Cobalt [Mojang]
-
lekoklatik
VIP
Cobalt [Mojang]
Cobalt
Takže Mojang [Minecraft]
vyvýja novú, 2D skákačku, strieľačku, ktorá vyzerá veľmi zaujímavo a v skutku zábavne.
Cobalt je vlastne hlavný hrdina, robot ktorého ovládate,
ktorý dokáže skákať, strieľať, kotúľať sa, lietať či napríklad tancovať.
Hra má módy ako:
- Capture the plug (niečo ako Capture the flag v FPS hrách)
- Death match (klasický Death match ako ho poznáme tiež z FPS hier typu CS, COD, ...)
- Survival (co-op mód, v ktorom sa musíte dostať čo najďalej)
Do hry sa údajne môže pripojiť akékoľvek množstvo hráčov (obmedzený budeme teda len množstvom možných pripojených Gamepadov do PC (osobne som celkom zvedavý ako sa toto bude riešiť, či z toho nebude napríklad klasický online multiplayer))
Bude tiež prístupný level editor, tiež editor celej kampani, či vytvorenie vlastnej postavy, etc.. Pravdepodobne bude prístupných viac funkcií, tak ako sme na to zvyknutí napríklad z Minecraftu.
Takže zajtra vychádza alfa verzia hry, potom príde beta a potom full release. Nejedná sa údajne o úplne Indie hru a na hre spolu s Notchom spolupracuje Oxeye Game Studio.
Informácie som laicky "preložil" z
http://www.accelerated-ideas.com/news/c ... lease.aspx
oficiálna stránka Mojang
Takže Mojang [Minecraft]
vyvýja novú, 2D skákačku, strieľačku, ktorá vyzerá veľmi zaujímavo a v skutku zábavne.
Cobalt je vlastne hlavný hrdina, robot ktorého ovládate,
ktorý dokáže skákať, strieľať, kotúľať sa, lietať či napríklad tancovať.
Hra má módy ako:
- Capture the plug (niečo ako Capture the flag v FPS hrách)
- Death match (klasický Death match ako ho poznáme tiež z FPS hier typu CS, COD, ...)
- Survival (co-op mód, v ktorom sa musíte dostať čo najďalej)
Do hry sa údajne môže pripojiť akékoľvek množstvo hráčov (obmedzený budeme teda len množstvom možných pripojených Gamepadov do PC (osobne som celkom zvedavý ako sa toto bude riešiť, či z toho nebude napríklad klasický online multiplayer))
Bude tiež prístupný level editor, tiež editor celej kampani, či vytvorenie vlastnej postavy, etc.. Pravdepodobne bude prístupných viac funkcií, tak ako sme na to zvyknutí napríklad z Minecraftu.
Takže zajtra vychádza alfa verzia hry, potom príde beta a potom full release. Nejedná sa údajne o úplne Indie hru a na hre spolu s Notchom spolupracuje Oxeye Game Studio.
Informácie som laicky "preložil" z
http://www.accelerated-ideas.com/news/c ... lease.aspx
oficiálna stránka Mojang
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cobalt [Mojang]
otazocka, co maju USB porty spolocne s multiplayer hranim? to je nejaky novy sposob lan pripojenia, ci? 
-
lekoklatik
VIP
Chap to ako ovládače pripojené do USB portu, do PC. Gamepad.
Prípadne si prečítaj odkaz http://www.accelerated-ideas.com/news/c ... lease.aspx
(it's just limited by the number of USB controllers you can plug into your computer!)
Takže to môžem opraviť teda : )
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2011, 10:04)
Takže pokiaľ sa chcete dostať do Alpha verzie, musíte si hru predobjednať za 10eur (potom už neplatíte nič).
V opačnom prípade sa môžeme pozerať na gameplay videá.
Prípadne si prečítaj odkaz http://www.accelerated-ideas.com/news/c ... lease.aspx
(it's just limited by the number of USB controllers you can plug into your computer!)
Takže to môžem opraviť teda : )
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2011, 10:04)
Takže pokiaľ sa chcete dostať do Alpha verzie, musíte si hru predobjednať za 10eur (potom už neplatíte nič).
V opačnom prípade sa môžeme pozerať na gameplay videá.
ten multiplayer sa mi zda extremne zabavny, slow-mo efekty a pod. vypada to super
-
lekoklatik
VIP
jj vyzerá to parádne : )
Toto sa bude hrat na praxi
vyzera to dobre
gameplay z alpha verzie
wow, vyzerá to fakt zaujímavo
...ináč hudba z traileru (aspoň ten začiatok) mi znie ako nejaký 8-bit remix skladby Flat Beat
...ináč hudba z traileru (aspoň ten začiatok) mi znie ako nejaký 8-bit remix skladby Flat Beat
-
Neuralizer
Expert
Rozmyslam ze si to asi kupim...dost ma to zaujalo.
Ma tuto hru niekto? oplati sa to za tych 10 € ?
Ma tuto hru niekto? oplati sa to za tych 10 € ?