Google Android OS
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
Nu holt, na ICS si ešte budem musieť počkať. Ale som aj tak maximálne spokojný s novou kraxňou (SGS2), pre mňa veľký skok z FroYo na Gingerbread 2.3.4, je to ultra rýchle, žiadne výkyvy a záseky, ten nový market som mal už na SGS1, najviac ale potešil t-mobile, ktorý poslal nebrandovaný telefón bez akéhokoľvek bloatware a mierne sa aj oje*** a poslali 32GB verziu (16+16)
(Ináč baterka mi drží zatiaľ tak približne 2 dni a to sa s kraxňou hrám celkom často a je nonstop pripojená na moju wifi)
Som normalne sokovany. ICS je jednoducho bomba. Som vobec necakal ze to moze byt take perfektne.
Cely telefon teraz reaguje omnoho rychlejsie bez zasekov, vacsinou ide stale na 60 fps. Sem tam este sa najdu miesta kde trochu zavaha a spomali ale oproti Gingerbread je to asi o 100% lepsie.
Cele je to dokonale vyladene. Novy browser je nieco neskutocne. Mozem povedat ze zatial najlepsi browser ktory som mal moznost vyskusat.
Som maximalne spokojny a ako keby som vcera dostal uplne novy mobil. Po tomto update si uz neviem predstavit prechod naspat na iPhone. Ak Vas nieco zaujima kludne sa pytajte a spravim aj nejake screenshoty. Teraz ma bude predovsetkym zaujimat ci sa zlepsila vydrz baterie.
Cely telefon teraz reaguje omnoho rychlejsie bez zasekov, vacsinou ide stale na 60 fps. Sem tam este sa najdu miesta kde trochu zavaha a spomali ale oproti Gingerbread je to asi o 100% lepsie.
Cele je to dokonale vyladene. Novy browser je nieco neskutocne. Mozem povedat ze zatial najlepsi browser ktory som mal moznost vyskusat.
Som maximalne spokojny a ako keby som vcera dostal uplne novy mobil. Po tomto update si uz neviem predstavit prechod naspat na iPhone. Ak Vas nieco zaujima kludne sa pytajte a spravim aj nejake screenshoty. Teraz ma bude predovsetkym zaujimat ci sa zlepsila vydrz baterie.
-
seth82
Darca
Predpokladám, že máš nexus S, alebo samsung galaxy nexus? To by už mohli portnúť aj na SGS2...
//hm, tak zdá sa, že už bude čoskoro (teda ako poznám Samsung, tak asi tak skoro nie, ale aspoň sa niečo deje) http://www.theandroidsoul.com/samsung/
//hm, tak zdá sa, že už bude čoskoro (teda ako poznám Samsung, tak asi tak skoro nie, ale aspoň sa niečo deje) http://www.theandroidsoul.com/samsung/
Hej, mam Nexus S. 
Ako sa kalibruje kompas? Mam HTC Wildfire.
Wifi ma malu spotrebu, daleko mensiu ako 3G pri prenose dat.
-
seth82
Darca
lukas9206: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=550087
test: Ibaže ja tie dáta neprenášam nonstop...Takže ak to mám zapnuté nonstop a nevyužívam to, bonusom to asi nie je...
test: Ibaže ja tie dáta neprenášam nonstop...Takže ak to mám zapnuté nonstop a nevyužívam to, bonusom to asi nie je...
parada, ics mam uz potvrdeny na xperiu mini pro, uz len pockat na update
-
qwerty-xyz
CELY nadrzany, na ofiko ICS na SGS 2.
Ked vravite ze to bude taka pecka. zatial ficime na ofiko 2.3.5 tke, kde su sem tam chybicky krasy. (nebola ruzova skrvrna uz je, ukazovalo pocet foto uz neukazuje, a take blbinky..... )
-
hojko
Site Admin
seth82 & qwerty-xyz: ICS sa da stiahnut vo verzii v alpha 9 v builde 4.0.1, ale vraj to ma este bugy, takze to asi chvilku potrva. Rovnako tak je k dispozicii ICS Framework 4.0.1.
