sa mu najlepsie pracuje...... to je to iste ako so softom na PC.. kazdemu pasuje nieco ine.. iny si nevie vynachvalit XP a dalsi ho zas odsudzuje a vravi ze napr. Win7 je ovela lepsi... ako vravim.. kazdy mame radi nieco ine.. a ked sa rozhodujete medzi telefonom s iOS alebo androidom, tak vam radim najprv si tie telefony vyskusajte na vlastnej kozi a potom si vyberte s ktorym sa vam lepsie pracuje...
PS: niesom milionar nemam miliion telefonov.... ale vyskusat telefony si mozte aj u kamaratov ked maju rozne telefony....
PS: niesom milionar nemam miliion telefonov.... ale vyskusat telefony si mozte aj u kamaratov ked maju rozne telefony....
Skoro každý bude hovoriť, že ten jeho lepší
Aj keď vlastníte Android a iOS, vždy budete niečo viac preferovať ... Museli by ste byť milovníkom napríklad blackbarry alebo
pevnej linky
aby ste mohli 100% nestranne porovnávať zariadenia.
Podľa mňa to je presne ako v tábore ľudí Xbox, PS (iOS) vs Počítač (Android)
Počítač/Android - ti ponúkne nespočetné možnosti na vlastnú úpravu. Ale ako sami viete, vždy sa rieši ...či mi to pôjde/či mám dobré parametre pre hru a pod
záležitosti. Na druhej strane ten kto má Xbox/iOS vie, že čo je pre jeho zariadenie, tak mu to na 99% pôjde bez problémov aby niečo ďalej musel riešiť . Samozrejme na konzole nerozbehám
úplne všetko... Taktiež niekto tvrdí, že app pre iOS sú drahé. To sa dá taktiež riešiť JailBreakom.
// Karmista: prečo ako jablká s hruškami ? ... skús mi to viac rozpísať, kludne v dalsej minusovej karme ak si chces nechat anonymitu. Ale dost ma to zaujima
Pisem vsetko z vlastnych skusenosti, pretoze mam oba operacne systemy.
pevnej linky
Podľa mňa to je presne ako v tábore ľudí Xbox, PS (iOS) vs Počítač (Android)
Počítač/Android - ti ponúkne nespočetné možnosti na vlastnú úpravu. Ale ako sami viete, vždy sa rieši ...či mi to pôjde/či mám dobré parametre pre hru a pod
záležitosti. Na druhej strane ten kto má Xbox/iOS vie, že čo je pre jeho zariadenie, tak mu to na 99% pôjde bez problémov aby niečo ďalej musel riešiť . Samozrejme na konzole nerozbehám
úplne všetko... Taktiež niekto tvrdí, že app pre iOS sú drahé. To sa dá taktiež riešiť JailBreakom.
// Karmista: prečo ako jablká s hruškami ? ... skús mi to viac rozpísať, kludne v dalsej minusovej karme ak si chces nechat anonymitu. Ale dost ma to zaujima
Pisem vsetko z vlastnych skusenosti, pretoze mam oba operacne systemy.
-
DeFeAt
Medium Professional
hlasujem za android, uz len ked sa pozriem kolko stoji jablko, tak za mensi peniaz si kupim TOP od HTC, pricom ako bolo hore spominane tak vsetky aplikacie pojdu bez problemov, ak si niekto jailbreakne iphone, tak ma vsetko zdarma atd..
no ked sa zacnem takto hrat s htcckom napr, rootnem si ho, dam custom rom, postahujem neofic aplikacie, tak ja osobne mam z telefonu vacsi uzitok a hlavne lepsi pocit ako z jablka
tu ide hlavne o to, na co clovek chce pouzivat telefon, ak je mu to jedno a chce mat apple vo vrecku, volanie sms sem tam wifi, tak je to idealne riesenie
no ked sa zacnem takto hrat s htcckom napr, rootnem si ho, dam custom rom, postahujem neofic aplikacie, tak ja osobne mam z telefonu vacsi uzitok a hlavne lepsi pocit ako z jablka
tu ide hlavne o to, na co clovek chce pouzivat telefon, ak je mu to jedno a chce mat apple vo vrecku, volanie sms sem tam wifi, tak je to idealne riesenie