Misfits (seriál)
Re: Misfits (seriál)
Tak a je tu koniec. U mňa vysoká spokojnosť, posledná epizóda vydarená a celkovo séria nebola najhoršia (i keď na prvé dve sa podľa mňa nechytala). Taktiež ma teší, že tvorcovia nešli príkladom americkej tvorby a nerobia nasilu ďalšie série. Tie tri čo boli sú tak akurát a aj keď mi teraz seriál síce bude chýbať, je to lepšie, než sa potom dívať nekonečné pokračovania a strácajúcu sa kvalitu.
Z tých mŕtvych charakterov mi tam chýbal ten v poradí tretí vedúci, bol z nich najlepší
BTW odkiaľ sa vlastne vzala tá fotka Simona z Alishou z Vegas alebo kde to vlastne bolo? Uniklo mi niečo, či tam vlastne vôbec neboli?
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
dnes som niekde cital ze je potvrdena 4. seria 
A díval si sa na posledný diel tretej? Lebo... (mega spoiler)
Takže dúfam, že ťa sklamem, a season 4 nebude, lebo naozaj... (mini spoiler)
Spoiler
...všetko sa tam uzatvorilo, dve postavy nadobro preč (mŕtve, preč v čase), tá ženština v záverečných titulkoch vraví, že to je posledná séria a ja si tiež ozaj neviem predstaviť, ako by po tom štvrtá séria vyzerala
Takže dúfam, že ťa sklamem, a season 4 nebude, lebo naozaj... (mini spoiler)
Spoiler
...tá posledná epizóda proste bola taká, aká bola
Spoiler
muffi, ta fotka je ako simon z buducnosti zachranil alishu, a vzal ju k sebe do toho baraku tak am ju nasla tu fotku potom.. cize mi nejde do hlavy ako to ze skapala, ket v buducnosti mala byt spolu so simonom vo vegas...
Hmm...
googlim, googlim a vygooglil som mnoho rečí o štvrtej sérii a ozaj zo zatiaľ vyzerá, že veru aj bude
. Žiadne oficiálne potvrdenie som síce nenašiel, ale píše sa o tom kadekde. To som ozaj teda zvedavý na čom a hlavne na kom ju chcú založiť.
Inak k tej fotke... Preto to teda už asi nebude náplňou tej ďalšej údajnej série a tým pádom v nej už...
Inak k tej fotke...
Spoiler
dočítal som sa na fanúšikovských stránkach,vraj bola akože fotená niekedy v čase medzi druhou a treťou sériou a je to brané asi tak nejako, že Simon s Alishou boli pozrieť Nathana v Las Vegas.
Spoiler
z logického hľadiska nebudú môcť byť Simon s Alishou. Takže keď si k nim prirátame Nathana z pôvodného Misfits tam ostane len Kelly a Curtis
aj tak je to chu****
Spoiler
, simon sa tam nejakym sposobom musi objavit, lebo musi zakonite nastat moment ket bude cestovat do minulosti... inak by nastal paradox...
-
Croven
Star
pre mna najlepsia cast z 3. serie
wtf? posledny diel je ten s roztlieskavačkami nie? ci som zaspal?
Nie, už je nový. A brainwirm,
Spoiler
moment, keď sa Simon vráti do minulosti je predsa v tej novej časti
ok edit uz som ju videl paradička len som par veci nepochytal tie akcenty mi robia zle hlavne rudyho a sethov nevadi no ale mensi
Spoiler
ved simon by sa tam mal v podstate niekde objavit hned ako aj odisiel nie? plus dalsia vec ono vlastne ten simon co bol v tejto serii bol ten ktory dosiel z buducnosti a zabil sa ten povodny? ci to som len zle pochopil ale viac veci mi tam nejde do hlavy nuz 
muffi, tak to potom vsetko vysvetluje
ja som tu novu cast este nevidel... ale akurat idem na to
//.. v dalsej serii by sa mohol objavit trebars nathan alebo tak neco.. to by bolo cool :DDD
//.. v dalsej serii by sa mohol objavit trebars nathan alebo tak neco.. to by bolo cool :DDD
-
R1k1nko
Darca
nj uz teraz
btw ku 4 serii ak aj bude tak nech je tam NATHAN, Rudy nieje zly ... " Ale,, 
Spoiler
mi je smutno po Alishe a Simonovy, tak isto mohli ukazat kozy a viac z tej Alishi som cakal na to 3 serie ... fajne si zasexuju a hned nato ju zabije ach .. !! SMOLA !!
-
Croven
Star
na konci sa zase blizila niaka burka,ale tak dufam ze nebude dalsia seria,lebo to uz by podla mna,nebolo take dobre
-
Shamway
Professional
Neviem odkial ste nabrali info ze nova seria nema byt. Ved uz bola potvrdena 
-
mirak2
Hardcore addict
od 26. februara na Prima Cool pod nazvom Zmetci
rezia dabingu Filip Jancik (mal na starosti HIMYM, Glee, TBBT, atd)
-
Croven
Star
co uz no,ako kazdy serial s dabingom,to bude hnoj 
-
mirak2
Hardcore addict
vedu sa polemiky ako ma byt dabovana Kelly, ci ako Brnacka alebo dokonca Slovenka 
wot da fok is dat? = co to do pi*i je?
wot da fok is dat? = co to do pi*i je?
-
R1k1nko
Darca
nj Kely a jej total anglicky prízvuk ....ale aj Nathanove hlasky urcite zle prelozia ach toto skonci zle 
to vážne dávajú Misfits na PRIMA COOL? nikdy som nečakal že ten seriál vôbec nedabujú. dá sa to pozrieť niekde online?
btw. kedy má byť prvá časť 4. série na E4?
-
mirak2
Hardcore addict
teba asi citat neuciliRayiner napísal:to vážne dávajú Misfits na PRIMA COOL? nikdy som nečakal že ten seriál vôbec nedabujú. dá sa to pozrieť niekde online?
mirak2 napísal:od 26. februara na Prima Cool pod nazvom Zmetcirezia dabingu Filip Jancik (mal na starosti HIMYM, Glee, TBBT, atd)