spolocny darcek pre parik

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: spolocny darcek pre parik

Príspevok od používateľa mulatt »

tommyhot: na vianoce si vymysliet eroticku hru alebo ist na veceru??wtf?to je taky problem nasporit 20€ ked uz viem ze idu vianoce a nieco kupit?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

neviem no v mojom okoli je normalne ze rodicia su zvedavy na darceky svojich deti cize to urcite nie aj ked by sa nad tym asi nejako extra nezamyslali ale predsa je to blble :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

mulatt napísal:tommyhot: na vianoce si vymysliet eroticku hru alebo ist na veceru??wtf?to je taky problem nasporit 20€ ked uz viem ze idu vianoce a nieco kupit?
Mna sa nepytaj, ja s peniazmi nemam problem. Na druhej strane preco za kazdu cenu kupovat nieco, len preto ze su vianoce? V com je ten den iny od ostatnych? Teda az na to, ze v ten den pokrytci povyliezavaju z kazdeho kuta a tvaria sa, ze vsetko je ok a so vsetkymi su za dobre...
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

TommyHot -Ano, je to iny den, je to 24.dec, vianocny den, sviatok, udalost pre cirkev a vsetci tento den vnimaju vynimocne. Dnes to uz nie je o rodinnej pohode, pokoji, stasti alebo jedle,je to predovsetkym komercny nakupny sviatok a ludia cakaju darceky, media a obchodne retazce nam tlacia zlavy uz od oktobra a preto miname kopu penazi na darceky a zabudame na to podstatne o com Vianoce su. Tiez by som bola sklamana, ak by som nic nedostala v minulosti ale ako dospievam, tak to uz vnimam inak a bolo by mi to dnes uz jedno. Som rada, ze sa zbehneme vsetci pri stole a to mi staci. Darceky pre inych samozrejme kupujem, lebo ten pocit prekvapenia a ked vidim ako niekoho potesim,tak to je super pocit, najma ak ide o tych najmensich.

TommyHot a ked nemas nudzu o peniaze,tak si si ich sam zarobil alebo mas bohatych rodicov?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

petka89 napísal: Som rada, ze sa zbehneme vsetci pri stole a to mi staci. Darceky pre inych samozrejme kupujem, lebo ten pocit prekvapenia a ked vidim ako niekoho potesim,tak to je super pocit, najma ak ide o tych najmensich.

TommyHot a ked nemas nudzu o peniaze,tak si si ich sam zarobil alebo mas bohatych rodicov?
A preco potrebujes jeden konkretny den v roku aby si mohla kupit niekomu darcek, pripadne sa stretnut s rodinou? Cele toto mainstreamove ponimanie vianoc mi pride postavene na hlavu.

Nie od mamy okrem strechy nad hlavou a jedla nedostavam nic navyse.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

My si dame sex á la pan a pani santovci ;-) Vydavky akurat na spodnu bielizen...
Napísať odpoveď