Ako schudnut 5 kil za tyzden?

O športe...
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Ako schudnut 5 kil za tyzden?

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

Zdravim. O tyzden aj pol ma caka dost dolezity zapas a ja som si nedal pozor na vahu tak potreboval by som poradit aka je najrychlejsia cesta. Peniaze a posilka samozrejme niesu problem.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako schudnut 5 kil za tazden?

Príspevok od používateľa IMI »

Zapas mas 17teho v Chorvatsku ? :) BTW: http://tinyurl.com/bt4ad67 . Ja som daval dole 6kg za 3dni :D ale v lete :) . Vela pi vody, jedz primerane, sladke skus co najviac obmedzit . V posilke vela behaj a naobliekaj sa daj si aj 3-4 vrstvy :) .
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Nie. 20. v CZ. Problem je ze nemam moc casu. Den vazenia mam den pred zapasom tak trochu hydratacie by nemalo zaskodit. Aku mieru asi v hodinach nemam pit vodu? Kazdy druhy den si zbehnem 30 min + obmedzenie jedalnicka je iste.

EDIT: Sorry ze ta pletiem ale toto je pisane z bratovho uctu :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

TeaPack napísal:Nie. 20. v CZ. Problem je ze nemam moc casu. Den vazenia mam den pred zapasom tak trochu hydratacie by nemalo zaskodit. Aku mieru asi v hodinach nemam pit vodu? Kazdy druhy den si zbehnem 30 min + obmedzenie jedalnicka je iste.
Ja to robim tak ze hlad=velky smad :D .. Ked som bol hladny vypil som vela vody a na nejaky cas som mal pokoj, vacsinou pred spanim. Po 17-18.00 uz nejedz nic tazke, maximalne ovocie, zeleninu a podobne :) . Ked sa odvazis hned si daj nejaku sladenu vodu + nejaku tycinku ako Mars a podobne ( samozrejme sa aj najedz normalne , mne vtedy velmi chutia rezne s chlebom, ktore si nosim so sebou na zapasy :D ) . Hlavne je to ze ekd pojdes behat, vela musis pit, poriadne sa aj naobliekat, zimna ciapka (ano aj v posilovni) , skac na svihadle ako dlho len vladzes.

BTW: V com zapasis ? Aka vaha ? :)
TeaPack
Star
Star

Kickbox. Fajn tak teda zajtra hned posilka + beh nemam uz moc na vyber. Dik za rady :) Ty v com zapasis?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

http://www.grapplearts.com/How-to-Cut-Weight.html

dufam ze rozumies anglicky, ak nie tak napis, hlavnu myslienku ti prelozim
TeaPack
Star
Star

Zaujimavy clanok par tipov je naozaj dobrych. Tu dehydrataciu vyuzijem urcite ale do vyprazdovania traviaceho taktu sa zrejme nepustim :) Jedlo prejde prisnou kontrolo vylucim cukry a davam sa na delenu stravu. Pri behu si samozrejme dam nieco hrubsie ale v plastikovom obale behat nebudem :) A den pred vazenim sauna. Tak snad to vyjde
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

TeaPack napísal:Zaujimavy clanok par tipov je naozaj dobrych. Tu dehydrataciu vyuzijem urcite ale do vyprazdovania traviaceho taktu sa zrejme nepustim :)
preco nie? zozer nejake prehanadla, poriadne sa preser zhodis dost prakticky zadarmo, navyse uder do prazdnych criev > uder do plnych
TeaPack
Star
Star

Predsalen telo dostanem do pohody lahsie ako ked len dehydrujem nez by som mal z neho vsetko vylucit.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nerad ti to hovorim ale obsah tvojho hrubeho creva je pre tvoje telo pritaz, inac by sme predsa ani nesrali a vsetko by sme vyuzili no nie?
Teningen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Teningen »

ja som tiež potreboval schudnúť pár kíl ale mal som dlhší čas na to... jedol som len sucháre a obedy v škole (nemal som na výber :D ) a na tréningoch som mal kimono + tričko + mikinu :) vypotil som aj to čo som už nemal :D :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Re: Ako schudnut 5 kil za tyzden?

Príspevok od používateľa gogo956 »

