Vianočné trhy - Bratislava alebo Brno?
Vianočné trhy - Bratislava alebo Brno?
Zdravím, kam by ste tento rok odporučili ísť, ak je výber Bratislava alebo Brno? Hlavne čo sa týka vianočnej atmosféry na jednej strane a cenovej na druhej
.
Re: Vianočné trhy - Bratislava alebo Brno?
kvoli ciganskej a varenemu vinu taketo procesie? 
Viedeň mi tento rok nevyhovuje z dôvodu cenovej kategórie a zaujímavej náplni mojej peňaženky
....
Co vobec ocakavas od tych trhov? Akurat si tam das drahy punc, spravis s priatelkou peknu profilovku na Facebook a pojdes domov.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tiez odporucam Vieden sobotu sa tam akurat chystam.. Bratislava sa tiez da ale z Brnom ju neviem porovnat kedze v Brne som na vianocnych este nebol.. ale osobne by som volil asi BA 
-
Andi_Cibula
Addict
v Brne nuda, aspoň mne to tak príde. a bezdomovci vôkol
-
p4ra
Redeemer
Minuly rok som bol vo Viedni, tento rok dostane sancu Budapest. 
-
bolek
Guru
Osobne by som chcela vidieť trhy v Brne, pretože mám rada to mesto. Dôležitejšie je, s kým ideš a nie kam.
Daj potom vedieť, pre ktoré si sa rozhodol a ako bolo.
-
Soviet
Darca
V BA je teple pocasie a cele tie trhy su tento rok trosku mizernejsie. Nic zaujimave. Cize ako spominaju, je to len si dat daky ten punc, medovinu a tak.
Ja by som ti odporučil neísť nikam a zachovaný čas a peniaze využiť rozumnejšie.
-
retsil
Light Star
ja som bol cez vikend v brne a trhy celkom pohodka
sice je pravda ze nikde inde som tie trhy nezazil
ak sa tam niekto chysta tak odporucam na zelnom trhu (nie na slobodaku) TURBOPUNC (jablkovy punc + domaca jablkovica + nake koreniny = no mnamka uplna!!)
-
hojko
Site Admin
Vcera som bol vo Viedni, najskor SCS (najvacsie nakupne), ale je to tam tak neprehladne, ze sme sa otocili a reku ideme na Vianocne trhy. Cesta centrom o druhej bola uz katastrofalna, 5km sme sli priblizne hodinu a ked sme prichadzali k Namestiu Marie Terezie, kde su trhy, tak hovorim spolucestujucim, ze ci tam skutocne chceme ist, pretoze ak pojdeme o tretej ci stvrtej odtial, tak sa nevymotame. Takze sme tam nakoniec ani nesli, od cesty som videl len par stankov a kamarat, ktory tam bol pred rokom, tak vravel, ze si tam dame aj tak mozno punc, kupime nejaku drahu gulu ci cokoladu a pojdeme domov. Tak sme to zamierili rovno do Parndorfu, kde akcie nie je, vsak na co by aj boli, ked budu po Vianociach a potom do Avionu v BA, kde boli hadam lepsie ceny ako v Parndorfe.
Vianocne trhy teda povazujem za zbytocnost a ako bolo pisane vyssie, peniaze sa daju pouzit aj lepsie.
Vianocne trhy teda povazujem za zbytocnost a ako bolo pisane vyssie, peniaze sa daju pouzit aj lepsie.
-
guess.whoo
Redeemer
Ja som tiez trosku olutoval vylet do Viedne. Bol som minulu sobotu, ale tolko ludi som nevidel na jednej kope asi este nikdy. Proste hnusna tlacenica cez cele centrum az k Rathausu. Dalsi problem bol dostat sa k stanku s obcerstvenim, a ked uz tam clovek bol, tak tam nechal doslova majland.
Trhy v BA su sice mensie, ale podla mna je tam ovela lepsia atmosfera a klud.
Trhy v BA su sice mensie, ale podla mna je tam ovela lepsia atmosfera a klud.
-
audiotrack
VIP
posledné dva roky som bol v Brne, keďže som tam študoval. Tento rok (minulý víkend) som bol v Bratislave. Ak to mám porovnať, tak Brnenské trhy sa mi viac páčili
Ako je to teraz v Bratislave, je toho viac na Hlavnom alebo Hviezdoslavovom namesti?
-
Fabo
Hardcore addict
Trhy v Brne som bol asi pred 5 (?) rokmi, pacilo sa mi.
Vo Viedni minuly stvrtok pri radnici, pacilo sa mi aj to, a nejake neunosne drahe mi to tiez neprislo. Aj ked samozrejme drahe nez na Slovensku.
btw. samozrejme ze do centra sa nebudem trepat v takom meste autom... neviem ako v 2011 ale teraz je asi z kazdeho smeru dostupny P+R, za 3.40 na den rozumna cena.
Vo Viedni minuly stvrtok pri radnici, pacilo sa mi aj to, a nejake neunosne drahe mi to tiez neprislo. Aj ked samozrejme drahe nez na Slovensku.
btw. samozrejme ze do centra sa nebudem trepat v takom meste autom... neviem ako v 2011 ale teraz je asi z kazdeho smeru dostupny P+R, za 3.40 na den rozumna cena.
-
twardykamen
Medium Professional
Brno urcite lepsie ako BA,ale na vieden sa nechyta ani jedno.Vo viedni odporucam trhy pri Shonbrunne.Nie je tam samy bratislavcan ako pri radnici + je tam krajsia atmosfera
-
Fabo
Hardcore addict
Tam som chcel tiez, ale casovo nevyslo.
-
Soviet
Darca
Tazko povedat. Takmer to iste. Zalezi co hladas. Miliarda ludi klasickyheker napísal:Ako je to teraz v Bratislave, je toho viac na Hlavnom alebo Hviezdoslavovom namesti?