Google Android OS
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
no to som mal na mysli. ak este mas ten kod skus ho zadat znovu, inak neviem cim by to mohlo byt
Zahada vyriesena. Ten kod som samozrejme nemal, kedze pri zadavani mi to vtedy napisalo, ze ten kod viac neudem potrebovat.
Problem bol v tom, ze som si pred par dnami (odkedy mi to neslo), vymenil v mobile SIMku a tak odo mna chcelo zopakovat 2 step verification, stacilo si teda dat vygenerovat novy kod
Kazdopadne dik za pomoc
Problem bol v tom, ze som si pred par dnami (odkedy mi to neslo), vymenil v mobile SIMku a tak odo mna chcelo zopakovat 2 step verification, stacilo si teda dat vygenerovat novy kod
Kazdopadne dik za pomoc
-
hojko
Site Admin
qwerty-xyz: Daval som si novy Market na X8 s CM7 (2.3.3 ci aka verzia presne) a tiez aj na tablet Huawei MediaPad s Androidom 3.2 a mozem potvrdit, ze Market je citelne rychlejsi, lepsie to poznat na tablete, kde nabieha okamzite. Okrem toho ponuka aj rozne nove nastavenia, napriklad automaticke aktualizacie len cez wifi (nezere teda mobilne data)...
-
t0m4s3
Admin
Takze podla reakcie na ICS sa mame na co tesit. Prechod na Sony bol dobrym krokom - ohlasenie podpory ICS pre vacsinu novych Xperii
U mna tiez novy market oproti predoslej verzii neporovnatelne rychlejsi. Aj celkovo na ICS ovela plynulejsi.
-
qwerty-xyz
chlapi chlapi chlapi, ..... KLUD, ... rychlejsi je. a o dost! Piste vsak vydrz baterie pocas pouzivania. Hojko ty mas custom firmware, tebe to mozno pojde inak a 2.3.3 ku, tebe sa baterka straca tak ci onak, kvoli firmware (mozno az tak nie kvoli custom) tak ocekujte prosim zmenu rychlosti vybijania baterie v zavislosti od narocnosti pouzivania BEZ a s novym marketom.
JA uz viem na isto ze novy mi robi strasny bordel s baterkou, pockam si na oficialny update a komenty k nemu.
JA uz viem na isto ze novy mi robi strasny bordel s baterkou, pockam si na oficialny update a komenty k nemu.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som na SGS nespozoroval ziadne zmeny co sa tyka vydrze baterie - mam ofi 2.3.3 cez kies
-
qwerty-xyz
no to bude tym ze mas 2.3.3 ..... zlaty system mne na tom neblblo nic, .... teraz mi az blbne pri ofiko cez kies na 2.3.5 tke, ale tak chcelo sa aktualizovat tak nech sa aktualizuje 
-
hojko
Site Admin
Ja mam ten Market aj na mobile, aj na tablete, tak ako som to pisla vyssie. Zmeny v baterke som nespozoroval ziadne. Okrem toho, pokial by si vypol automaticku aktualizaciu, tak predsa by Market nemusel bezat vobec ako proces a nemusel by vybijat baterku, ci???
Vcera sa mi stala zaujimava vec. Mam Nexus S takze netrepzlivo cakam na OTA update. Podvecer mi naskocila moznost stiahnutia, ale kedze som nebol na wifi tak som ho nestahoval. Ked som sa asi za hodinku pripojil na wifi tak mi OTA update zmizol a teraz mi telefon hlasi ze mam aktualny system (2.3.6). Vyzera to na nejaku rozsiahlejsiu akciu, lebo nie som sam komu sa to stalo: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1401044
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2011, 10:10)
Duke Nukem 3D potesi, aj ked len EP1 a dalsie su za poplatok. Akcia plati do zajtra.
https://market.android.com/details?id=c ... est.duke3d
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2011, 10:10)
Duke Nukem 3D potesi, aj ked len EP1 a dalsie su za poplatok. Akcia plati do zajtra.
https://market.android.com/details?id=c ... est.duke3d
-
qwerty-xyz
hojko skor si myslim ze novy android stiahli pretoze este nebol az taky vychytany, napr spolubyvajucemu vybehla ponuka na aktualizaciu 3.4.4 sama od seba a tiez ma nebrandovany telefon, origos kupovany normalne, mne ta moznost nevybehla ani len omylom, cize nieco sa asi deje, ked aktualizacie na tento android market este cez OTA nie je vsade alebo pre vsetky zariadenia, to je sice mile ze ty ju mas sosnutu ale ja ju chcem ako OTA.
--- kolegovi, aktualizacie sa stiahli preto lebo este blbli v niecom si ....
ja cakam na ICS ....
EDIT ... deji se tady divni věci ...
--- ikonu marketu mam na ploche a aj v aplikaciach, po odstraneni vsetkych marketov v mobile som mal stale na ploche verziu 3.3.11 a v aplikaciach 3.4.4 ..... reku zase vsetko zmazat, a zmazal som aj 3.3.11 .... cele to resetol, chvilka strachu, a je tam uz len 3.4.4 ka aj ked mi na nu ofiko update neprisiel s upozornenim, a povodnu som si na 100% isty ze som odinstaloval, (ved som mal zakladnu verziu uplne starucku, .... kua fix, ... )
--- kolegovi, aktualizacie sa stiahli preto lebo este blbli v niecom si ....
EDIT ... deji se tady divni věci ...
-
seth82
Darca
Hehe, tak Samsung posunul update http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung ... -50006462/
-
DeJF
Addict
Zdar.
Viete mi dakto poradiť ako si môžem "zviditelniť" kontakty? Pridám si do telefónu dáke číslo, všetko spravím ako mám no v kontaktoch mi ho neukazuje, stále tam píše "žiadne kontakty s telefonnymi čislami" .. Ale keď dám ten kontakt hladať tak tam je..
Viete mi dakto poradiť ako si môžem "zviditelniť" kontakty? Pridám si do telefónu dáke číslo, všetko spravím ako mám no v kontaktoch mi ho neukazuje, stále tam píše "žiadne kontakty s telefonnymi čislami" .. Ale keď dám ten kontakt hladať tak tam je..
neviete o nakej aplikacii ktora by mi dokazala otvorit a ukazat zdrojove kody? konretne javu a Ccko. vo worde to moc elegantne nevypada
-
qwerty-xyz
kontakty mas kde ulozene ? na karte alebo v telefone priamo?
a kde mas predvolene ukladanie ?
-
DeJF
Addict
mali by byť v telefone, na karte mam len kontakty čo tam už boli pridane operátorom...
-
kukiak
Addict
asi nemas zapnute zobrazovanie cisiel z telefonu ale len zo simky..
-
DeJF
Addict
lenze tie co si pridavam sa mi na kartu neukladaju
prosim vas, neviete nahodou ci sa na wildifre s da nejako nastavit, aby som nemal 7 plôch (3 vlavo - hlavna - 3 vpravo) ale iba jednu? alebo ak sa neda tak aspon iba 3? (1 - 1 - 1)
vdaka
vdaka
default, je novy z tmobilu