Dredy
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Dredy
trochu som ich musel "odľahčiť", už tam bolo veľa vlasov, bolo to ťažké a blbo sa s tým spalo :X s takýmto kvázi drdolom chodím medzi ľudí, aby som ich zbytočne nedeprimoval, lol. vyzerá to asi ako guča chlpov, ale uisťujem vás, že po rozpustení sú to pekne porozdeľované naturálne kvázi neglect dredy
môžem prípadne dofotiť, ak by mal niekto záujem vidieť ako to vyzerá rozpustené
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
boha slušné dredy, určite sem daj foto, som hrozne zvedavý... píšeš že sú to naturálne dredy, aj sa staráš nejak o to?? lebo na tej foto to vyzerá dosť v pohode.
ja mám niečo podobné ako ty, ale robené dredy, tiež môžem hodiť foto ak chcete..
ja mám niečo podobné ako ty, ale robené dredy, tiež môžem hodiť foto ak chcete..
-
Old Dirty Bastard
Guru
pokúsim sa niekedy doobedu odfotiť, snáď niekedy koncom týždňa, teraz som celé dni v práci.
mr_margera: k tým naturálnym dredom, ja som si dredy vlastne spravil metódou twist and rip. to znamená klasicky rozdelil som vlasy na hlave do požadovaných sekcií, stiahol gumičkou, potom som si každý prameň rozdelil na dva, zatočil, zatiahol a postup opakoval. žiadne dodatočné zaháčkovanie, to som nikdy nerobil, všetko som nechal na prírodu
chce to dosť času, vlastne celé mesiace, ale postupne tie dredy zhrubnú a spevnejú formou. potom vznikajú rôzne zaujímavé uzlíky/zhluky v tých dredoch a rôzne "hrbolce", niekde hrubšie, niekde tenšie dredy, čiže nie sú čisté a rovné "paličky", čo sa mne osobne páči
k tomu, že som spomínal, že ide o kvázi neglect dredy, tak tým som zas nemyslel doslovné zanedbávanie, formu tých dredov som nechal na prírode, ale umývanie pokožky hlavy/dredov je samozrejme bežná vec. aj keď je to menej časté ako pri normálnych vlasoch. to pozná každý, kto má dredy.
mr_margera: k tým naturálnym dredom, ja som si dredy vlastne spravil metódou twist and rip. to znamená klasicky rozdelil som vlasy na hlave do požadovaných sekcií, stiahol gumičkou, potom som si každý prameň rozdelil na dva, zatočil, zatiahol a postup opakoval. žiadne dodatočné zaháčkovanie, to som nikdy nerobil, všetko som nechal na prírodu
-
retsil
Light Star
tak po roku pridam aj ja dalsiu foto - dufam ze sa cez vianoce dostanem k tomu aby som si ich trochu dal do poriadku, aspon pri hlave, tam to mam celkom odrastene, musim to dohackovat
mr_margera: mozem tu schvalne dat fotku spred 3-4rokov, to som mal tiez len take ceruzky na hlave
sam sa cudujem ako mi to rychlo rastie
mr_margera: mozem tu schvalne dat fotku spred 3-4rokov, to som mal tiez len take ceruzky na hlave
-
iceman1414
Medium Star
mne sa strašne páči corn rows, raz si ich dám spraviť 
-
mr_margera
Medium Professional
tak pridám teda sľúbenú foto (teda ale musím uznať že tuto popri retsilovi sa nemám čím chváliť
), no ospravedlňujem sa, nič lepšie som nenašiel, tak aspoň pre predstavu pridám toto a keď sa mi vráti holka, poprosím ju aby mi to odfotila lepšie.
Ahojte ľudia 
chcem si dať dredy ale nemám potrebnú dĺžku. Čítal som že je potrebná minimálna dlžka 8-10cm, že? Neskráti sa potom dĺžka vzniknutého dredu? Neviete náhodou koľko tak môže výjsť jeden dred? Koľko stoja umelé dredy, a kde sa dajú zohnať? Neviete kto robí dredy v okolí PP? xDD
Sry za veľa otázok ale moc ma to zaujíma
chcem si dať dredy ale nemám potrebnú dĺžku. Čítal som že je potrebná minimálna dlžka 8-10cm, že? Neskráti sa potom dĺžka vzniknutého dredu? Neviete náhodou koľko tak môže výjsť jeden dred? Koľko stoja umelé dredy, a kde sa dajú zohnať? Neviete kto robí dredy v okolí PP? xDD
Sry za veľa otázok ale moc ma to zaujíma
-
retsil
Light Star
Teningen: tak dredy sa teoreticky daju spravit aj z kratsich vlasov, ale podla mna minimum aspon tych 15-20cm.. i ked je to strasne individualne, mne sa napriklad o moc neskratila dlzka oproti normalnym vlasom (skratila sa hlavne kvoli tomu ze som si nenechal rozpustene konce, ale som si ich "zagulatil")
ale napriklad kamosovi som robil dred, on nosil niekolko rokov ciro, mal ho celkom dlhe (odhadom tak 40cm minimalne), ale kvoli tomu ze mal strasne jemne vlasy, tak sa ten dred proste nedal bohvieko spravit a nakoniec mal iba nejaky 8cm dredik z toho
dalej sa pytas kolko moze vyjst jeden dred... kolko coho? penazi? casu? usilia?
dalej, umele dredy, wtf? myslis doplietat/nadplietat ku svojim vlasom nejake cudzie? alebo dajaky kanagon (umele vlakna) ci ako sa to vola? osobne by som si radsej pockal a nechal si narast vlasy
no a nakoniec, v okoli PP neviem kto robi dredy, ale ak chces a nebol by pre teba problem docestovat na sever slovenska niekde (alebo ak si v cesku tak niekde na moravu), tak sa mozeme dohodnut
ale napriklad kamosovi som robil dred, on nosil niekolko rokov ciro, mal ho celkom dlhe (odhadom tak 40cm minimalne), ale kvoli tomu ze mal strasne jemne vlasy, tak sa ten dred proste nedal bohvieko spravit a nakoniec mal iba nejaky 8cm dredik z toho
dalej sa pytas kolko moze vyjst jeden dred... kolko coho? penazi? casu? usilia?
dalej, umele dredy, wtf? myslis doplietat/nadplietat ku svojim vlasom nejake cudzie? alebo dajaky kanagon (umele vlakna) ci ako sa to vola? osobne by som si radsej pockal a nechal si narast vlasy
no a nakoniec, v okoli PP neviem kto robi dredy, ale ak chces a nebol by pre teba problem docestovat na sever slovenska niekde (alebo ak si v cesku tak niekde na moravu), tak sa mozeme dohodnut
-
mr_margera
Medium Professional
Co to je?? Sorry som na mobile a vidim to moc male
-
mr_margera
Medium Professional
už to pozerám na pc a stále som z toho kkt, čo je to?? inak pozerám, že očičká máš krásne privreté jak správny dredáč
(joke)
-
mr_margera
Medium Professional
práveže je to vidieť v pohode, len ja neviem čo to je.. vyzerá to fajn.. má to aj iný význam ako okrasný?