Televizor
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Televizor
Od parametrov sa neodražaj, tie o kvalite obrazu nepovedia zhola nič. O 3D nema veľmi v tejto cenovej relacii uvažovať, na to to chce čo najväčšiu uhlopriečku. A za 500€ to je maximalne tak na nejaku slušny 32".
Ak však chceš niečo väčšie, tak asi najlepši obraz ma Panasonic P42G30E. Eventualne s 3D P42ST30E, ale tu je treba dokupiť okuliare (70€ kus).
Ak však chceš niečo väčšie, tak asi najlepši obraz ma Panasonic P42G30E. Eventualne s 3D P42ST30E, ale tu je treba dokupiť okuliare (70€ kus).
na televizoroch je 3d efekt velmi slaby,sledoval som to ked som kupil TV no po par hodinach ma to preslo
zbytocne vyhodene peniaze,skusal som aj konverziu z 2D do 3D tam bol efekt nulovy
ak si chces pozriet 3D chod do kina. 3D TV urcite neodporucam. A aku maju vysoku predajnost a pritom je to len marketingova kravina
samsung ue32d6530, mozne ine TV su na tom lepsie ale nedavam tomu velku sancu
zbytocne vyhodene peniaze,skusal som aj konverziu z 2D do 3D tam bol efekt nulovy
ak si chces pozriet 3D chod do kina. 3D TV urcite neodporucam. A aku maju vysoku predajnost a pritom je to len marketingova kravina
samsung ue32d6530, mozne ine TV su na tom lepsie ale nedavam tomu velku sancu
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a neni v dnesnej dobe lepsie led televizor od plazmy a lcd ?
-
Ryan Giggs
VIP
A v com konkretne by mal byt lepsi? Inak led a lcd je to iste.
Vyberaj podla kvality obrazu a uhlopriecky, nie podla podsvietenia. Obrazovo porovnatelne lcd s tymi plazmami v rovnalej uhlopriecke stoji minimalne o polovicu viac.
Vyberaj podla kvality obrazu a uhlopriecky, nie podla podsvietenia. Obrazovo porovnatelne lcd s tymi plazmami v rovnalej uhlopriecke stoji minimalne o polovicu viac.