nejedz skoro nic, maximalne tak trochu peciva, ale co najmenej, pi vela vody a kazdy den si daj aspon 2-3 proteinove šejky /este lepsie iba ciste aminace/ aby si udrzal metabolizmus rýchly
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Niektore rady su fakt na "nezaplatenie".
gogo956 napísal:nejedz skoro nic, maximalne tak trochu peciva, ale co najmenej, pi vela vody a kazdy den si daj aspon 2-3 proteinove šejky /este lepsie iba ciste aminace/ aby si udrzal metabolizmus rýchly
Uz si niekedy chudol tolko vela za tyzden? Urcite musis obmedzit hlavne vodu, a pit vyhradne len cistu. Kedze kolko litrov vypijes, tolko priberies. Telo pri dehydrovanom stave nevyluci take mnozstvo vody a uskladnuje ju. Na ranajky zjedz mozno kusok chleba, nejaku sunku, jednu paradjku(zeleninu podla vyberu, dal som len priklad aby si vedel ake asi mnozstvo). Obed lahky, kuracie maso a trochu ryze na veceru jedno jablko, pomaranc. Medzitym si daj nieco sladke ako energiu na trneing. Ja som zil hlavne z glukozy v cukrikoch. Na trening sa trochu naobliekaj, ale zase nemusis vela vrstiev, lebo to len viac vycerpava a niekedy je to kontraproduktivne. Kazdy ma svoj styl. Ja si napriklad na den vazenia nechavam maxmalne pol kila(chudol som6-8kil), ale mam kamaratov co si nechavali aj 2-3kila(vazenie bolo vecer). Inak to prehanadlo nieje zle, ale treba si ho dat hned na zaciatku tyzdna, a tym zacat chudnutie. Telo zazije sok, ale spamäta sa z toho ulahci ti to cele chudnutie aj o 2-3 kila a do zapasu budes v pohode ;)
Naco posilovna tyzden pred zapasom? Tam sa ani poriadne nespotis. Radsej ten beh, svihadlo, futbal a tvoj bezny trening. Ale tak to by si mal vediet sam, pri com vydavas najviac energie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

profik

chudnem pravidelne, mavam objemove a rysovacie obdobia, ale je pravda ze to nie je take kratke obdobie ze jeden tyzden, ale vecsinou 3 az 4 tyzdne. A vzdy schudnem, ale nie vela maximalne tak 5kg, viac nikdy nepotrebujem. Malo jem a pijem proteinove šejky a vysledky su.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

že obmedziť vodu? skús si to, je to takmer nemožné pokiaľ si zvyknutý vypiť za deň napr 3l a veľmi to obmedzíš tak budeš pociťovať dehydratáciu...
Proteínové šejky sú najlepšia voľba + ževraj pomáha horúci kúpeľ
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No a je rozdiel chudnut mesiac a tyzden. Filipto, dovolim si povedat, ze som to skusal "uspesne" niekolko desiatok krat. Ano pocitujes dehydrataciu, ale vsetko nieco stoji a v tomto pripade je to dehydratacia.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Horuci kupel pomaha ale to je skor vriaci kupel, najlepsie pouzit v den vazenia ak je to mozne . Vodu netreba obmedzit ale treba pit ( mimochodom to chudnutie vcelku aj pomaha, precisti sa ti krv,organizmus :) . Aj zeleny caj je dobre pit :P
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hlavne je vysadit sacharidy, tie v ludskom tele funguju ako spongia a nasavaju same do seba vodu, ked ich clovek vysadi, postupne sa vyplavi aj vela vody ako sa budu sacharidy v zasobach postupne spalovat, je to proces tak akurat na tyzden...dalej samozrejme dehydratacia ... casto sa pouziva este pridanie pomerne velkeho mnozstva soli do toho uz horuceho kupelu, sauna, aj tie prehanadla...ale takto skombinovane to moze dopadnut velmi zle, takze skor by som si zvolil jednu cestu a tou sa vybral a nedal na seba vsetko hned, ak neviem ako moje telo zareaguje...ono ked je dobry trening clovek vypoti aj 2 litre vody, to su dve kila hned, ak zvazime spalenie zasob glykogenu + ak sa clovek do toho dobre vysere(prirodzenou cestou staci), vecer sa nenaje a da si jeden horuci kupel nemoze byt problem zhodit 5 kil za den-dva a neumret pri tom...dalsia dolezita vec je, ze kazda vaha ma svoju kalibraciu, resp. toleranciu, vacsinou je to 05-1kg, treba zistit, tiez to ulahci... jednoznacne najhorsie na weight-cut co som tu cital bol gogov prispevok, ktory bol totalne mimo a nehodiaci sa na tuto situaciu a sposobil by len obrovsky poklec vykonnosti a kvalitnu sracku...samozrejme akonahle sa clovek odvazi treba si slahnut iontovy napoj alebo aspon nejaky dzus ktory doplni tekutiny a sachre...
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Konecne niekto, kto vie ocom hovori. Schudnut 5kil bez mierneho obmedzenia tekutin v tak kratkom case je velmi tazke, pokial nemas cez 110kil, co myslim, ze nie. IMI ked si das horucu vanu a potom vypijes liter vody, ktory si v nej vypotil tak co potom schudnes? Hadam mi nechces povedat, ze ked lezis vo vani spalujes nejak nadmerne kalorie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

ColdRain

ked teba nieco sposobuje ako pises "sracku" a pokles vykonnosti, tak to neznamena ze to tak funguje
na kazdeho. Ak tvrdis ze ta z proteinoveho napoja prehana, tak bud mas nieco s travenim alebo si pil nekvalitny produkt. Prave preto ze skoro nic clovek neje a prijem sacharidov je velmi nizky, tak aj keby si vela pil, tak ta vsetka voda sa hned vyplavuje von, pretoze svaly uz nemaju glykogen a preto sa ta voda nema kde drzat.

Zatial co ty navrhujes nejest skoro nic,nepit skoro nic a do toho este aj vriaci kupel- to bude na vykonnost urcite bomba! /apropo toleranciu 1kg ma mozno tak vaha na zeleznicnej stanici, alebo v zelovoci na vazenie vriec zo zemiakmi/
Napísať odpoveď