Kúpa tabletu či mobilu?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Kúpa tabletu či mobilu?

Príspevok od používateľa robo1152 »

Michaelo - ukáž mi lepší tablet ako je iPad ? nemyslím silnejší procesorom...
bol komický aj ten tvoj iOŠmejd, od človeka, ktorý minulý týždeň tvrdil že androidy sú šmejdy, a chce radšej nokiu ako android, lebo nemá v tabuľke zaškrtnutú javu a prehliadač dokumentov... sorry ale nedalo mi to

rupert111 - tablet by ti nezistili ale notebook áno, však ? obe veci sa dajú rovnako skryť, keby si to porovnával so stolovým PC nepoviem :) a ako tu už bolo spomínané, jasné že na všetko načo chceš zariadenie využívať je lepší tablet, keďže má väčšiu obrazovku...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

ja som netvrdil že všetky androidy sú šmejdy. Pôvodne som mal rozpočet len okolo 50€ a všetky androidy čo si mi radil za 1€ boli oproti tej nokii šunty.
Tento čo mám je lepší ako tamtá nokia (keď som bol v Telekome jeden typek vedľa mňa ju kupoval).

Narážal som napr na: Asus Transformer Prime
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Transformer Prime sa ešte nepredáva ak dobre viem, a aj tak pochybujem, že bude lepší ako iPad...
neradil som ti ani jeden android za 1€ a prvý čo som ti radil, si si nakoniec aj kúpil, o tom si sa vyjadroval, že nemá JAVU a prehliadače...
rupert111
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rupert111 »

dakujem vam za pomoc zatial chlapi :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hovoril si že zober za 1€ a predaj (čo by sa mi nepodarilo).

Áno to je pravda no ja som klikol na SE MIX a nie Live. To som ti aj na 3tej strane vysvetlil a ospravedlnil sa tak nerýp.

NP. uži si to.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

co si myslite o tomto tablete, oplati sa ho kupit? ma niekto skusenost s nim?
http://www.morezliav.sk/len-75-za-skvel ... lavesnicou
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

malo ramky imho
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Vravel som, že to by bolo najlepšie riešenie kúpiť za 1e a predať, neviem čo sa ti natom zdá nemožné, ale to je jedno...
Išlo o to, že si tu zhadzoval iOS a zjavne si to ani nedržal v ruke, a vieš o tom kulo...
K zníženej karme sa ani nejdem vyjadrovať :-D
harlik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa harlik »

Kokso to co je za internat, ze su zakazane notebooky? To uz tak pozeraju na spotrebu elektriny? Hmm, tak to potom pekne obmedzuju studentov, ked to je jedna z dost dolezitych veci pre studenta mat prenosny pocitac a internet k studiu v 21. storoci. To potom aby clovek uz nemal ani mobil, ani nic a pomaly ani nesvietil a nesprchoval sa a ja neviem co ak je dovod setrenie :slap: Nuz ale tablet je ako notebook, takze je dost mozne, ze je zakazany aj ten, len niekto este zije par rokov dozadu z vedenia internatu a preto bude najlepsie riesenie pre teba predsalen asi ten mobil a trebars aj iphone alebo nieco s vacsim displejom ako ten Note od Samsungu a nic ti nemozu, lebo je to mobil a mozes ho pouzivat aj ako mensi tablet. Potom napis co si zobral, lebo ma to zaujima ako sa nakoniec rozhodnes a iste nie len mna :wink:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jo tie sunty aj keby som predal tak by som nemal na normálny mobil. Ved ten SE Live stoji 210€
A iOŠunt som mal v ruke (každý na viac než len pár minút). Ako iPhone 3G tak aj 3GS a aj iPod touch (ten nový tenký aj tarší) a ani jeden ma nijako neoslnil.

No, kým nemajú jasne zakázané aj Tablety alebo Smart phony a podobne tak ti nič spraviť nemôžu.
Rovnako ako ja som stále odstraňoval heslá na PC v škole a vytváral si vlastný administrátorský účet. Nikto mi nič nespravil lebo to nebolo napísané v školskom poriadku. Dopísali to tam ž na konci druhého ročníka (po dvoch rokoch môjho vyčíňania :D) takže už to nerobím lebo nechcem mať problémy.

No plynie z toho jedna vec:
Ak to nemajú v papieroch, že je to zakázané tak ti nemôžu spraviť nič. Buď si papiere prefoť alebo požiadaj od nich kópiu ako dôkaz že to tam nie je a basta.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

čo ťa má na tom oslňovať? nieje to reflektor, choď niekde do datartu, alebo do nayka kde majú iPad a nejaký android tablet vedľa seba, pracuj s tým 15 minút a potom hovor čo je lepšie, síce aj chápem, že ťa neoslnil, ako by aj mohol keď nemá Javu :D
rupert111
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rupert111 »

uvidim ako sa rozhodnem ešte zatila vam dakujem
Attilovich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Attilovich »

Co si myslite o tomto tablete? http://www.datart.sk/katalog/Tablet-Swe ... AB250.html Chcem si ho kupit ako vianocny darcek.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

takýto tablet, ťa bude iba rozčuľovať, radšej nemať tablet ako mať hocijaký, len aby bol...
Attilovich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Attilovich »

A co tento? Ma ho kamos z Bieloruska http://www.najmobily.sk/product.php?id_product=133 rozmyslal som tiez nad Vitou i ked to neni tablet.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

malé a zlý displej :?
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

plus android 2,1... myslím že pod nejakých 250 e nekúpiš dobrý tablet, a aj keby bol parametrovo ako tak, tak to spracovanie nebude bohvie aké...
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

rupert ty si z PO zo strojnicaku ze?
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

tiez rozmyslam co pod stromcek...ci 4s alebo ipad 2..prosim ziaden flame...a nechcem ine pripomienky :) ....chcem to skor do skoly a na take hranie sa ked sa nudim a samozrejme fotenie volanie a tak :) bzal by som ipad mal som moznost sa s tym pohrat ale zas mmi to pride neprakticke kedze vkuse niekam chodim s taskou a nechcem este vlacit toto...aky mate vy nazor?..pocul som ze 4s ma nejake problemi a nechcem len tak vyhodit peniaze :) mal som iphoine 2g aj 3g a chcem v tom pokracovat takze mi to nehadze galaxy tab a tak :) hoc v orange mi to do hlavy vkuse hucali
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mam tyzden tablet Huawei MediaPad, je to celkom sikovne, lahke, pracne..., lepsie ako notebook a mozem povedat, ze webove stranky pri wifi otvara dost svizne. Urcite je tablet dobra vecicka. Ci by som sa rozhodoval medzi mobilom a tabletom, tak to nie, su to dve odlisne veci, aj ked su si mozno podobne, ale mobil je mobil, preto radsej uprednostnim maly mobil, ktory mi nezavadzia vo vrecku (Xperia X8), hoci nema toho moc na rozdavanie, ale sms, net, volanie, kalendar..., tak na to postaci. Ak chces nieco do skoly, tak sa pozri skor po tablete, je tam podstatne vacsi displej, lepsi procesor+RAM, interna pamat+pamatova karta...
Napísať odpoveď