Vobec sa do toho nevyznam, mam len tu zakonom povinnu, dakujem vopred za rady a navrhy
Poistenie auta proti kradezi
Poistenie auta proti kradezi
Mohli by ste mi poradit, navrhnut daku poistku proti kradezi auta? Mam vw passat 1,9tdi
Vobec sa do toho nevyznam, mam len tu zakonom povinnu, dakujem vopred za rady a navrhy
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poistenie auta proti kradezi
Byva to sucastou havarijnej poistky, v ktorej je obsiahnuta poistka proti kradezi, zivlu, vandalizmu atd.
Najlepsie, ked sa opytas v poistovni. Co sa tyka tvojho auta, neviem ake je stare, napriek tomu, ze VW program je atraktivny pre zlodejov by som ti radsej odporucil jednorazovu investiciu do Zederu, ako do havarijnej poistky, ak to auto nema az taku velku hodnotu.
Najlepsie, ked sa opytas v poistovni. Co sa tyka tvojho auta, neviem ake je stare, napriek tomu, ze VW program je atraktivny pre zlodejov by som ti radsej odporucil jednorazovu investiciu do Zederu, ako do havarijnej poistky, ak to auto nema az taku velku hodnotu.
No takze ja som chcel daco ako CIASTOCNE poistenie, len to proti kradezi, pripadne zivelne udalosti.... Rok je 2006 ....(pred rokom kupovane ako pouzivane auto za 7000 eur)
Btw ten Zeder je zaujimavy
http://www.zederlock.sk/system-zeder aj tu na fore som o nom teraz cital, diky moc
Btw ten Zeder je zaujimavy
Myslim ze zakladat koli tomu novu temu bolo zbytocne kedze povodne vlakno si uz nasiel...
-
hojko
Site Admin
p4ra: Az na to, ze tie vyluky poistovni su rozne v pripade zivlu a hlavne vandalizmu.
skus si pozret Moje Auto Allianz. Mas na vyber 3 moduly, oplati sa to pre starsie auta.
Prvy modul je kvazi ako zakonna - musis mat pri nehode vynnika. 2. a 3. modul su rovnake az na to, ze pri 3. - Optimal mas vypocitane ceny origo dielov.
Prvy modul je kvazi ako zakonna - musis mat pri nehode vynnika. 2. a 3. modul su rovnake az na to, ze pri 3. - Optimal mas vypocitane ceny origo dielov.
kobalt, nikde tam neviem najst ceny tych 3 modulov... ako som pisal, viac menej by som potreboval/chcel len poistenie proti KRADEZI 
-
p4ra
Redeemer
hojko, jasne a preto som mu aj napisal: Najlepsie, ked sa opytas v poistovni.