Dexter
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dexter
a máme tu koniec
A Deb už to vie, teraz nastáva úplná zmena pravidiel, tento seriál jednoducho nevie byť slabý stále ide do plných, len zase čakať ďalších 7 mesiacov na pokračovanie 
-
Sarger
Guru wannabe
Posledná časť sa mi zdala veľmi priemerná oproti ostatným...len ten koniec bol riadne WTF.
Vidíme sa za 7 mesiacov
Vidíme sa za 7 mesiacov
are you fcuked kidding me?!
to bol pan koniec
to bol pan koniec
oh, god.
also, OMFG to co je toto... epickejsi serial neexistuje
also, OMFG to co je toto... epickejsi serial neexistuje
-
w00dy
Light Star
Ja som uz videl prvych 6 casti co bezi na Jojke a vidim to tak,ze na vianocne prazdniny mam co po veceroch pozerat 
le fu... koniec to zabil
-
Schelmy
Medium Star
I am a father, A son, A serial killer.
Spoiler
Skoda ze tam znova nebola vhodna igelitova zastera 
-
Soviet
Darca
Kruty koniec
Pan serial, nieje co dodat.
Ale ten prezehnanie nemalo chybu.
Ale ten prezehnanie nemalo chybu.
-
Space5800
Medium Professional
Dexter dal na konci pár vtipných forov, ale toto malo byť veľké zakončenie série? Nuda. Celkovo táto séria mi prišla oproti ostatným najslabšia. No ten koniec som si musel pustiť 3 krát. Spojenie tých dialogov medzi Dexterom a Travisom a následny vpád Debry je epický! 
Radsej rozmyslajte co pospoilerujete lebo niektori ludia sem lezu aj napriek tomu ze vedia ze sa tu budu taketo veci preberat a potom onanuju nad karmou 
Also, ja si nemyslim ze bola najslabsia, ten koniec bol mega brutalny a cele to bolo dobre imho
Also, ja si nemyslim ze bola najslabsia, ten koniec bol mega brutalny a cele to bolo dobre imho
-
TommyHot
Addict
este stale predychavam ten koniec.. uz dlho mi tak netrieskalo srdce...
No tak koniec bol fakt velmi zaujimavy, no urcite lepsi zaver mala 4.seria, to bolo to prave WTF
-
Old Dirty Bastard
Guru
ten koniec bol predvídateľný a hlúpy.. Deb predsa Dexovi spomínala, že potrebuje, aby s ňou zašiel do toho kostola posledný krát a obhliadol to tam a on sa tam rozhodne zabiť Travisa? yeah, good story, bro. s tým všetkým čo dokázal predpokladať sa mu asi ani nezdalo, že by na to miesto Deb mohla náhodou zájsť, že
-
Soviet
Darca
Mne sa zda, ze tvrdila, ze nech to tam ide sam obzriet a da jej report stadial. Ona tam sla kvoli tomu, ze chcela Dexterovi oznamit, co k nemu citi. I ked aj to mi prislo moc narychlo zosnovane, ze vedela bez zavolania na 100 percent, ze je tam a ide tam ako prvu vec od psychosky..
akoze...bolo to dobre, no odkedy som videl nazov dielu mal som podozrenie, ze sa nieco prevali a odkedy zacala scena s kostolom cakal som uz len kedy tam nabehne Deb...cim dalej tym viac ako sa snazia ten serial spravit akcnym, tym je tam viac logickych nezmyslov(napr ked isiel vo vytahu zachranit svojho syna...vsetky taketo vytahy maju kamery a pod...), ale furt je to skvely a som zvedavy ako to bude pokracovat
uf tak posledny diel bol skor sklamanie. v kazdom pripade som rad, ze to skoncilo ako skoncilo, dalsiu seriu to zase posunie dalej
neeeeeeee, to mam teraz cakat pol roka ??? le fu :C
-
lekoklatik
VIP
Takže mám za sebou prvých 6 častí a asi idem pokračovať, pretože 6ta časť sa skončila totálne nadpane! a asi by som explodoval.
Nechápem ako to robia, ale od prvej série dexter proste nestratil šťavu.
Dúfam že im nápady nikdy nedojdu
11/10!
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2011, 6:13)
boha to jak skončilo? :-O
Mňa roztrhá do ďalšej série.
OMFG!
Tak toto, je úplne, totálne zlé, oh prečo?
Nechápem ako to robia, ale od prvej série dexter proste nestratil šťavu.
Dúfam že im nápady nikdy nedojdu
11/10!
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2011, 6:13)
boha to jak skončilo? :-O
Mňa roztrhá do ďalšej série.
OMFG!
Tak toto, je úplne, totálne zlé, oh prečo?
Mne sa koniec nepacil, som sklamany... v minulosti to bol stale nejaky sok... na toto sa cakalo, cize skoda... ale tak tesim sa na dalsiu seriu... stale je to pre mna top serial!!!