Problém s Internetovým pripojením
Problém s Internetovým pripojením
Dobrý večer , obrátil som sa na toto fórum lebo ho už dlhšie poznám , dúfam že mi tu niekdo dokáže poradiť. Problém je v tom že Včera večer som bol normálne na PC na internete všade . Vypol som PC a , ako som išiel zapnúť na ďalší deň PC už neišiel Internet , neviem či to neni v tom že tesne pred vypnutím som Odstraňoval "Hamachi" ... Inačí dovod fakt nevidím ... Všade v dome ide internet aj na ďalších 2 notebookoch len na PC nie ... skúšal som všeličo ale chyba je len v PC. Prosim Vás poradte mi nejak. Ďakujem za rýchlu odpoveď.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s Internetovým pripojením
Kludne to moze byt Hamachi. Ak sa nemylim, tak Hamachi vytvori nove spojenie, ktore vidis aj v ovladacom paneli medzi sietiami (vo Win7 je to ako Centrum sieti). Ak si daval prec Hamachi, tak by malo byt prec aj spojenie a malo by ti tam ostat Pripojenie k miestnej sieti, resp. Network, po kliknuti na miestnu siet (alebo Local connection area) das vlastnosti a tam by si po kliknuti na TCP/IPv4 mal mat IP adresy, ci to je tvoja IP v sieti, maska, brana a DNS, pripadne tam budes mat nastavene DHCP ak mas pre DHCP nastaveny aj router. Pozri, co je ako nastavene a potom sa bude dat dalej uvazovat o probleme.