R.I.P. Václav Havel

Diskusie na politické témy...
tehla

Re: R.I.P. Václav Havel

Príspevok od používateľa tehla »

predstav si takú vec, že hej:

O pohoršení. – 6Ale pre toho, kto by pohoršil jedného z týchto maličkých, čo veria vo mňa, bolo by lepšie, keby mu zavesili mlynský kameň na krk a ponorili ho do morskej hlbiny. 77Beda svetu pre pohoršenie! Pohoršenia síce musia prísť, ale beda človeku, skrze ktorého pohoršenie prichádza!

ešte niečo? Bude možné sa tu vyjadriť bez toho, aby sa pár indivíduí začalo navážať do môjho kresťanstva? Nedá vám to pokoj, čo? Svedomie nepustí
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

To, čo vystrájali na sme.sk v komentároch je hanba. Väčšina z nich a mnohí aj tu aj tak zbožňujú len Hitlera, Stalina a im podobných, oni boli dobrí ľudia, Havel bol zločinec najhorší. To ale tiež svedčí o primitívnosti, že už nech bol akýkoľvek, už nežije tak nebudem na neho pľúvať aj po jedho smrti, a nadávať na neho že sa im z úst pení, to ale mnohí aj tak nevedia, čo je slušnosť alebo čo sa patrí, sprostí sú sprostí.

Ja som ho nevidel ako hrdinu, ale bol významný politik a jeho pôsobenie vnímam určite pozitívne.

No nič sa nebojte, Mečiar, Fico, Slota sú tu, oni sú vaši spasitelia.
tehla

Sbohem, Vašku. Som zvedavý, koľkí z vás ateistov sa pomodlia za jeho dušu.
Prílohy
havel-4a683b4df0d50_550x529.jpg
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

Cesar napísal:No nič sa nebojte, Mečiar, Fico, Slota sú tu, oni sú vaši spasitelia.
Ehm? .. tento zmysluplny dovetok si si mohol odpustit; uplne nezmyselne zacleneny do textu. Nikto v ramci tejto diskusie ani len nenaznacil svoju naklonnost k tymto osobam. Rovnako "nadavat na neho, ze sa im z ust peni" v ramci tejto diskusie troska prehnane.

tehla: ?Neviem, co si tymi citatmi chcel konkretne povedat, mne pridu celkom dost mimo, a to nielen mimo temu, ale aj uplne mimo v kontexte s predchadzajucimi prispevkami.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

A co tak ho nechat na pokoji? Ci slovenske (ale aj ceske) hyeny si musia kopnut za kazdu cenu? Je mi na grc z tohto zdegenerovaneho bolsevickeho naroda. Smelo do K- a nezabudnite sa aj podpisat, nech viem s kym mam docinenia.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Mňa vždy najviac dokáže fascinovať, že nikoho z tých čo zomreli ste niiiiikdy predtým nespomínali ale zrazu ako náhle niekto zomriet tak hneď ho má každý plnú hubu.Ja sa vyjadrovať k téme moc nebudem, nebolo by to fér vzhľadom na to, že môj život sa datuje od roku 1991 ale v mojich očiach to bol človek ktorý kopal hlavne za seba
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tehla: Ten citát ti ako kresťanovi umožňuje schvaľovať niekoho smrť? Gratulujem k tvojim výkladom písma a biblie - ak je to tak, tak je kresťanstvo TAK ISTO militantné, ako radikálny Islam. Z tvojho citátu vyplýva, že každý, kto "pohorší" veriaceho, by mal skapať (zavesiť mu mlynský kameň na krk a ponoriť ho do morskej hlbiny, a.k.a. utopiť) - kresťanstvo ako také mi nevadí, moja rodina je kresťanská - vadia mi fanatickí militanti, akým si aj ty. Viď, čo napísal Cesar o diskusiách - platí to precízne aj na teba.

Za Havla sa modliť nebudem, pretože modlenie ako fiktívny proces neviem čoho nikomu nepomôže a ani nepomohol. Ak chceš, kľudne to sprav,ale keďže si už naznačil, že smrť toho človeka ťa potešila, určite za neho slovíčko u vášho pánbožka neutrúsiš (môžeš tak vykonať dnes po smrti Kim Čong-ila).
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Tak na toho Havla :wink:

tehla

Ehm ehm, nesdílím názor na humanitáchní bombachdování jedného slobodomurára. Alebo mi chceš upřít má lidská pcháva?

Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

tehla napísal:Sbohem, Vašku. Som zvedavý, koľkí z vás ateistov sa pomodlia za jeho dušu.
Mozes mi vysvetlit aky ma pre ateistu modlenie zmysel? Wtf?
Prílohy
16331_1158527238882_1098807500_30409626_4769177_n.jpg
tehla

Gangy napísal: Mozes mi vysvetlit aky ma pre ateistu modlenie zmysel? Wtf?
Nemôžem. Choď sa opýtať do témy Boh, náboženstvo, filozofia života, religionistika a viera. Možno ti nejaký dobrý človek odpovie
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pohľad na Havla a aj jeho už nie tak slávne ponovembrové obdobie.

http://www.noveslovo.sk/c/27109/Zemrel_Vaclav_Havel
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja ti neviem...to čo napíše SME radšej 3x prever až potom tomu uver...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Jasna vec, ale to ze nase taky mal v 87 kazdy kto mohol potvrdzuje aj prof. Pavol Korec, ktory na margo vazskeho zbrojarstva uvadza, ze "nase" tanky a BVPcka stali proti sebe pocas Iracko-Irankej vojny a aj pocas nepokojov v Indii v druhej polovici 80tych. IMHO, to ze sme stratili odbyt je pravda.
ci to fakt mali byt buldozery a trektory moze a nemusi byt pravda
hughito
Redeemer
Redeemer

Niektorí tu by tuším dali aj spoločnú reč s komsomolcami, že tehla ? :)

Komunisti sa tešia zo smrti: Zomrel nepriateľ ľudu Václav Havel!
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Neo-nazi, fašisti alebo čo sú si našli spoločnú reč s komunistami? WTF? :roll: Možno spoločne dosiahnu nejaký prevrat voči ich triednym nepriateľom, konšpirátorom? :?:
tehla

hughito napísal:Niektorí tu by tuším dali aj spoločnú reč s komsomolcami, že tehla ? :)

Komunisti sa tešia zo smrti: Zomrel nepriateľ ľudu Václav Havel!
Bolševici sú tvoja parketa predsa, neteším sa z jeho smrti, ale ani z jeho života, nevidíš súvislosti, nejdem nič pisať – všetko podstatné ti vysvetlia nadácie otvorenej spoločnosti, ĽPR, Inštitút pre verejné otázky a aby som nezabudol – spoločnosť Prometheus, či spolok Syzifos? Veď aj ty si vlastne taký miestny syzifos – tlačíš si pred sebou tie anarchistitcké nezmysly do kopca, stale spadneš a ideš odznova :)
sew
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sew »

No slušná mediálna masáž. To čo predvádza sme mi trochu pripomína hon na Fica pred voľbami 2010, hon na SaS pred mesiacom. Iba s tým rozdielom, že ľuďom je vtláčaný názor, že Havel bol pomaly svätec. Dokonca sme mi pripadá, ako keby to bola beta verzia českého idnes.
hughito
Redeemer
Redeemer

tehla napísal:
Bolševici sú tvoja parketa predsa, neteším sa z jeho smrti, ale ani z jeho života, nevidíš súvislosti, nejdem nič pisať – všetko podstatné ti vysvetlia nadácie otvorenej spoločnosti, ĽPR, Inštitút pre verejné otázky a aby som nezabudol – spoločnosť Prometheus, či spolok Syzifos? Veď aj ty si vlastne taký miestny syzifos – tlačíš si pred sebou tie anarchistitcké nezmysly do kopca, stale spadneš a ideš odznova :)
Prvotná reakcia tehlu na túto tému: Dobre mu tak

V týchto troch slovách, dobre mu tak, je vidieť z tvojej strany pozitívny postoj. Samozrejme, boľševici a stalinisti sa prejavili ešte otvorenejšie, ale už to je celkom blízko.

Tvoj nezmyslený balast, ktorý si vyprodukoval v tejto tvojej reakcii nemá žiaden racionálny základ, v podstate neviem o čom píšeš, ale tak nevadí. :wink:
Napísať odpoveď