podla tvojej predstavy by som uz svoje auto davno pochovaval
Retardéry
Re: Retardéry
no vidis, a potom je problem predat ojazdene auto takym ako si ty 
a pritom ma hodnotu min. 2.400€
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pre mna znamena odpisany motor to, ze sa uz neoplati servisovat/generalkovat... inak motor nemoze "zomriet", su to kusy kovov, ktore ked dosluzia, vzdy sa daju vymenit za nove... a take veci ako utrhane bloky a polamane ojnice apod. su skor vynimkami, ktorym sa da scasti predist, podobne ako napr. zadretiam...
chezter: ibiza 2004 bude mat dokonca hodnotu urcite slusne cez 3500e
a on by ho uz najradsej poslal do srotu 
chezter: ibiza 2004 bude mat dokonca hodnotu urcite slusne cez 3500e
ratzi nedá mi to musímsa to ešte opýtať..ešte ma napadla jedna evc čo ten kamárát môj "expert" na autá mi povedal..Je možné aby sa ničil katalyzátor keď dlho pretáčam pri štartovaní auto? Ked mi napríklad nechce dobre naskočiť..pár krát mi ťažššie štartovalo auto tak som ho troška dlhšie točil ked bolo chladnejšie a auto dlho stálo a potom somsa ho pýtal že či to škodí autu a on že ano že ničí sa tým katalyzátor..tak sa pýtam ako to teda je?
co ma spolocne vyfukove potrubie so startovanim motora?
ked ti nechce naskocit, ked ti dlho stoji v zime (auto
)tak ani inu moznost nemas...len ho tocit:)
//lenze to je take male mnozstvo paliva ze to uskodit proste nemoze, ale beriem, mas pravdu
ked ti nechce naskocit, ked ti dlho stoji v zime (auto
//lenze to je take male mnozstvo paliva ze to uskodit proste nemoze, ale beriem, mas pravdu
Napriklad to, ze pri startovani ide do valcov palivo, ale nespaluje sa, takze pokracuje dalej a zastavi ho az katalyzator. Kazdopadne pri dlhom toceni je problemom skor opotrebovanie startera a vybijanie baterky ako katalyzator. Ale ani tomu to neprospieva 
takisto ti sytic zahadzuje sviecku, tak sa aj "nici" kat... skor by ma trapilo, ze s rozpalenym katom vbehnem do nejakej mlaky alebo ho dobre poosuchavam na snehu, ako "nicenie" studeneho(!) katu pri startovani
Nevime prečo každý inštruktora považuje za poloboha.Je to tiež len obyčajný človek ktorý ťa učí JEHO návyky ktoré si MYSLÍ, že sú dobré.Nevravím, že dobré byť nemôžu ale každý inštruktor ťa učí jazdiť tak ako jazdí on.Ja osobne pred retardérom zabrzdím na takmer nulovú rýchlosť, zaradím jednotku a keď prehodím predné kolesá cez retardér trochu pridám, potom preletia zadné a idem ďalej.Mám auto svojich rodičov rád
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
v prvom rade je hlupost "dlhsie" pretacat motor starterom... nechaj ho, kym chyti, zvysok si odreguluje sam, aj ked sa zda, ze zle odpaluje... neviem, ako startujes, ale najskor by si mal dat kluc do polohy "II", zo dve sekundy pockat a az potom startovat, bude chytat lepsie... do akej miery to vadi katu a co katu vadi podstatne viac uz spomenuli kolegovia nadomnou...
Preto dnes už točím maximálne 2 sekundy a potom počkám nech si to motor doreguluje sám:)