Ako schudnut 5 kil za tyzden?

O športe...
profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako schudnut 5 kil za tyzden?

Príspevok od používateľa profik »

Nehovorim, ze nema pit ani jest. Ale obmedzit to na taku mieru mieru aby bol schopny fungovat, lebo zbytocne bude drzat nejaku hlupu dietu, ked potom vypije litre vody aby zaplnil zaludok, kt. sa asi po dvoch dnoch stiahne a uplne staci zjest to co som pisal a nepocitujes hlad a ked do toho pridas glukozu tak ani nejaku nadmernu unavu. A kto hovori, ze to je bomba na vykonnost? Este som nepocul nikoho, ze to chudnutie prospieva vykonnosti. Ide iba oto aby si bol v lahsej vahovej kategorii. Ty si chudol 1-2kila tyzdenne, takze je to samozrejme ine, ale vezmi si ze on musi schodnut 5kil za tyzden.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

profik

odo mna to bola reakcia na Coldrainov prispevok, nie Tvoj, je to tam aj uvedene :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

gogo956 napísal:ColdRain

ked teba nieco sposobuje ako pises "sracku" a pokles vykonnosti, tak to neznamena ze to tak funguje
na kazdeho. Ak tvrdis ze ta z proteinoveho napoja prehana, tak bud mas nieco s travenim alebo si pil nekvalitny produkt. Prave preto ze skoro nic clovek neje a prijem sacharidov je velmi nizky, tak aj keby si vela pil, tak ta vsetka voda sa hned vyplavuje von, pretoze svaly uz nemaju glykogen a preto sa ta voda nema kde drzat.

Zatial co ty navrhujes nejest skoro nic,nepit skoro nic a do toho este aj vriaci kupel- to bude na vykonnost urcite bomba! /apropo toleranciu 1kg ma mozno tak vaha na zeleznicnej stanici, alebo v zelovoci na vazenie vriec zo zemiakmi/
mozes jedneho dna skusit citanie a chapanie v suvislostiach, dovtedy ti to asi budem musiet pisat na dva krat, takze zacnime...
netvrdim ze ma z proteinu prehana, ale ze ak budes pit len protein ako odporucas ty, tak sa z uplne tekutej stravy proste poseres, skor ci neskor...taktiez neviem kde si vyzistil, ze hovorim ze nic nejest, povedal som vynechat jedno jedlo a obmedzit prijem sachrov, ked ty zeres len sacharidy ok, ale okrem tych tu je este nieco ine ;) takze skus nabuduce este zo dva razy precitat co som napisal...ak takto dietujes ty, ok, ale je rozdiel weight cut pred zapasom a dieta (co je dalsia vec, ak takto dietujes 4 tyzdne, tak lutujem tvoj zaludok :smt006 )

a nejde o toleranciu vahy, ale o moznu odchylku kalibracie vahy, preto sa vzdy toleruje pri urcovani vahovych kategorii nejaka vaha, vacsinou pol kila, ale neprekvapilo by ma keby to bolo niekde aj viac, takze opat, citaj, ked niecomu nerozumies kludne sa opytaj, alebo utfg

//autoeditácia príspevku (15 Dec 2011, 10:07)
a vykonnost po doplneni tekutin relativne rychlo vyskoci hore akonahle sa napijes a doplnis sacharidy, zatial co ak tyzden cucas koktail vdaka ktoremu seres tak 6x denne, je to omnoho vacsi zasah...mozno by si mohol skusit pouvazovat co sa mysli ked mas na pixly proteinu napisane DOPLNOK vyzivy
gogo956
Redeemer
Redeemer

ColdRain

nikde som nenapisal ze v diete nic nejem. Len jem vyrazne menej a veci ktore obsahuju iba velmi malo sacharidov a tuku: kuracie prsia na vode, nizkotucne tvarohy a pod.

Autor threadu sa pytal ako najrychlejsie schudnut v kratkom case a ja som poradil aby jedol iba malo a ked uz tak kusok nejakeho peciva, suhare, bez nicoho, len na oklamanie najväcsieho hladu. Zaroven som pridal proteinovy šejk, pretoze ked niekto tyzden poriadne neje tak ma uplne spomaleny metabolizmus a to na chudnutie je to najhorsie, nehovoriac o tom ze je unaveny- to nejaka trocha glukozy nezachrani. A neviem co mas stale s tym citujem "sranim 6x denne" :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no podla mna by prave to nejedenie nicoho a nalievanie sa sejkom sposobilo to, ze kedze prijimal len v podstate tekutu stravu, takato by zneho okamzite vysla co by sposobilo to "sranie 6x denne"
ak si to myslel tak, ze jest aj tuhu stravu normalne v dietnom rezime a do toho na povzbudenie metabolizmu sejky, tak sme sa nepochopili, v takomto pripade sa zhodneme
gogo956
Redeemer
Redeemer

ano, jasne ze aj tuhu, sorry ze som to od zaciatku nenapisal dost jasne :)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

profik: Nie, ja myslim tym to ze ked ma zacat zapas o 10.00 a on pojde do horucej vane o 8.30 vypoti nejaku to vodu zo seba. Potom sa odvazi a tu vodu doplni. To ma vyznam robit ak treba este dat dole 0,2/0,3kg a podobne pomerne rychlo ;) ..
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

4 kila dole :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

IMI: tam uz by som skor odporucil saunu. pokial treba aj nejake 2kg spravit v rano vazenia, tak najlepsie je trochu sa rozohriat behom a pod a potom obleceny do sauny. Existuju iste "obleky", neviem ako sa to vola odborne, ale je to z takeho gumoveho materialu a neuveritelne sa vtom da spotit aj pri nizsej zatazi.
Jump3r-ko: gratulujem. To vazenie mas v den zapasu alebo vecer pred?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

profik napísal:IMI: tam uz by som skor odporucil saunu. pokial treba aj nejake 2kg spravit v rano vazenia, tak najlepsie je trochu sa rozohriat behom a pod a potom obleceny do sauny. Existuju iste "obleky", neviem ako sa to vola odborne, ale je to z takeho gumoveho materialu a neuveritelne sa vtom da spotit aj pri nizsej zatazi.
Jump3r-ko: gratulujem. To vazenie mas v den zapasu alebo vecer pred?
No sauna je idealne riesenie :) . Ten oblek sa vola "Potiaci oblek" - Sauna suit :) napr.: http://www.nextag.com/everlast-sauna-suit/compare-html
Napísať odpoveď