Ahojte, chcel by som sa spýtať na nejaký buď mobilný internet alebo normálny do PC s väčšou rýchlosťou ako je bežný mobilný internet od O2. Teda nejaký net od O2, nemám v tomto vôbec prehľad ak viete poradťe
internet od O2
internet od O2
Re: internet od O2
popozeraj, napis co sa paci, potom zhodnotime
http://www.o2.sk/pre-vas/internet
http://www.o2.sk/pre-vas/internet
toto som pozeral aj ja ...ale ony sú všetky pomalé nie a dokonca obmedzené 
3G je uz raz take
a je aspoň rýchlejší ako ten predošlí internet do mobilu čo tiež stál 6 eur?
rychlejsi ano, ale s FUPom
FUP? čo to je?
Ešte by ma zaujímalo aký je rozdiel medzi tým "Mobilným Internetom a tým Mobilným Internetom Extra" ?
Ešte by ma zaujímalo aký je rozdiel medzi tým "Mobilným Internetom a tým Mobilným Internetom Extra" ?
-
Scorpion4444
Amateur
od o2 to bolo tak, ze nemali 3g, ale zato mali neobmedzeny, teraz ked maju 3g (inak pre istotu pozri aj mapu pokrytia) su pekne svine a nedaju ti len tak MB zadarmo a tá rychlost je i tak slabá
kamarat ma internet od t-mobile, plati 6€ (k pausalu), ale neviem ci si to moze zobrat aj novy zakaznik ci iba verny
kamarat ma internet od t-mobile, plati 6€ (k pausalu), ale neviem ci si to moze zobrat aj novy zakaznik ci iba verny
FUP je datove obmedzenie, na tom najslabsom je to 500 MB
aha ...tak ale aspoň o niečo rýchlejší snáď je ako ten predošlí neobmedzení?
Inak ako zistím či som neprekročil limit napr tých 500MB?
Inak ako zistím či som neprekročil limit napr tých 500MB?
rychlejsi je v pokryti 3G, prekroceny limit zistis tak, ze sa ti bude stranka nacitavat velmi dlho
dlho trvá kým sa ten limit preskočí či nie?
a čo sa stane keď ten limit preskočím?
a čo sa stane keď ten limit preskočím?
mas problem kliknut na tlacitko "zobrazit detail"?
aha, ozaj ..hhe ..tak ja ten net vyskúšam ešte si pozriem to pokrytie lebo u nás presne na v našom dome ja signálová diera tak niekedy mi nejde ani telefonovať no snáď mi to všetko pôjde ako má. Ďakujem ti za informácie.
zdravim,
tiez by som mal zaujem o mobilny internet v notebooku, taký ten, čo pripojím 3G usb a chytám signál (neviem ako sa to presne volá...)
zatial čo som pozeral iba Orange a O2, viac sa mi pozdával ten Orange,
vedeli by ste mi prípadne poradiť, ktorý by bol lepší?
co sa tyka surfovania tak by islo iba o ciste surfovanie bez stahovania nejakych suborov(klasika, email, fb, youtube, google, spravodajstvo, skola...) ziadne hry, ziadne stahovanie filmov, nic...
http://www.orange.sk/web/internet/inter ... cesty.html
vidím, že k balíku Mini dostanem práve ten Huawei E173, ale ku klasiku už dostanem Huawei B260 a Flybox 3G router, co su vlastne ak to dobre chapem obidve routre, cize vlastne to nechapem...ako budem chytat internet mimo domu, ak nedostanem ten 3G kľúč?
vdaka
tiez by som mal zaujem o mobilny internet v notebooku, taký ten, čo pripojím 3G usb a chytám signál (neviem ako sa to presne volá...)
zatial čo som pozeral iba Orange a O2, viac sa mi pozdával ten Orange,
vedeli by ste mi prípadne poradiť, ktorý by bol lepší?
co sa tyka surfovania tak by islo iba o ciste surfovanie bez stahovania nejakych suborov(klasika, email, fb, youtube, google, spravodajstvo, skola...) ziadne hry, ziadne stahovanie filmov, nic...
http://www.orange.sk/web/internet/inter ... cesty.html
vidím, že k balíku Mini dostanem práve ten Huawei E173, ale ku klasiku už dostanem Huawei B260 a Flybox 3G router, co su vlastne ak to dobre chapem obidve routre, cize vlastne to nechapem...ako budem chytat internet mimo domu, ak nedostanem ten 3G kľúč?
vdaka
Orange k balíku klasik ti dá 3G router Huawei Flybox B260. Ten je práve skor na doma že zapneš do zasuvky a pripojíš sa k nemu napr. cez wifi . Ak chceš na cesty tak skor ten USB modem Huawei E173 .
Mám teraz od orange s klasikom a s Huawei b260 . Na surfovanie stačí ale download mizerný na velké dáta. Ale niesom v 3G sieti tak sa nemusím čudovať.
Ja by som bral od orange ak si v 3G sieti pozri si mapu pokrytia 3G siete s tím USB modem Huawei E173 ,ak chceš zapnúť do NB usb modem.
Orange je rýchlejší než O2.
Mám teraz od orange s klasikom a s Huawei b260 . Na surfovanie stačí ale download mizerný na velké dáta. Ale niesom v 3G sieti tak sa nemusím čudovať.
to je jeden router .ale ku klasiku už dostanem Huawei B260 a Flybox 3G router
Ja by som bral od orange ak si v 3G sieti pozri si mapu pokrytia 3G siete s tím USB modem Huawei E173 ,ak chceš zapnúť do NB usb modem.
Orange je rýchlejší než O2.