čitačka otlačkov prstov
čitačka otlačkov prstov
Existuje k pc čitačka otlač. prstov ktora sa napoji napr. cez USB a pri zapinani pc to bude chcieť ten otlačok?
Dik
Dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: čitačka otlačkov prstov
Samozrejme. Okrem toho niektore kvalitne notebooky znacky Toshiba, Dell... obsahuju takuto citacku, takze pokial neprilozis prst, resp. neprejdes cez scrollovacie koliecko prstom, tak sa neprihlasis do Windowsu.
A možeš mi tu dať nejaky link pls? Ja to nemožem najsť.
-
Michaelo
Hardcore addict
http://www.alza.sk/transcend-jetflash-2 ... 144969.htm
Máš aj lacnejšiu 8GB verziu. A nehovor mi že to je USB lebo to má funkciu zamknutia PC
Máš aj lacnejšiu 8GB verziu. A nehovor mi že to je USB lebo to má funkciu zamknutia PC
toto je ta lacnejšia verzia http://www.alza.sk/transcend-jetflash-2 ... 144968.htm
-
hojko
Site Admin
178 notebookov s odtlackom prstu: http://www.alza.sk/notebooky/18842920.h ... par163=143
Citacku odtlackov prstu ma aj moj Mid-End Asus ktory som kupoval pred styrmi rokmihojko napísal:Okrem toho niektore kvalitne notebooky znacky Toshiba, Dell... obsahuju takuto citacku
-
hojko
Site Admin
Gangy: Popravde sa o notebooky vobec nezaujimam a nemam v tom moc prehlad. Viem, ze to mavali len vyssie sady notebookov, no ako pises, tak sa to zrejme davalo aj do tych strednych tried a cenovo pristupnejsim notebookom.
-
rufus59
Light Professional
Na ebay-i to kupiš za paru dolarov
Hladany vyraz : fingerprint reader myslim nejako tak 
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo aj ta kvalita je znacka e-smejd. Hlavne u tohto by som pochyboval o kupe z e-bay lebo ak ti to zblbne tak ti to nemusi dobre citat odtlacky.
-
hojko
Site Admin
Michaelo: Mal som moznost pracovat s dochadzovym systemom pre cca. 50 zamestnancov v jednej firme a mozem ti povedat, ze vzhladom na to co ten system stal a ako fungoval, tak to boli vyhodene peniaze. Povacsine to nedokazalo spravne identifikovat odtlacok prsta a co je horsie, boli aj pripady, ked tvoj odtlacok vyhodnotilo ako niekoho ineho.
-
Mek
Addict
Ono aj ked ti nahodou citacka zblbne a neprecita odtlacok, mozes pouzit na prihlasenie do windows heslo, ako predtym. Aspon u mna to tak funguje. A nacitat si mozes vsetkych 10 prstov - potom ak nejde jeden, pojde druhy... 
Inac, kdesi som cital, ze tieto citacky sa daju velmi lahko oblbnut vyrobenim falosneho odtlacku pomocou lepiacej pasky... ale podrobnosti nepoznam, len som si tak spomenul
Inac, kdesi som cital, ze tieto citacky sa daju velmi lahko oblbnut vyrobenim falosneho odtlacku pomocou lepiacej pasky... ale podrobnosti nepoznam, len som si tak spomenul
-
Michaelo
Hardcore addict
Mek: Pozri si MythBusters /BoričiMýtov/ (mám to uploadnuté ak chceš). V jednej časti testovali čítačky prstov (teda aj celej dlane) a pri jednej výrobca udával že sa ju nepodarilo nijako oblbnúť lebo sníma teplo a pot a pulz a čo ja viem čo. Oblbli ju za 10 minút asi 4mi spôsobmi (lepiaca páska, gumené rukavice s odtlačkom z lepidla, vytlačený odtlačok na papieri a ešte niečo).
Hojko:
No tie z e-bay majú omnoho väčšiu možnosť na sklamanie a nemáš ani záruku. Pri normálnej ju vrátiš že nefunguje ako má a buď ti dajú novú alebo peniaze s5.
Hojko:
No tie z e-bay majú omnoho väčšiu možnosť na sklamanie a nemáš ani záruku. Pri normálnej ju vrátiš že nefunguje ako má a buď ti dajú novú alebo peniaze s5.
možeš mi do ss poslat link?Michaelo napísal:Mek: Pozri si MythBusters /BoričiMýtov/ (mám to uploadnuté ak chceš). V jednej časti testovali čítačky prstov (teda aj celej dlane) a pri jednej výrobca udával že sa ju nepodarilo nijako oblbnúť lebo sníma teplo a pot a pulz a čo ja viem čo. Oblbli ju za 10 minút asi 4mi spôsobmi (lepiaca páska, gumené rukavice s odtlačkom z lepidla, vytlačený odtlačok na papieri a ešte niečo).
tu cast som videl aj ja 
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo ale ja mám všetky série po česky 
Takže je lepšie stiahnuť ako pozerať na YT. O to som sa snažil ja ale je to blbosť lebo časť má vyše 30 minút a video na YT len 10 (nwm prečo každý dáva tak krátko).
Takže je lepšie stiahnuť ako pozerať na YT. O to som sa snažil ja ale je to blbosť lebo časť má vyše 30 minút a video na YT len 10 (nwm prečo každý dáva tak krátko).