Blikanie hry...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Gepeto
Amateur
Amateur

Blikanie hry...

Príspevok od používateľa Gepeto »

Dobrý deň.

Mám problém. Z čírej nostalgie som sa rozhodol zo srandy vybrať si starý zaprášený Zoo Tycoon jedna ešte z roku Pána a Zoo Tycoon 2, aby som si ich zahral.

Teda, prirodzene, najskôr som hral ZT2, je lepší. Lenže tu začal chybovať. Keď som vytváral alebo vymazával niektoré budovy, cesty alebo ohrádky alebo keď som upravoval alebo prefarboval terén, všetko šlo a fungovalo, ale sem-tam mi obrazovka úplne sčernela, väčšinou až dovtedy, kým som nepustil myš.

Tak som skúsil ZT1, avšak ten sa zavrie sám keď sa snažím uložiť/otvoriť nejakú hru a neustále bliká, tak divne.

V obidvoch prípadoch mám grafické nastavenia hry na najmenšom pre najlepšiu "performance". Neviete, prosím, ako aspoň jedno z toho vyriešiť? Bol by som vám vďačný.

Obrázok toho, ako to bliká je v prílohe. Nie je to úplne znázorňujúce, pretože je to fotené z mobilu, Print Screen to totiž zobrazuje normálne.
Prílohy
Fotografia0264.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Blikanie hry...

Príspevok od používateľa hojko »

Skusil by som nove ovladace + patch pre hru, ale toto skor vyzera na problem grafickej karty, presnejsie poskodene pamate na grafickej karte.
Gepeto
Amateur
Amateur

Ku ktorému teraz hovoríš? :) Pretože to blikanie sa mi objavilo aj pri The Sims 1 (znova nostalgia), pri tých novších mi to nerobí. A ak by to bolo to poškodenie pamäte, dá sa to nejako vyriešiť okrem výmeny grafickej karty?
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

neda treba novu
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

skús použiť režim kompatibility a použiť len 256 farieb problém sklôr vidím v OS a nastaveniach ako v HW nakoľko sa jedná o véééľmi staré hry
Gepeto
Amateur
Amateur

No dal som kompatibilitu Win XP SP 2 a režim tých farieb, ešte aj pre istotu susptenie ako administrátor, a furt nič.. :(
Napísať odpoveď