"Volebny prieskum"

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili?

SMER
34
11%
SDKU
16
5%
SNS
9
3%
KDH
11
4%
SAS
112
37%
MOST
8
3%
ĽS-NS
38
12%
HZDS
2
1%
SMK
0
Žiadne hlasovania
NIKOHO
40
13%
INE
36
12%

Celkom hlasov: 306

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: "Volebny prieskum"

Príspevok od používateľa hughito »

A ten ho už kedy ako brzdil, prosím ťa ? :shock:
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Precitaj si este raz co napisal :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Juj, tak to beriem späť. :) Pravdu vravíš, až mi je to divnô.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

No veď Fico stále vyhlasuje, že treba stabilnú vládu, hlavne malý počet strán vo vláde. Predtým zase nadával na Slotu a Mečiara, že nerobia nič len kradnú a aj kvôli nim sa veľa nespravilo. Ale keby vládol sám tak by sa takto nemohol na nikoho vyhovárať. Bolo by ideálne, keby vládu zostavil sám Smer. A podľa mňa keď aj Slota pôjde s Ficom dopadne tak ako Mečiar, keď už nie teraz, lebo Fico mu zoberie voličov.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak ked si pani politici zacinaju ohrievat polievocku na akademickej pode je to IMO ubohe... a ubohejsie je studentom dat povinnost tam byt... dnes Ficko na UKF recnil o ludskych pravach :roll: a podla jeho slov moze byt verejne cinna osoba odpocuvana a takato nahravka zeverejnena lebo sa jedna o verejnu zalezitost...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

jackb napísal:a podla jeho slov moze byt verejne cinna osoba odpocuvana a takato nahravka zeverejnena lebo sa jedna o verejnu zalezitost...
[irony]Súhlasím. A určite súhlasí aj on, hlavne čo sa jedná o náhravku zverejnenú dňa 10.6.2010 v denníku SME.[/irony]
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

KDH/Most/SaS ma nerealne vysledky
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Ja si myslim, ze aj Sdku klesne omnoho viac.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

SaS bude mat viac...ja tipujem okolo tych 10%, tak ako SDKU.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tiež si myslím, že SaS bude mať viac a SDKÚ menej. A OL sa určite dostanú do parlamentu.
Cesar
Addict
Addict

No je dosť strán čo je okolo 5% a keď sa niektorá strana nedostane do parlamentu tak Smer získa nadpolovičnú väčšinu sám. Nie je veľká šanca aby sa zopakoval zlepenec.

Mňa prekvapuje to, že by sa Matovič dostal do parlamentu. Keď sa tak stane tak voličov získa hlavne od Sulíka a je otázne, či sa Sulík dostane do parlamentu.

Veľmi pozitívne hodnotím, že SDKU klesajú preferencie, a buďme optimisti, že poklesnú pod 5%, to by bola "dobrá správa pre Slovensko", keď chcem použiť slová dlhodobo najnedôveryhodnejšieho politika v SR. :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Cesar ja ako byvaly volic SDKU by som sa skor tesil keby KDH a SMER idu do riti, ale urcite by som bol rad, keby za nimi nasleduje ten fuzaty ch*j aj s manekynom Miklosom..
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Dúfam, že každý pragmatik v tejto krajine nedá hlas Slotovej národnej strane...strane, ktorá v skutočnosti je stranou maďarskou, stranou plnou výpalníkov, gaunerov a proste Slotových kamarátov a rodinných príbuzných, ktorí už napriek mladému veku sedia na stoličkách NR SR, v minulosti boli v mestskom zastupiteľstve a taktiež figurujú napriek mladému veku v rôznych spoločnostiach.

Takže, čo viem, je to, že SNS voliť určite nebudem...to radšej dám hlas Csákymu.... :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Potešilo by ma, keby sa SNS nedostala do parlamentu. A myslím si, že na to je aj celkom solídna šanca.
Mirčo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirčo »

Dúfam, že Matovičova strana a SaS dosiahnu čo najlepšie výsledky. Tie staré strany napáchali už na Slovensku dosť škody. Stačilo.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Mirčo napísal:Dúfam, že Matovičova strana a SaS dosiahnu čo najlepšie výsledky. Tie staré strany napáchali už na Slovensku dosť škody. Stačilo.
+1
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Mirco: suhlas. ja sa tiez rozhodujem medzi SaS a OL. Matovic moze priniest este vacsi vietor ako SaS, no na druhej strane ma trochu znepokojuje to zostavenie kandidatky. Na jednej strane je tu princip volenia v NRSR podla vlastneho presvedcenia, na druhej strane neviem, ci sa bude dat v takej strane (a nasledne mozno vlade) nieco presadit, ked si kazdy bude hlasovat ako chce, ved sme toho boli nedavno svedkami.
hughito
Redeemer
Redeemer

Myslím, že tam ide skôr o to narúšanie rôznych machinácií a špekulácií starých kádrov, zabraňovaniu kradnutia, poukazovať s plnou "hubou" na to, o čom sa inak moc nehovorí, alebo iba diplomaticky zaobalí.
Cesar
Addict
Addict

TommyHot napísal:Cesar ja ako byvaly volic SDKU by som sa skor tesil keby KDH a SMER idu do riti, ale urcite by som bol rad, keby za nimi nasleduje ten fuzaty ch*j aj s manekynom Miklosom..
Tak nejak ale ja nepreferujem nikoho, ja nenávidím každého politika rovnako. :D Zostáva mi jediná alternatíva - a to nevoliť nikoho.

Nech tam zvolia Matoviča, no pochybujem, že môže robiť konštruktívnu politiku, doteraz bol proti všetkému čo sa len robilo, rozbíjal koalíciu, pôsobil totálne deštruktívne, takíto ľudia mne nie sú sympatickí. Skôr mi pripomína Slotu, keď nadáva v priamom prenose ale výsledky nulové.
Napísať odpoveď