Google Android OS
Re: Google Android OS
Aký program používate na prezeranie dokumentov world alebo exel? Na Wildife používam quick office ale na tablete mi ho na markete nechce najsť a ostatne aplikácie sa nedajú nainštalovať. Neviete kde môže byť problém?
-
qwerty-xyz
ja pouzivam predvoleny POLARIS OFFICE --- podla mna super pecka. 
Je nejaká navigácia ktorá ukazuje aj čísla domou v dedinách?
10 Billion Promo : https://market.android.com/details?id=a ... g2MDUzMiJd
kua len keby sa dalo platit aj cez paypal
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To co uviedol sundevil je aj oficialne prezentovane uz aj od ceskej pobocky: 10 miliard stažených aplikací z Android Marketu
-
seth82
Darca
Vera, ja som tiež nakúpil polovicu, stal som sa obeťou konzumnej kultúry :3 Ale tak v pondelok dostanem novú kraxňu, tak Asphalt 6HD sa zíde a hádam aj ten tracker, hoci používam SportyPal...
Čaute, mám menší problém s huawei sonic. nechce sa zablokovať. keď stlačím tlačidlo v pravo hore tak vypne displej ale keď ho znova stlačím tak sa dá normálne používať a nevyhodí mi to odblokovanie potiahnutím toho "kolieska". keď ho zresetujem tak to ide ale po čase sa to zasa vypne. neviete čo s tým? vďaka
Neviete, či sa nejak dá na xperia mini pro vypnúť posúvanie pozadia?
Ďuri12 : Viem ti poradiť iba obkľukou lebo mám cyanogen mód a tam to mám v menu ale ak nemáš tak choď na to takto.Na ploche si daj pridať widget "Ovládanie napájania" a do neho si nastav "Lock screen".Potom ho zapni a widget môžeš vkľude odstrániť.
MrGizmof : Posúvanie pozadia by sa malo dať vypnúť v nastaveniach Launchra.Aký máš Launcher?
MrGizmof : Posúvanie pozadia by sa malo dať vypnúť v nastaveniach Launchra.Aký máš Launcher?
Dneska sa mi displej na mobile z nicoho nic nedal zapnut. Ani po dlhsom stlaceni sa nic nedialo.
Po 10 minutach som to skusil opat a teraz uz naskocila obrazovka ale text ktory zobrazuje hodiny bol akosi cudne vykresleny.
Ako keby mobil robil artefakty. Mam Nexus S. Stretol sa uz s tym niekto ?
Moze to byt chyba systemu alebo HW ?
Po 10 minutach som to skusil opat a teraz uz naskocila obrazovka ale text ktory zobrazuje hodiny bol akosi cudne vykresleny.
Ako keby mobil robil artefakty. Mam Nexus S. Stretol sa uz s tym niekto ?
Moze to byt chyba systemu alebo HW ?
-
guess.whoo
Redeemer
tak o tom som este nepocul. robi ti to este stale? skusil si factory reset?
have you tried turning it off and on again?
Vtedy ked mobil nereagoval som skusal drzat tlacitko na zapnutie/vypnutie a nereagovalo to.
Teraz uz vsetko funguje. Vtedy ked som tam mal tie artefakty som normalne odblokoval obrazovku naskocila hl. obrazovka a teraz to uz ide. Len ma to znepokojuje. Len sa pytam, ci to je na Androide normalne. Lebo som pomerne novy pouzivatel Androidu. Romku mam stock 2.3.6 od Googla.
Teraz uz vsetko funguje. Vtedy ked som tam mal tie artefakty som normalne odblokoval obrazovku naskocila hl. obrazovka a teraz to uz ide. Len ma to znepokojuje. Len sa pytam, ci to je na Androide normalne. Lebo som pomerne novy pouzivatel Androidu. Romku mam stock 2.3.6 od Googla.
-
guess.whoo
Redeemer
no nie je to normalne
ak by niekto este nevedel ako zapnut push notifikacie v oficialnej aplikacii tu je navod http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1386394 odporucam stiahnut to blackberry co je v navode. chcel som to skusit asi tak pred tyzdnom s inymi blackberry a nemal som na to nervy, nikdy som netrafil v menu to co som chcel.
Este par krat mi spravi nieco take Android ako dneska a bol to moj prvy a posledny android. Na taketo veci fakt nemam trpezlivost.
-
guess.whoo
Redeemer
tak ja mam android uz vyse 2 rokov a este sa mi toto nestalo, mozno mas "stastie" na toto
-
hojko
Site Admin
Vysiel novy Market vo verzi 3.4.4, ktory je znacne vylepseny, zrychleny a stabilnejsi, obsahuje nastavenia pre aktualizacie napr. len pre wifi a podobne. Nie je potrebny root a komu mobil neponuka aktualizaciu, tak si ju moze stiahnut a pri instalacii kliknut na nahradenie. Odporucam!!!
http://www.androidpolice.com/2011/12/14 ... ket-3-4-4/
http://www.androidpolice.com/2011/12/14 ... ket-3-4-4/