Internet Vranov
Internet Vranov
Ahojte, neviem sa rozhodnúť do akého internetu ísť. Mám na výber Antik alebo UPC. Ktorý by ste mi odporúčali, ktorý je najrýchlejší, nejaké rady a skúsenosti? Ďakujem pekne 
Re: Internet Vranov
UPC, lebo dopadnes takto:
//JK, ber to s rezervou
//JK, ber to s rezervou
Ved pre Antik je toto velmi dobra reklama, ukazuje totiz, ze na hotline su profesionali, ktori sa nedaju len tak vytocit 
K teme: T-Com nechces alebo nemozes mat? Co viem, tak Antik ma horsie FUP, ale neviem ako je to s cenou. Skus to popisat obsirnejsie, nech mozu poradit aj mimovranovcania (viazanost, rychlosti, ma Antik rozvod kablami alebo maju mikrovlnku?, ake su ceny?, ake FUP?), to su veci ktore si mozes zistit aj sam, v spolahlivosti ako takej uz podla mna velke rozdiely nebudu.
K teme: T-Com nechces alebo nemozes mat? Co viem, tak Antik ma horsie FUP, ale neviem ako je to s cenou. Skus to popisat obsirnejsie, nech mozu poradit aj mimovranovcania (viazanost, rychlosti, ma Antik rozvod kablami alebo maju mikrovlnku?, ake su ceny?, ake FUP?), to su veci ktore si mozes zistit aj sam, v spolahlivosti ako takej uz podla mna velke rozdiely nebudu.
-
GEQQN
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Radšej UPC, btw " potom tote na ďalšej faktúre mi dajte o 8 hodín menej " 
T-Com nemá vo VT ešte optiku, len obyčajné staré internety. Optiku mali robiť už rok dozadu len ešte nejak dodnes nezačali. Čo som sa bol pýtať v Antiku tak majú v balíčku internet 70 Mbit/s (bez FUP), telefón a televíziu za 17,92€ mesačne bez viazanosti + jednorázovo 99€ za set-top box. Už od novembra minulého roku robia káblové rozvody do bytoviek a teraz niekedy v zime by to mali spustiť. A UPC ponúka 100MB/s internet, telefón a televíziu za 26€ mesačne alebo s 50MB/ internetom za 22€ s 2 ročnou viazanosťou. Viazanosť by mi nevadila. A box na 3 mesiace zadarmo a potom za 4,90€ mesačne keď som správne pochopil. A ktorý je rýchlejší 70 Mbit/s či 100MB/s ? 
Ja som s Vranova. Byvam na sidlisku Lučna a dal som si zriadit internet od UPC dnes mi prisiel technik zapojit všetko fici ako na rychlost paradna 50/5 MB/S zatial max spokojnost myslim ze to aj vydrži
A nemali by nahodou kontrolky na modeme blikať? mne nijak vzdy svietia ani raz nebliknu
A nemali by nahodou kontrolky na modeme blikať? mne nijak vzdy svietia ani raz nebliknu
-
Jaccobinho
Medium Star
vďaka svetelnej rýchlosti tvojho internetu blikajú takou frekvenciou, že tvoje oko to blikanie nedokáže zachytiť 
ale nie.. závisí od routra, blikanie nie je nejak extrémne dôležitá funkcia..
ale nie.. závisí od routra, blikanie nie je nejak extrémne dôležitá funkcia..
Ak máš záujem o UPC- nedoporučujem ist spisovať zmluvu na pobočku vo Vranove nad Topľou.Radšej si to uzatvor cez internet alebo infolinku tel:02/594 22 222...Radšej neopisujem svoju" skusenoť "... 
-
kukiak
Addict
tak potom je tvoj prispevok uplne bezpredmetny
Ja som vo Vranove s uzavretim zmluvy nemal ziadne problemy aj technici do prisli to 3 dnoch napojit takze umna spokojnost
Ok.Popíšem skúsenosť: Zmluvu som uzavrel začiatkom decembra 2011,komponenty / set-top-box atd... / mi doručil kurier po 15 dňoch aj to ked som volal čo je s tým...A aby som mohol služby využívať som potreboval prepojiť kábel v bytovom rozvode čiže spustiť digitál / odfiltrovať /,slubovali to už pri uzavretí zmluvy ale podarilo sa to po" neustálych volaniach "až na 18 den od uzavretia zmluvy.Dovolať sa na pobočku vo Vranove /0574463144/ je hotová náhoda.Technici podliehajú rozpisom z centrály v BA,takže ak máte nejaké problémy alebo otázky doporučujem volať:02/594 22 222.V podatelni na pobočke sedia dve dámy: staršia - arogantná ,mladšia - dostatočne nezaškolená....