Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
takže v sobotu ma čaká prvé sedenie a bude sa robiť moje druhé tetovanie. neviem sa dočkať
fotku nahodím niekedy cez víkend potom. i keď to nebude kompletne celé hotové ale tak nevadí.
Maro... ja u neho bol pár krát na jar.... iba ako doprovod s kamarátkou. Si u neho dala nové tetovanie + nejaké prerábky... a je s ním maximálne spokojná. A priznám sa, že som aj ja tam mal nutkanie si niečo nechať vytetovať.

Brm, ono ale večinou keď začneš s jedným tetovaním, tak málo kedy aj ostaneš pri jednom
Ale práce má fakt krásne, tetuje ak sa nemýlim tak aj v zahraničí.
// Link na jeho stránku: http://www.tattoosa.eu/
// Link na jeho stránku: http://www.tattoosa.eu/
Hmm, pracu ma fakt peknu, len ked vidim tie rozne anglicke texty, ktore gramaticky nie su v poriadku, tak mi je z toho do placu.
njn.. ale to už je asi skôr chyba dotyčného, čo si ten text vybrala, aj keď...... sa čudujem, bo on vraj behá po Anglicku aj Taliansku..
Maro.... tak ako si dopadol?
Maro.... tak ako si dopadol?
Večer, alebo zajtra hodím foto, lebo dnes mám prvé sedenie. ( kúsok sa to oddialilo )
tetovania sa mi nepacia a u zien dvojnasobne.
Takže prikladám foto, nieje to ešte dokončené, potiahne sa to až na koniec ruky. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A vyznam tych arabskych pismen?
Lásku k životu nájdeme v utrpení. (doslovný preklad)
velmi sa mi páči umiestnenie no zároveň sa mi velmi hnusí výzor , ale určite lepšie ako si to dať čínsky(nova moda v poslednej dobe) , ale hlavne že sa to tebe páči
maro: som zvedavý na dokončenú verziu, ale popravde teda nič moc... ale to je asi tým, že ja textové tattoo nemám v láske
V skutočnosti to vyzerá oveľa krajšie
, potom hodím kvalitnejšie foto.
// Od stredu krku som chcel ešte nejaku peknú linku až na koniec tetovania. No ešte sa poradím radšej s taterom.
// Ešte som sa chcel informovať, ako často odporúčate umývať antibakteriálnym mydlom?
// Od stredu krku som chcel ešte nejaku peknú linku až na koniec tetovania. No ešte sa poradím radšej s taterom.
// Ešte som sa chcel informovať, ako často odporúčate umývať antibakteriálnym mydlom?
Ja som si to umyval prvy tyzden, 2x denne (tym antibakterialnym)... potom sa to ako tak zahojilo a uz som si to umyval normalne pri sprchovani.. po 2 tyzdnoch mi zacala opadavat ta vrchna vrtva (farby/koze) a teraz je to uz pekne zahojene. Teraz kremujem 2x denne
Ako to riešia tí, čo majú tetovanie napr. na lýtku s chlpmi ? To si začnú holiť celé nohy, alebo len to miesto, alebo nechajú zarásť ?
Ja mam na litku a nechavam si to zarast, uvidim ako to bude vyzerat ked to zarastie 
Ako dlho vám to púšťalo farbu ? Dnes je tretí deň a stálne ked si nanesiem masičku, tak to trochu púšta farbu. 
// maki : Chuck Norris ?
mne to nepúšťalo farbu vôbec, chrasty som nemal skoro vôbec
tak teda dám aj ja fotku svojho nového tetovania. bolo mi to robené 10.12.2011. bolesť som necítil. cítil som len pálenie a občasné "pichnutie" do kože. fotka je robené asi tak 4 hodiny po tetovaní. chalanisko, čo to robil mi spomínal, že mám dobrú kožu. farba mi nepúšťa, antibakteriálnym mydlom som to čistil iba jeden krát. natieram to masťou calcium pantothenicum minimálne 3x za deň. vždy ráno, po obede a večer. chrastičky nemám žiadne, začervenanie kože som už po dvoch dňoch nemal žiadne. 27.12.2011 idem na vytieňovanie postavy, tak som zvedavý, ako to bude. potom začiatkom januára sa budú dorábať krídla a detaily. fotku dám až potom, keď to bude celé hotové a zahojené. zatiaľ som sem dal aspoň fotku po spravení obrysov.
pustalo mi to farbu asi 2dni mozno... inak potom ked sa to zase troska zahoji ako som pisal, tak ti bude zase odpadavat "vrchna" farba, ako keby sa cele tetovanie zlupe, taka tenka vrstva koze.. inak , ja som mal jednu chrastu, odpadla a nevidno ziadne poskodenieMaro. napísal:Ako dlho vám to púšťalo farbu ? Dnes je tretí deň a stálne ked si nanesiem masičku, tak to trochu púšta farbu.