Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
Poslané z FP 2. decembra a dneska to dorazilo 
Zdravim, objednal som si bundu Ralph Lauren z ioffer.com a prisiel mi mail z BA od colnikov, neviem co mam spravit, dakujem za odpovede...
Dobrý deň, v zasielke **** je tovar/bunda zn.ralph lauren/, pri ktorom mame podozrenie z porušenia práv duševného vlastníctva, o ktorom hovorí
nariadenie Rady (ES) č.1383/2003 a zákon č. 200/2004 Z. z. obe v platnom znení, predlozte pisomne colne vyhlasenie. V prípade ďalších otázok nás kontaktujte na tel.c. 0918 490 022 v pracovných dňoch v čase 7.30-15.00 hod u vedúceho pobočky.
neviem asi to nie je original, lebo bola lacna
a co sa teraz s tym da robit, co mam spravit? diki za radu 
-
chlapec10
Addict
no... tak potom sa mozes asi rozlucit ze ju budes mat
v lepsiom pripade sa vyhned pokute ci aky postih tam je....
kazdopadne im zavolaj, povedz im co si kupil, atd atd a ze nie si vedomy ze to je fake a ze co od teba chcu(predpokladam ze nejaku fakturu resp vypis z paypal alebo uctu)
kazdopadne im zavolaj, povedz im co si kupil, atd atd a ze nie si vedomy ze to je fake a ze co od teba chcu(predpokladam ze nejaku fakturu resp vypis z paypal alebo uctu)
To že číňanovi do obchodu príde celý kontajner, to je v pohode ... ale keď si človek objedná pre seba,.. tam už je problém 
-
rufus59
Light Professional
Lubenečko : ma pravdu plne snim suhlasim, predavaju hoci aky bordel a nemaju nejako problémy 
Clovek ktorý si nemoze kupiť original napr. kupi jeden Fake a uz mu to hned zhabu ako keby kupil 100 mikin a isiel predávať
Clovek ktorý si nemoze kupiť original napr. kupi jeden Fake a uz mu to hned zhabu ako keby kupil 100 mikin a isiel predávať
No... Mal si pravdu, ale v zivote som sa s niecim takymto nestretol ani som nepocul zeby to realne v takomto meritku niekto riesil. Mne na colnici nezastavuju uz absolutne nic takze som mal asi skresleny pohlad na vec.
mne takisto nezastavovali nic az doteraz a nechapem naco robia s tym taketo problemy
a ako je to mozne ze ti nic nezastavuju uz?
inak mne sa zda ze zdicky ked napisali na balik gift tak nebol s tym nikdy problem...jedine ked som objednaval nieco z Ameriky tak ti tam davali other a to vzdy skoncilo na colnici 
Mne chodia najčastejšie domov tie žlté obáločky, lebo brávam také prkotinky ....
Cca 70% z tých balíkov je narezaná a potom zalepená tou žltou páskou.
A len 2-3 krát mi prišiel spolu s balíkom aj nejaký papier, že môj balík bol otvorený bla bla bla .. kontrolovaný a neviem čo...a sú v tých balíčkoch sem tam aj dáke tie Abibasy alebo Bay-Rany
...
no zatiaľ mi našťastie nič nezhabali ...
Fakt netuším podľa čoho to riešia ...
Cca 70% z tých balíkov je narezaná a potom zalepená tou žltou páskou.
A len 2-3 krát mi prišiel spolu s balíkom aj nejaký papier, že môj balík bol otvorený bla bla bla .. kontrolovaný a neviem čo...a sú v tých balíčkoch sem tam aj dáke tie Abibasy alebo Bay-Rany
no zatiaľ mi našťastie nič nezhabali ...
-
chlapec10
Addict
ak mate niekto zaujem, vyhral som 50 dolarovy kupon na DX, to je cca 40 eur, je vas za 30... ja v blizkej dobe nemam co objednavat...
Prosim o radu objednala som si telefon z dealextremu ale ked mi prisiel tak som s nim nespokojna, chcela by som ho vratit je taka moznost? lebo na ich stranke som nevycitala moznost vratenia tovaru.
-
zeto750
Medium Star
Zda sa to len mne alebo DX a podobne obchody dost obmedzili tovar? Napriklad laser silnejsi ako 5mw sa uz neda skoro nikde zohnat, zhanal som aj nejake tie skryte kamery a na DX nic poriadne uz nemaju... neviete este o nejako shope kde taketo veci este zozeniem za schopne ceny? Mam v okoli par zaujemcov na kupu ale neviem im to zohnat ....
Dakujem
Dakujem
-
chlapec10
Addict
nie je.. iba ak by bol pokazeny..gaucinka napísal:Prosim o radu objednala som si telefon z dealextremu ale ked mi prisiel tak som s nim nespokojna, chcela by som ho vratit je taka moznost? lebo na ich stranke som nevycitala moznost vratenia tovaru.
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2011, 12:44)
ak niekto chcete usetrit na dealextreme
http://www.hojko.com/bazar/50-usd-pouka ... i2252.html
Na GPS navigácii z buyincoins.com sa po dvoch týždňoch začal kaziť LCD displey ( čierne čiarky ) - navrhujú mi dve možnosti - buď mi dajú 15 USD alebo ju mám poslať na výmenu ( poštovné 17 € !! však musím uhradiť sám ). Navigácia však funguje dobre, no neviem či sa tie čiarky nebudú rozširovať. Poradíte, čo urobiť ?
-
chlapec10
Addict
17 eur??? skor tak 6... uz som veci posielal spat...
neviem ake cierny ciarky.. ale ja by som poslal spat a este by som im napisal ze postovne mi maju preplatit
neviem ake cierny ciarky.. ale ja by som poslal spat a este by som im napisal ze postovne mi maju preplatit
To poštovné mám z webu pošty ... http://cennik.posta.sk/#
O preplatení poštovného nechcú ani počuť...
O preplatení poštovného nechcú ani počuť...
-
chlapec10
Addict
takto nejak 
nuz, tak na tom trvaj... ale ked nebudu chciet, aj tak by som im to poslal
nuz, tak na tom trvaj... ale ked nebudu chciet, aj tak by som im to poslal
Aha, poslať ako list - jasné !! No neviem, či tá navigácia s krabicou nebude mať viac ako pol kila, doma odvážim ... Vďaka za radu ...
aj ja som už vracal balík do Hong Kongu, doporučene 476g za 7,30€ a v pohode...