Rip chranenych dvd

Informácie o software, ankety...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Rip chranenych dvd

Príspevok od používateľa k6 »

Caute, pobehal som viacero for, ale nenasiel som nikde odpoved, tak vyskusam aj tu.

Chcel som si spravit vlastny rip DVD9 filmu The Expandables (2010). Neviem co za ochranu tam pouzivaju, ale niesom schopny to ripnut. Vzdy proste v ripnutom VOBe obraz seka, ako keby sa miestami vracal o par frejmov naspat... Skusal som DVDDecrypter, Shrink, CloneDVD, DVDFab... to vsetko v X kombinaciach s AnyDVD 6.8.6.2 a proste nic nefunguje. Ale ked mountnem to iso normalne klasicky na virtualnu mechaniku a dam to prehrat cez VLC, tak sa to prehrava plynulo, bez problemov. Tak som skusal vyuzit VLC na ripnutie (konverzia do MPEG2-TS), lenze vysledny .ps je nafigu. Nesedi dlzka filmu, sceny sekaju tak, ako keby som to ripol shrinkom. Proste rovnaky problem. Ako na to? AnyDVD sice aj nejake ochrany detekuje, ale vo vysledku je to stale nanic...

Vdaka za kazdu radu!
j@ro
Star
Star

Re: Rip chranenych dvd

Príspevok od používateľa j@ro »

Skusal si najnovsi DVDFab? Tu sa oplati siahnut po aktualnej verzii. Ak si s tym neporadi najnovsie fabko, tak by som to dalej neriesil.

Aj Vlc-cko moze byt pricinou. Skus iny prehravac.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Rip chranenych dvd

Príspevok od používateľa Michaelo »

ja som kedysi používal AnyDVD. Dnes nájdeš AnyDVD HD a to odkóduje naozaj každú ochranu. Ak by aj niekto použil nejakú nový tak do 2ch dní max 7mich máš update ktorý to prelomí ;)
Osobne som bol spokojný ale výsledné DVD je väčšie o trochu. Ale žiadne iné chyby som nenašiel (aj tá už bola možno zredukovaná na minimum).

http://magazin.stahuj.centrum.cz/anydvd ... kazde-dvd/
Napísať odpoveď