Browser hra !
-
mnichovcan
Medium Expert
Browser hra !
cawte.Našiel som ochod s browser hrami možno už poznáťe rpgbunny.com . Tie hry čo tam sú som našiel aj na nete na stiahnuťie. A tak sa chcem opýtať že ak bi som si ju stiahol a nahral na server ale hralo bi ju len pár kamarátov a nič by som zato ani nezískaval žiadne kupovanie kreditov ani nič tak či bi to bolo trestné ? ak áno tak to kúpim ved stoja len 20 € 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Browser hra !
prečítaj si licenciu k tej hre, pre každú môže byť napísaná inak
-
Soviet
Darca
Vsak ked si ich stiahnes a nahras na server a urobis to viditelne az po prihlaseni a budu sa tam teda prihlasovat len ti tvoji kamarati, (iny nebudu moct sa registrovat/vytvorit konto) tak nic tym nestratis.
-
audiotrack
VIP
čiže keď si ja stiahnem windows a používam ho iba ja, brat, rodičia a maximálne požičiam cd kamarátom, tak sa nič nedeje, hej?Soviet napísal:Vsak ked si ich stiahnes a nahras na server a urobis to viditelne az po prihlaseni a budu sa tam teda prihlasovat len ti tvoji kamarati, (iny nebudu moct sa registrovat/vytvorit konto) tak nic tym nestratis.
-
Soviet
Darca
Deje, si pirat
ale to je to podobna vec to mas pravdu. Piratom si aj v tomto pripade. Ja som mu len totiz navrhol nieco ako tu je sekcia VIP. Nikto o nej z vonkajsia nevie, az kym sa VIP nestane. Cize nikto by na jeho webe okrem tych par friendov nevedel, ze tu hru hraju. Keby chcel verejnosti tu hru ponukat a pritom by ju nemal kupenu, tak to je iny pohlad.
ale to je to podobna vec to mas pravdu. Piratom si aj v tomto pripade. Ja som mu len totiz navrhol nieco ako tu je sekcia VIP. Nikto o nej z vonkajsia nevie, az kym sa VIP nestane. Cize nikto by na jeho webe okrem tych par friendov nevedel, ze tu hru hraju. Keby chcel verejnosti tu hru ponukat a pritom by ju nemal kupenu, tak to je iny pohlad.
-
audiotrack
VIP
vidieť že nie si programátor, staval by si sa k warezu inač 
Ak tá hra nie je free, tak akékoľvek jej stiahnutie a používanie bude nelegálne. Či sa bude hrať sám, 10 alebo 20 ľudí. Je to porušenie licencie (ak to teda nie je pod GNU/GPL, BSD alebo APACHE licenciou a ten poplatok je iba donate)
Ak tá hra nie je free, tak akékoľvek jej stiahnutie a používanie bude nelegálne. Či sa bude hrať sám, 10 alebo 20 ľudí. Je to porušenie licencie (ak to teda nie je pod GNU/GPL, BSD alebo APACHE licenciou a ten poplatok je iba donate)
-
weroro
Flash coder
Nepísal hneď v prvom príspevku, že tú hru chce kúpiť? V tom prípade nebude pirát. Hru kúpi, nahodí na svoj hosting a bude ju hrať iba úzka skupina ľudí a zadarmo, bez poplatku, čiže žiadny komerčný zisk.
Ahojte, nechcem kvoli tomu zakladat novu temu tak sa to spytam tu.
Ked si kupim scirpt na rpgbunny.com mozem pomocou neho bez problemov zarabat?
Ked si kupim scirpt na rpgbunny.com mozem pomocou neho bez problemov zarabat?
bez problémov si prečítaj licenciu a zistíš
oni na svojich strankach praveze nemaju licencne podmienky. Alebo ja som ich tam teda nenasiel.
Skús Terms of use? Ak by si si to prečítal, zistil by si, že tam ŽIADEN zákaz nie je.