nieeee preco
c&c generals 2
Re: c&c generals 2
http://bagofgames.com/12/in-name-only-n ... y-bioware/
nieeee preco
...no dufam ze to dobre dopadne nakoniec
nieeee preco
Ved o tom som pisal na predoslej strane. 
jasne ale necakal som ze to bude v podstate ten isty team co na C&C 4
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
wow ma tiez engine z roku 2003 ale aktualna verzia ma tiez hw naroky uplne inde ako povodnacORP. napísal:lowend ako na co ,na hru z roku 2003 by to stacit kazdopadne malo ,no to lagovanie co som vravel je sposobene crackom ,zial iny som nenasiel a laguje s nim pri patchnutej hre aj povodne zero hour
to robia ti co robili CnC4? :S no potes panbuh..xixo22 napísal:jasne ale necakal som ze to bude v podstate ten isty team co na C&C 4
In fact, Command & Conquer: Generals 2 is being developed by the same studio that developed the previous, and underwhelming Command & Conquer 4, they’re just called “Bioware” now.BioWare Victory (formally Victory Games) is a studio that branched off of EA Los Angeles, they aren’t the studio responsible for the Mass Effect and Baldur’s Gate series, they are just owned by the same publisher, Electronic Arts.
-
cORP.
Addict
wow sa patchuje dalej co davas ,tah hra bola kompletne dopatchovana v roku 2005 nespajaj jablka z hruskami ,klasicky generals mi ide na plne a nesekne vobec ,zistil som ze je to crackom ,SchYzo napísal: wow ma tiez engine z roku 2003 ale aktualna verzia ma tiez hw naroky uplne inde ako povodna
to robia ti co robili CnC4? :S no potes panbuh..
mod mi sekal len priamo v menu v hre isiel v pohode ,no nebolo to sekanie ako pri nedostatocnom vykone ,skorej nejaky iny problem kedze to islo uplne plynule a potom to zacalo strasne cukat asi na minutu a potom zas ,no to je jedno hram zero hour dalej
Hop, a je to v p*ci...xixo22 napísal:
-
rufus59
Light Professional
Gangy to vystihol.
Command & Conquer 4 bol najhorší odpad z celej série.
Command & Conquer 4 bol najhorší odpad z celej série.
-
p4ra
Redeemer
Toto je dost zla sprava, ale snad to neposeru. Ja stale verim.
V zazrak? Je to presne to iste studio, takze to bude presne ta ista kvalita. Dvacka na to ze to bude sracka 
-
p4ra
Redeemer
Presne, ako si povedal. V zazrak.
No. Bude to odpad, uz to vidim. Dufam, ze aspon zvladnu okopirovat zakladne veci spravne...
-
Hotwire
Addict
podla mna by stacilo ako by nechali uplne ten isty system ako bol v zero hour, a urobili len novu grafiku a nejake nove jednotky apod...keby sa zvysku ani nedotkli tak by to mohla byt pecka 
To si tu prajeme vsetci, ale urcite to tak nebude.
-
cORP.
Addict
mna osobne kampan netrapi ,len nech nech je skirmish taky ako bol v novom engine
No ved jasne, kampan je ako rozsireny tutorial 
-
p4ra
Redeemer
Ja zase by som bol rad aj za kvalitnu kampan s dobrym pribehom. Strategie su jedny z mala hier, kde ma SP stale bavi.
Nemam slov, idioti.
-
Hotwire
Addict
ak to bude mat taku siroku moddersku zakladnu aku mala jednicka tak sa im na DLC pi*ov*** kazdy zvysoka vyserie...len bojim sa prave ze kvoli tomu nepridaju ziadne modderske nastroje