skor som myslel ze ci sa niekde nerobia tak na objednavku par dni nejake fankuse s fotkami alebo rukavice s menom alebo sal, skratka nieco take mile co nam bude pripominat jeden druheho a pritom si to kupime spolocne
spolocny darcek pre parik
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
spolocny darcek pre parik
ludia mozno to znie divne ,ale s priatelkou sme sa dohodli na tom ze si kupime spolocny darcek na vianoce pre nas oboch ,je to hlavne z dovodu ze teraz je po peniazoch velky hlad a nemozme si dovolit calovat velke sumy jeden druhemu ,mate niekto nejaky napad s cim by som mohol prist ?
lebo toto je fakt tazky oriesok ,predpokladana suma je do tych 20 euro ,
skor som myslel ze ci sa niekde nerobia tak na objednavku par dni nejake fankuse s fotkami alebo rukavice s menom alebo sal, skratka nieco take mile co nam bude pripominat jeden druheho a pritom si to kupime spolocne
-
Kibo
Hardcore addict
Re: spolocny darcek pre parik
Darčeky s fotkami alebo vyšitými menami,... čo Ťa len napadne sa dá spraviť a tieto služby nájdeš takmer v každom nákupnom centre.
Skús prípadne pohľadať dáku vtipnú spoločenskú hru, pri ktorej by ste sa spoločne zabávali
Ak ma ešte niečo konkrétne napadne, napíšem.
Skús prípadne pohľadať dáku vtipnú spoločenskú hru, pri ktorej by ste sa spoločne zabávali
-
weroro
Flash coder
Rukavice síce neviem (neviem znamená, že netuším či to robia), ale vankúš, či šiltovku ti viem zriešiť. Vankúš buď plnofarebne alebo aj výšivku (tá je ale pochopiteľne aj drahšia). Ceny ti z hlavy nepoviem. Rozhodni sa pre niečo a ak budeš chcieť pošli mi v SS tvoj mail a prepošlem ti cenovú ponuku (bude to bez dane + cena iba za materiál
).
// edit:
To o čom píše Grim sa volá Magic a viem to zriešiť.
// edit:
To o čom píše Grim sa volá Magic a viem to zriešiť.
-
Grim
Darca
...mňa nedávno zaujala jedna takáto somarina, ktorá je na trhu už dlhšie...teplocitlivá šálka...kúpte si dve...keď do nich naleješ niečo teplé, tak sa ti zobrazí nejaký obrázok...
corp: neznie to divne
my sme to s priatelkou tiez tak vyriesili a kupili sme si papagaja 
Salky, vankus alebo siltovka je tak viac odlisne od papagaja
Ako ste sa k tomu dopracovali?
-
cORP.
Addict
neviem ,papagaja som napr. ja vzdy chcel ,polovicka ma zvierata rada no pokial nezijeme spolu tak papusek by bol asi predmetom hadok kde bude byvat 
no sme spolu skoro kazdy den tak sa nam to zdalo celkom fajn si kupit nejake zviera
sme spolu vyse roka tak myslim ze je to lepsie ako si davat nejake salky aj ked nic proti 
-
cORP.
Addict
sak okej ,my sme spolu dva a pol roka a nevidim ani v salkach problemo
to je ale krajna vec ,radsej nieco ine len co to je co
uz je na to len tyzden
to je ale krajna vec ,radsej nieco ine len co to je co
A 20 eur na hlavu,alebo kazdy 10 a 10?
V prvom pripade by sme si obaja zaplatili Amorphis a v tom druhom,by som sa dohodla,ze si nedame nic,ale ze si na koncert nasporime.
Alebo keby to mala byt nutne hmatatelna vec,tak by som v prvom pripade si vymenila trika alebo CD-cka,ktore by som si inak za rok nekupila,alebo v tom 10eurovom pripade by som sa zas dohodla na sporeni na nieco hodnotne,co by sa v priebehu casu mohlo zist.
Podla mna je zbytocne davat si nezmyselne darceky na Vianoce.Radsej vyckam,kym na cosi normalne mat budem,ako prehajdakat ciastku,ktora by sa mohla zist na hrnceky.
V prvom pripade by sme si obaja zaplatili Amorphis a v tom druhom,by som sa dohodla,ze si nedame nic,ale ze si na koncert nasporime.
Alebo keby to mala byt nutne hmatatelna vec,tak by som v prvom pripade si vymenila trika alebo CD-cka,ktore by som si inak za rok nekupila,alebo v tom 10eurovom pripade by som sa zas dohodla na sporeni na nieco hodnotne,co by sa v priebehu casu mohlo zist.
Podla mna je zbytocne davat si nezmyselne darceky na Vianoce.Radsej vyckam,kym na cosi normalne mat budem,ako prehajdakat ciastku,ktora by sa mohla zist na hrnceky.
-
cORP.
Addict
tak je snad logicke ze nebudem polovicku brat na nejaky Amorphis
ale dik za tip 
-
Mek
Addict
Spolubyvajuci kupil taky dvojdazdnik - dazdnik pre par. Skvely vynalez 
-
Grim
Darca
...InsomNIA má vlastne pravdu...načo si nasilu niečo kupovať, keď je veľká pravdopodobnosť, že to bude hovadina, ktorú ste ani nepotrebovali...pretože sa to tak robí, že sa na Vianoce niečo kupuje?...keď si nemáme čo kúpiť, tak si nekúpime nič a ušetríme si na potrebné veci...
-
Hotwire
Addict
alebo si navzajom dajte po 10€ v nejakej peknej obalke a nikto tym nic nestrati 
no to by som si nechcel predstavit keby sa jej rodicia spytali co dostala k vianociam od chlapa
10€ v obalke
-
cORP.
Addict
sak toto 
10 eur je podla mna rovnaky nezmysel ako salka.Kazdemu podla chuti a moznosti.
-
TommyHot
Addict
Musite si za kazdu cenu nieco kupovat? Najdite si na seba cas, vymyslite si spolu nejaku eroticku hru a... dalej uz navod netreba 
A sme kde sme boli: ked sa opytaju rodicia? Eroticka hra! 
// Tak niektore dievcata maju taky vztah k rodicom, ze "to je moja vec" je nepripustne, zvlast pri takej banalnej otazke.
// Tak niektore dievcata maju taky vztah k rodicom, ze "to je moja vec" je nepripustne, zvlast pri takej banalnej otazke.
-
TommyHot
Addict
Ked sa opytaju rodicia, tak boli v restike na romantickej veceri
resp preco by mali rodicia vediet, co dostali ich deti? to nie je ich starost...