-
guess.whoo
Redeemer
tusim chalani na xda spravia ics skor na galaxy s ako vyjde oficialne na sgs2 
-
qwerty-xyz
SETH daj vediet tvoje udaje . . . .
-
seth82
Darca
hojko: Ja viem, veď som sem postoval link :3 Zasa až taký nadržaný na ten ICS nie som, doteraz som vydržal s FroYom na SGS a bol som spokojný (ale tak bol rootnutý a bol v ňom ZergRush)...Novú kraxňu rootovať nemôžem, pretože ju predám v tú ranu, keď bude na eBayi dostupná SGS3.
-
qwerty-xyz
TAK a android market 3.4.4 ka odinstalovany, pockam si na ofiko update, ....
ja 5% baterky za hodinu kedy je telefon v necinnosti nemusim, chcem nazad svoje 1% to baterky za hodinu v necinnosti.....
celkovo je novy market shit, ja pouzivam stale predoslu verziu
Mne sa vyskytol nasledujuci problem:
V mobile (X10 mini pro) mi zacalo vyhadzovat chybove hlasenie: Chyba prihlasenia pre konto [email protected] - "You entered the wrong password or your account has changed. Please re-enter your password."
Lenze ja som si heslo od googlu nemenil, ked zadam stare heslo do mobilu, tak sa nechce prihlasit (pritom z PC sa do gmailu prihlasim v pohode). Skusal som aj zmenit heslo v PC a zadat do mobilu to nove, ani to nepomohlo. Nerobil Google zas nejake zmeny ako to bolo nedavno s tou 2 step verification? Neviete mi poradit?
V mobile (X10 mini pro) mi zacalo vyhadzovat chybove hlasenie: Chyba prihlasenia pre konto [email protected] - "You entered the wrong password or your account has changed. Please re-enter your password."
Lenze ja som si heslo od googlu nemenil, ked zadam stare heslo do mobilu, tak sa nechce prihlasit (pritom z PC sa do gmailu prihlasim v pohode). Skusal som aj zmenit heslo v PC a zadat do mobilu to nove, ani to nepomohlo. Nerobil Google zas nejake zmeny ako to bolo nedavno s tou 2 step verification? Neviete mi poradit?
-
guess.whoo
Redeemer
nerobil si nahodou to verifikaciu cez mobil na gmaily?
Mam otázku či root a pretaktovanie mobilu HTC Wildfire ho pomôže nejak zrýchliť? Niekedy je dosť spomalený a to práve vtedy keď niečo rýchlo potrebujem 
-
guess.whoo
Redeemer
Ako to myslis? velmi som ta nepochopil. tu 2 stepverification som robil davnejsie, vtedy to po mne chcelo, aby som aj v mobile jednorazovo zadal vygenerovane heslo a odvtedy som opat mohol pouzivat povodne heslo. Az teraz nastal tento problem.
Siel som do nastaveni Googlu a tam som nasiel este moznost, ze zrejme trea do mobilu nainstalovat aplikaciu Google Authenticator, lenze z mobilu mi Market nejde, kvoli tomu, ze sa neviem prihlasit do google uctu. Tato instalacia sice mala prebehnut cez PC, lenze aplikacia sa mi do mobilu nestiahla, co je zapricinene asi tym, ze mi nejde ten ucet v mobile...
Siel som do nastaveni Googlu a tam som nasiel este moznost, ze zrejme trea do mobilu nainstalovat aplikaciu Google Authenticator, lenze z mobilu mi Market nejde, kvoli tomu, ze sa neviem prihlasit do google uctu. Tato instalacia sice mala prebehnut cez PC, lenze aplikacia sa mi do mobilu nestiahla, co je zapricinene asi tym, ze mi nejde ten ucet v mobile...