Pomoc YouTube

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ServerApp
Zablokovaný
Zablokovaný

Pomoc YouTube

Príspevok od používateľa ServerApp »

Čau lidi.
Mám dosť čudný problém. Nedávno som reinštaloval počítač. Skúšal som si teda na YT pozrieť zopár videí cez Google Chrome. Lenže, čo sa nestalo.
Keď som klikol na video, stránka sa mi normálne načítala. Prehrávač sa načítal taktiež normálne, no len čo sa trošku pootočil guličkový hadík načítavania na YT, prehliadač i video sa zasekli. Myš fungovala asi 10 sekúnd, a potom sa zastavila i ona. O ďalších 5 - 8 sekúnd sa mi vypol počítač. A takto sa to deje vždy, keď si chcem pozrieť nejaké video cez YouTube prehrávač. Vie niekto, čím to je?
PLS pomoc.
kukis123
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc YouTube

Príspevok od používateľa kukis123 »

Podla tohto je to dosť ťažké posúdiť. Máš nainštalovaný najnovší adobe flash player? Máš povolený java script a javu? nainštaluj kodeky. A nainštaloval si si tam ovládače? Skús preinštalovať prehliadač.
ServerApp
Zablokovaný
Zablokovaný

Mám flash player built-in v Google Chrome. Google chrome som skúšal preinštalovať. Bezvýsledne. Ale najnovšie mi vyskočila modrá obrazovka, a vypísala niečo ako

Kód: Vybrať všetko

Memory overflow...
Application runs in infinitive loop....
Application: atkdisp
Neviete niekto, čo je to atkdisp?
kukis123
Light Expert
Light Expert

no našiel som pár ludí čo majú podobný problém ako ty, na tomto linku to tá osoba vyriešila tak že si nainštalovala najnovšie ovládače http://www.techsupportforum.com/forums/ ... post276830. Dalšia stránka čo sa zaoberá týmto problémom http://www.techsupportforum.com/forums/ ... 75835.html - Jeden mu tam radí nech si dačo stiahne tak si to pozri a vyskúšaj tie rady. Napíš či to pomohlo :smt006
ServerApp
Zablokovaný
Zablokovaný

Uhm. Bolo to v tom a zabralo to celé dopoludnie. Majú tam strašne neprehľadnú stránku, a windows mi v aktualizovaní verzie vôbec nepomáhal. Napadlo ma to včera večer. Ale i tak dík.
kukis123
Light Expert
Light Expert

V čom? v ovládačoch? tak som rád že to je v poriadku 8)
Napísať odpoveď