Game of Thrones - Seriál
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Game of Thrones - Seriál
Je to síce 2 týždne staré, ale kto má záujem, tak tu sú nové zábery http://digitaljournal.com/article/314857 a nehovoriac o pravidelne updatovanom webe http://www.makinggameofthrones.com/
Tak prvá séria dopozeraná, a teraz si do druhej série robím čiarky. 
Geniálny počin, hluché miesta som skoro ani nevidel, niekedy pred dvojkov si to zrejme pozriem znova, pretože prvé 3-4 diely som mal ešte bordel v postavách.
Geniálny počin, hluché miesta som skoro ani nevidel, niekedy pred dvojkov si to zrejme pozriem znova, pretože prvé 3-4 diely som mal ešte bordel v postavách.
Spoiler
Inak, snáď budú mať v dvojke draci už väčší priestor. 
-
Sarger
Guru wannabe
Good news, everyone! A new Game of Thrones Season 2 teaser will air this Sunday on HBO before the Boardwalk Empire season finale.
Aj takáto drobnosť poteší
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2011, 8:11)
Je to tu
Aj takáto drobnosť poteší
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2011, 8:11)
Je to tu
-
Sphinx
Addict
ak si to udrzi hutnost ktoru mala 1 seria tak sa tesim tesim a este raz tesim
-
xH4wK
Tak pred chvilkou som dopozeral poslednu cast. .. tak toto je riadne huste, neviem sa dockat dalsej serie !!! Ten koniec uplne uzasny a 2jka bude urcite husta.
po dlhšom čase na scéne serial z produkcie HBO od ktorého som sa nevedel odtrhnúť.. 4 dni a pozreté všetky časti
niečo podobné som zažil už len s Band Of Brothers, ale to je iná kategoria. s tými drakmi to bolo zaujimavé, a aj ja dúfam že v dalšom pokračovaní budu mať viac priestoru, dokonca som rozmýšlal že si kúpim tú knihu.. ale nechcem zistiť že budú veci uplne inak v hranej podobe ako v knižnej
tak si musim počkať. Podla mňa najlepší serial tohto roku!
-
axxis
Addict
Serial je tamker uplne identicky z knihami. GRRRRRRRRR Martin bol pri natacani a nedovolil aby sa vzdiali.
Spoiler
Draky nebudu mat skoro ziadnu ulohu, autor sa drzi low endoveho fantasy az do piatej knihy. Druha cast sa vola Clash of kings, pretoze je to doslova a do pismena Clash of kings! Serial doteraz vyezeral tak, ze vsetky velke boje sa odohravali na pozadi, ale v tejto serii sa aspon jednemu nemozu vyhnut, teste sa na Blackwater 
-
xH4wK
Spoiler
Tak to by bola velka skoda ak by draky ktore na konci posobili epicky nevyuzili v druhej serii !
-
axxis
Addict
Podla mna by zas bola velka skoda keby sa to otocilo v nejaku detsku fantasyH@wk napísal:Spoiler
Tak to by bola velka skoda ak by draky ktore na konci posobili epicky nevyuzili v druhej serii !
Spoiler
kde su vsetci uber draci jazdci....
A zrejme to skoda bude, lebo ich uloha je menej ako mala.
A zrejme to skoda bude, lebo ich uloha je menej ako mala.
Spoiler
Škoda to bude no. Ale absolútne nechápem (resp. chápem ale nechápem prečo to tak berieš) ten tvoj názor. Je to seriál v ktorom veľmi veľa krát spomenuli drakov ako akúsi hrozbu, hovorili o nich a na kvalite seriálu to nijak neubralo. prečo by objavenie sa drakov v seriály malo zo seriálu spraviť detskú fantasy? Pokiaľ o nich hovoria, tak je to seriózna fantasy pre dospelých, ale pokiaľ ich sa ukážu už to stráca na kvalite? Ja pevne verím že tam tí draci budú mať aspoň sebemenšiu úlohu.
-
axxis
Addict
Detska fantasy by to bola keby z toho zacali robit prilis velku vedu. Resp. by sa to zvrhlo na jednu z tych brutalne generickych fantasy akych vychadza kazdy rok 500 za mesiac kde su vsetci strasni magovia, vsetci lietaju na drakoch a machaju ohnivymi mecami of doom. Song of ice and fire je unikatna prave preto, ze genialne riesi politiku a historiu a fantasy ma len kdesi v uzadi a bola by skoda obetovat toto a spravit z toho Skyrim.
A okrem toho o com sa tu vlastne bavime? Mam pocit, ze Ty zhora zdola odhadujes co sa bude diat, ale ja som to ja precital takze som si uplne isty tym co nas caka v druhej serii.
Btw. vie niekto preco to stale volaju Game of thrones?
A okrem toho o com sa tu vlastne bavime? Mam pocit, ze Ty zhora zdola odhadujes co sa bude diat, ale ja som to ja precital takze som si uplne isty tym co nas caka v druhej serii.
Spoiler
A dracie vojny to nie su
Ja odhadujem ze sa to furt vola game of thrones pretoze to ma proste uz nejake meno, keby to bolo zrazu clash of kings, museli by znova robit marketing a ludom vysvetlovat ze je to vlastne to co poznali ako game of thrones, ked to uz raz nazvali game of thrones, tak si myslim, je rozumne ak to tak ostane
a song of ice and fire, rozhodne nema taky potencial v nazve ako game of thrones, proste to pre mna znie trosku gay a cliché
-
axxis
Addict
hej, Song of ice and fire je nazov ako z detskej fantasy
ale na druhu stranu by to mohli nazvat aspon v nejakom podnazve Clash of kings, nie len season 2
ale na druhu stranu by to mohli nazvat aspon v nejakom podnazve Clash of kings, nie len season 2
-
vendo
Guru
wow vcera som na tento serial nahodou narazil, a dnes som prvu seriu dopozeral
wow
fakt vynikajuci, neviem sa dockat druhej serie, keby mam viac casu tak nakupim knizky a precitam, bohuzial teraz ten cas nieje
wow
fakt vynikajuci, neviem sa dockat druhej serie, keby mam viac casu tak nakupim knizky a precitam, bohuzial teraz ten cas nieje
-
Steven666
King
Trailer Season 2: "Seven Devils"
epic like never before...
pozeral som cely vikend a je to fantasticky serial. tesim sa, ze na novu seriu nemusim dlho cakat
Prvý diel ma moc nebavil, druhý prvá polovica tiež nič moc, no potom sa to rozbehlo a hneď pôjdem na ďalší 
-
vendo
Guru
ano, zaciatok je pre prvopozeratela taky nemastny neslany, je tam vela postav, "nezazivny" dej, ale cim dalej sa dostanes tym viac ta to vtiahne 
-
Space5800
Medium Professional
Pripomeniem že začala druhá séria. s02e00