Pokuta - slovak lines
Pokuta - slovak lines
zdravim, viem, ze tychto tem je tu, vela, ale vsetko su to mhd.
Dnes rano som si kupil listok v autobuse, asi hodina cesty, na preposlednu zastavku(bajkalska), lenze som zaspal a zobudil sa az na nivach a samozrejme revizorky. Vyplnila si nejaky papier, ze dojde mi to sekom.
Na ich stranke neviem nic o pokutach najst, dalo by sa nejako odvolat, aspon znizit pokutu, ktora ani neviem kolko je.
Jak naschval tolko rokov chodim, nikdy som neprespal zastavku a teraz este aj toto.
Dnes rano som si kupil listok v autobuse, asi hodina cesty, na preposlednu zastavku(bajkalska), lenze som zaspal a zobudil sa az na nivach a samozrejme revizorky. Vyplnila si nejaky papier, ze dojde mi to sekom.
Na ich stranke neviem nic o pokutach najst, dalo by sa nejako odvolat, aspon znizit pokutu, ktora ani neviem kolko je.
Jak naschval tolko rokov chodim, nikdy som neprespal zastavku a teraz este aj toto.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pokuta - slovak lines
Pochybujem..V dnesnom svete tazko daco taketo ti prejde. To by mohol im povedat asi kazdy.
Pokial dobre viem, tak primestske linky nemaju az take velke pokuty ako linky MHD takze asi to az take strasne nebude.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
inak je dost zvlastne ze napr. v Kosickej MHD je pokuta za ciernu jazdu 50 euro a v celom Nemecku 40...
-
hojko
Site Admin
zelovoc: Mozno preto, ze v Nemecku nemaju doslova ciernych pasazierov z Lunika IX, ktori listok mozno ani nevideli 
Ked ti pridu domov prislusne dokumenty, tak napis odvolanie, mozno ti to uznaju. Cestovny listok si mal, pripadne ho mozes aj prilozit k odvolaniu, alebo jeho kopiu .. prespal si len jednu zastavku. Kebyze ja pracujem v Slovak Lines, tak by som take odvolanie uznal. Koniec koncov revizori na tychto primestskych/dialkovych linkach, kde listky predava sofer su hlavne na to, aby kontrolovali, ci soferi neberu pasazierov na cierno alebo bez listka, nie, aby sikanovali ludi.
sliaCan to áno, ale revízori budú mať vyšší plat podľa pokút, ktoré dajú... Takže pochopiteľne sa riadia: "Môžem ? Dám"
Ak sa mýlim opravte ma...
Ak sa mýlim opravte ma...
Potom napis, ako to dopadlo
Rain: v MHD mozno, podla toho sa aj spravaju. Ale pochybujem o SAD kedze su tam zodpovedni vodici a cestujuceho nacierno len tak nepustia (slo by to na ich triko). A okrem toho, v SAD (aspon Eurobus Kosice) su revizori tak zriedka, ze by sa neuzivili
Rain: v MHD mozno, podla toho sa aj spravaju. Ale pochybujem o SAD kedze su tam zodpovedni vodici a cestujuceho nacierno len tak nepustia (slo by to na ich triko). A okrem toho, v SAD (aspon Eurobus Kosice) su revizori tak zriedka, ze by sa neuzivili
-
TommyHot
Addict
Moja sestra dostala v MHDcke pokutu 30 eciek tusim.. Mamka behla do sidla firmy, rozplakala sa tam nejakemu co to tam ma na starosti a bolo po probleme
:D ak mas na to zaludok, mozes to skusit riesit podobne...
Mat no čo sa týka MHD, tak myslím, že áno. Pretože som to počul z viacerých strán... a v SAD ani neviem načo revízori sú... Šofér sa môže vyhovoriť, že on mu lístok dal a len cestujúci ho stratil nie ? Či môžu to nejak spätne zistiť ?
-
TommyHot
Addict
No hlavne keby dostanem v medzimeststkej pokutu za cokolvek, tak sa s nimi pekne pohadam. Sofer mi vyda listok, lebo si neoveri ze mam platny ISIC a ja som vynovaty? A co on, co si nesknotroloval, ze mne uz neplati preukaz? Podla mna to je hlavne jeho chyba...
-
lekoklatik
VIP
Preukázať sa študentským preukazom. Myslim ze na svk to uz funguje na cipove karty, ktoru ti potvrdi skola, ty si na tu kartu nechas dobit "kredit" a za ten kredit si kupujes listky. Vtedy nema dovod nepovolit zlavnenu cenu.
Ak to bola prva pokuta tak napis list na 99% ti odpustia pokutu.
-
erytrocyt
VIP
V Nemecku majú čiernych zákazníkov z Pakistanu, Indie, Turecka, Afganistanu a iných exotických krajín. Ak si myslíš že všetci títo občania árijskej rasyhojko napísal:zelovoc: Mozno preto, ze v Nemecku nemaju doslova ciernych pasazierov z Lunika IX, ktori listok mozno ani nevideli
Strýko je autobusár v Slovak Lines. V priebehu dňa mu zavolám a opýtam sa ho na výšku pokuty, ktorá ti môže hroziť. Zajtra ti sem napíšem, čo mi na to povie.Pascalwb napísal:zdravim, viem, ze tychto tem je tu, vela, ale vsetko su to mhd.
-
Traktorista
Guru
chalan prespal zastavku, ty si prespal rok
//nic v zlom
//nic v zlom
Na dátumy som nepozeral a nakoľko sa ani nevyjadril ako to dopadlo, tak som mal pocit, že to je ešte aktuálna téma 
-
jorg22
Medium Professional
Konecne nejaky pribeh kde som sa dozvedel aj koniec
. A kolko bola ta pokuta?
-
Hotwire
Addict
ja len dodam k tomu, kto tvrdil ze v SAD vodici sami nepustaju ciernych pasazierov, nieje to az tak uplne pravda, bezne sa ma vodic pytal ci zaplatim celu sumu cca 2,50€ alebo ci chcem bez listka (to hlavne ked som mu daval papierove peniaze
) za 1-1,50 (par krat som to skusil, ale potom som radsej platil normalne, kvoli tym par € sa neoplati riskovat)